Серед різноманіття рецептів курячого м'яса найпопулярніше поєднання - філе з овочами. Куряче філе тушковане з овочами - страва, з якими можна експериментувати, додаючи продукти і спеції виходячи з особистих переваг, застосовувати різні техніки обробки, що дозволяють зберегти соковитість і корисні властивості продуктів.
Куряче філе в соєвому соусі з овочами - рецепти
Класичне поєднання м'яса курки з соєвим соусом, дозволить приготувати страву без солі і додаткових приправ, а свіжий перець додасть гостроти. Перед тим, як приготувати куряче філе з овочами, переконайтеся в тому, що очистили м'якоть від плівок і жив, що з ними не довелося боротися у вже готовому блюді.
Інгредієнти: куряче філе - 345 г; цибуля - 55 г; солодкий перець - 75 г; гострий перець чилі - за смаком рослинне масло - 35 мл; соєвий соус - 65 мл Приготування Куряче філе розділити на смужки і припустіть в рослинному маслі по кілька хвилин з кожного боку. Влийте в сковороду соєвий соус, потім м'ясо хвилину, після чого додайте нарізаний півкільцями лук і два види перцю, порізаних соломкою. Тушкуйте м'ясо з овочами протягом чверті години, періодично помішуючи. Готову страву подавайте з гарніром з відвареного рису. Куряче філе з овочами в вершках в горщиках
Зберегти соковитість курячого філе допоможуть вершки і овочі, запечені в горщиках в духовці. М'ясо пропечеться і не втратить смакових властивостей, а прості інгредієнти перетворять блюдо в повноцінний гарячий обід.
Інгредієнти: куряче філе - 530 г; курячий бульйон - 440 мл; вершки - 110 мл; рослинне масло - 35 мл; картопля - 155 г; цибуля - 55 г; морква - 90 г; червоний солодкий перець - 65 г; жменя зелені петрушки. Приготування Куряче філе наріжте шматочками довільної форми, але однакового розміру. Подрібніть цибулю, моркву, перець і з'єднайте з м'ясом. Пару хвилин потримайте суміш на вогні. Очищений картопля поріжте невеликими кубиками, розкладіть по горщикам. Підготовлену овочеву суміш, викладіть на картопляний шар, залийте бульйоном з вершками. Розподіліть зелень по всіх ємностях. Запікайте блюдо при температурі 180 градусів, протягом півгодини до готовності картоплі. Куряче філе з овочами в мультиварці
Інгредієнти: куряче філе - 945 р; картопля - 220 г; морква - 85 м; цибуля - 55 г; помідори - 170 г; часник - 3 зубки; рослинна олія - 25 мл; томатна паста - 45 г; болгарський перець - 75 р. Приготування Розділіть куряче філе на кубики однакового розміру і викладіть в чашу мультиварки. Влийте олію і готуйте в режимі «Випічка» протягом чверті години. Наріжте перець, моркву, цибулю. Помідори позбавте від шкірки і наріжте кубиками. Помістіть суміш у чашу при тому ж режимі на десять хвилин. Очищені бульби розділіть на кубики і відправте їх у каструлю разом з пюрированным часником, додавши томатну пасту. Продовжуйте приготування на «Гасіння» протягом години.