» » Куряче філе у вершках на сковороді

Куряче філе у вершках на сковороді

Куряче філе у вершках на сковороді
Спробуйте приготувати шалено смачне куряче філе у вершках, а ми розповімо, як страва посмажити на сковороді. Таким прекрасним частуванням можна ситно нагодувати все сімейство, доповнивши блюдо улюбленим гарніром .

Куряче філе, тушкована з грибами і овочами у вершках на сковороді


Інгредієнти:

  • куряче філе – 450-500 г;

  • свіжі печериці – 220 г;

  • жирні вершки – 120 мл;

  • цибуля (великий) – 1 шт.;

  • морква – 1 шт.;

  • помідори – 2 шт.;

  • соняшникова олія – 40 мл;

  • перець, сіль – за смаком.


  • Приготування

  • Вимиваємо всі філе і трохи просушуємо його рушником, а далі подрібнюємо м'ясо невеликими красивими шматочками.

  • Переміщаємо їх на вже прогріту сковороду з невеликою кількістю олії і близько 6-7 хвилин гарненько обсмажуємо філе.

  • Очищену цибулину подрібнюємо на чверть кільця і з часточками нарізаних печериць викладаємо все в сковороду з м'ясом.

  • Перемішуємо і практично відразу додаємо протерту через тертку моркву.

  • Ще через пару хвилин викладаємо до філе з овочами нарізані тоненькими часточками томати.

  • Присипаємо блюдо дрібної кухонної сіллю з меленим чорним перцем і обсмажуємо майже на мінімальному вогні близько 5 хвилин.

  • Вливаємо в сковороду стравою жирні вершки і тушкуємо курочку з ароматними соковитими овочами десь 10-12 хвилин.


  • Рецепт курячого філе з вершками і з болгарським перцем на сковороді


    Інгредієнти:

  • філе (куряче) – 600 г;

  • цибуля – 1 шт.;

  • жовтий болгарський перець – 15 шт.;

  • червоний болгарський перець – 15 шт.;

  • вершки (25%) – 140 мл;

  • соняшникова олія – 50 мл;

  • кухонна сіль – за смаком.


  • Приготування

  • Підготовлене куряче філе подрібнюємо тонкими довгастими смужками, а солодкий перець нарізаємо соломкою, цибулину максимально тонкими півкільцями.

  • Викладаємо філе вже закипевшее соняшникова масло на великій сковороді, а слідом за ним переміщуємо сюди подрібнену цибульку і обсмажуємо все разом на середньому вогні близько 5 хвилин.

  • Тепер вводимо в нашу страву соломку болгарського перцю і в цей же момент присипаємо весь вміст сковороди кухонної кухонною сіллю. Перемішуючи інгредієнти, продовжуємо обсмажувати ще 4 хвилини.

  • Після закінчення часу заливаємо вміст сковороди вершками хорошої якості і під кришкою, тушкуємо 8-10 хвилин.
    Додав: admin | 9-12-2016, 09:33
    Переглядів: 63