Спробуйте приготувати шалено смачне куряче філе у вершках, а ми розповімо, як страва посмажити на сковороді. Таким прекрасним частуванням можна ситно нагодувати все сімейство, доповнивши блюдо улюбленим гарніром .
Куряче філе, тушкована з грибами і овочами у вершках на сковороді
Інгредієнти: куряче філе – 450-500 г; свіжі печериці – 220 г; жирні вершки – 120 мл; цибуля (великий) – 1 шт.; морква – 1 шт.; помідори – 2 шт.; соняшникова олія – 40 мл; перець, сіль – за смаком. Приготування Вимиваємо всі філе і трохи просушуємо його рушником, а далі подрібнюємо м'ясо невеликими красивими шматочками. Переміщаємо їх на вже прогріту сковороду з невеликою кількістю олії і близько 6-7 хвилин гарненько обсмажуємо філе. Очищену цибулину подрібнюємо на чверть кільця і з часточками нарізаних печериць викладаємо все в сковороду з м'ясом. Перемішуємо і практично відразу додаємо протерту через тертку моркву. Ще через пару хвилин викладаємо до філе з овочами нарізані тоненькими часточками томати. Присипаємо блюдо дрібної кухонної сіллю з меленим чорним перцем і обсмажуємо майже на мінімальному вогні близько 5 хвилин. Вливаємо в сковороду стравою жирні вершки і тушкуємо курочку з ароматними соковитими овочами десь 10-12 хвилин. Рецепт курячого філе з вершками і з болгарським перцем на сковороді
Інгредієнти: філе (куряче) – 600 г; цибуля – 1 шт.; жовтий болгарський перець – 15 шт.; червоний болгарський перець – 15 шт.; вершки (25%) – 140 мл; соняшникова олія – 50 мл; кухонна сіль – за смаком. Приготування Підготовлене куряче філе подрібнюємо тонкими довгастими смужками, а солодкий перець нарізаємо соломкою, цибулину максимально тонкими півкільцями. Викладаємо філе вже закипевшее соняшникова масло на великій сковороді, а слідом за ним переміщуємо сюди подрібнену цибульку і обсмажуємо все разом на середньому вогні близько 5 хвилин. Тепер вводимо в нашу страву соломку болгарського перцю і в цей же момент присипаємо весь вміст сковороди кухонної кухонною сіллю. Перемішуючи інгредієнти, продовжуємо обсмажувати ще 4 хвилини. Після закінчення часу заливаємо вміст сковороди вершками хорошої якості і під кришкою, тушкуємо 8-10 хвилин.