» » Куряче філе, запечене з помідорами і сиром

Куряче філе, запечене з помідорами і сиром

Куряче філе, запечене з помідорами і сиром
Це м'ясну страву дуже легко, а головне швидко готується і є прекрасним доповненням будь-якого гарнір . Отже, пропонуємо приготувати, соковите куряче філе, дуже смачно запечене зі свіжими помідорами і сиром.

Куряче філе, запечене під сиром, з помідорами


Інгредієнти:

  • куряче філе – 450-500 г;

  • помідори – 3 шт.;

  • твердий сир – 90 г;

  • жирні вершки – 140 мл;

  • соняшникова олія – 1 ч. ложка;

  • перець, сіль – за смаком.


  • Приготування
    Всі філе промиваємо у великій кількості чистої, холодної води, а після, просушуємо його на чистому вафельному рушник. Кожну філешку розрізаємо довгим, гострим ножем на дві поздовжні частини. В піалі з'єднуємо в однакових пропорціях перець з сіллю і натираємо отриманою сумішшю кожен шматочок. Тепер укладаємо все м'ясо в промаслений лист або форму так, щоб шматочки щільно лежали один з одним.
    Вимиті помідори середнього розміру нарізаємо на 5 міліметрові кружечки і 2-3 скибочки викладаємо на кожен шматочок курячого філе. Хороший твердий сир натираємо на середню тертку, повністю заливаємо його жирними свіжими вершками, перемішуємо і виливаємо вершково-сирний заливку поверх м'яса з помідорами. Ставимо форму в прогрітий до 195-градусної температури духовку і запікаємо 35-40 хвилин.

    Відбивні з курячого філе з сиром і помідорами в духовці


    Інгредієнти:

  • філе (куряче) – 600 г;

  • дрібні помідори – 4-5 шт.;

  • майонез (67%) – 80 г;

  • сир «Російський» – 140 г;

  • сіль «Екстра» - за смаком;

  • перець – за смаком;

  • соняшникова олія – 1-2 ч. ложки.


  • Приготування
    Свіже куряче філе ретельно промиваємо під струменем проточної холодної води і просушуємо кожен з шматочків рушником. Далі за допомогою тоненького і гострого ножа нарізаємо м'ясо максимально тонкими пластинками. Кожен отриманий шматочок трохи відбиваємо молоточком з одного боку. Тепер, натираємо всі ці відбиті пластинки філе спочатку сіллю, а після чорним перцем і відразу ж розміщуємо їх за змащеного маслом пекарської листу.
    В піалу наливаємо трохи жирного майонезу і з допомогою силіконової кисті змащуємо їм всю нашу курочку. Ретельно вимиті невеликі помідори нарізаємо максимально тонкими кружечками, які красиво розкладаємо на пластиночки з курячого філе. Всю поверхню страви, засипаємо тертим «Російським» сиром виставляємо його по центру вже прогрітій до 195-градусної температури духовки. Через півгодини відбивні будуть готові, тому встигніть підготувати до цього часу гарячий гарнір.
    Додав: admin | 18-11-2016, 16:11
    Переглядів: 269