Куряче філе, запечене з помідорами і сиром
Це м'ясну страву дуже легко, а головне швидко готується і є прекрасним доповненням будь-якого гарнір . Отже, пропонуємо приготувати, соковите куряче філе, дуже смачно запечене зі свіжими помідорами і сиром.
Інгредієнти:
куряче філе – 450-500 г;
помідори – 3 шт.;
твердий сир – 90 г;
жирні вершки – 140 мл;
соняшникова олія – 1 ч. ложка;
перець, сіль – за смаком.
Приготування
Всі філе промиваємо у великій кількості чистої, холодної води, а після, просушуємо його на чистому вафельному рушник. Кожну філешку розрізаємо довгим, гострим ножем на дві поздовжні частини. В піалі з'єднуємо в однакових пропорціях перець з сіллю і натираємо отриманою сумішшю кожен шматочок. Тепер укладаємо все м'ясо в промаслений лист або форму так, щоб шматочки щільно лежали один з одним.
Вимиті помідори середнього розміру нарізаємо на 5 міліметрові кружечки і 2-3 скибочки викладаємо на кожен шматочок курячого філе. Хороший твердий сир натираємо на середню тертку, повністю заливаємо його жирними свіжими вершками, перемішуємо і виливаємо вершково-сирний заливку поверх м'яса з помідорами. Ставимо форму в прогрітий до 195-градусної температури духовку і запікаємо 35-40 хвилин.
Інгредієнти:
філе (куряче) – 600 г;
дрібні помідори – 4-5 шт.;
майонез (67%) – 80 г;
сир «Російський» – 140 г;
сіль «Екстра» - за смаком;
перець – за смаком;
соняшникова олія – 1-2 ч. ложки.
Приготування
Свіже куряче філе ретельно промиваємо під струменем проточної холодної води і просушуємо кожен з шматочків рушником. Далі за допомогою тоненького і гострого ножа нарізаємо м'ясо максимально тонкими пластинками. Кожен отриманий шматочок трохи відбиваємо молоточком з одного боку. Тепер, натираємо всі ці відбиті пластинки філе спочатку сіллю, а після чорним перцем і відразу ж розміщуємо їх за змащеного маслом пекарської листу.
В піалу наливаємо трохи жирного майонезу і з допомогою силіконової кисті змащуємо їм всю нашу курочку. Ретельно вимиті невеликі помідори нарізаємо максимально тонкими кружечками, які красиво розкладаємо на пластиночки з курячого філе. Всю поверхню страви, засипаємо тертим «Російським» сиром виставляємо його по центру вже прогрітій до 195-градусної температури духовки. Через півгодини відбивні будуть готові, тому встигніть підготувати до цього часу гарячий гарнір.
Куряче філе, запечене під сиром, з помідорами
Інгредієнти:
Приготування
Всі філе промиваємо у великій кількості чистої, холодної води, а після, просушуємо його на чистому вафельному рушник. Кожну філешку розрізаємо довгим, гострим ножем на дві поздовжні частини. В піалі з'єднуємо в однакових пропорціях перець з сіллю і натираємо отриманою сумішшю кожен шматочок. Тепер укладаємо все м'ясо в промаслений лист або форму так, щоб шматочки щільно лежали один з одним.
Вимиті помідори середнього розміру нарізаємо на 5 міліметрові кружечки і 2-3 скибочки викладаємо на кожен шматочок курячого філе. Хороший твердий сир натираємо на середню тертку, повністю заливаємо його жирними свіжими вершками, перемішуємо і виливаємо вершково-сирний заливку поверх м'яса з помідорами. Ставимо форму в прогрітий до 195-градусної температури духовку і запікаємо 35-40 хвилин.
Відбивні з курячого філе з сиром і помідорами в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Свіже куряче філе ретельно промиваємо під струменем проточної холодної води і просушуємо кожен з шматочків рушником. Далі за допомогою тоненького і гострого ножа нарізаємо м'ясо максимально тонкими пластинками. Кожен отриманий шматочок трохи відбиваємо молоточком з одного боку. Тепер, натираємо всі ці відбиті пластинки філе спочатку сіллю, а після чорним перцем і відразу ж розміщуємо їх за змащеного маслом пекарської листу.
В піалу наливаємо трохи жирного майонезу і з допомогою силіконової кисті змащуємо їм всю нашу курочку. Ретельно вимиті невеликі помідори нарізаємо максимально тонкими кружечками, які красиво розкладаємо на пластиночки з курячого філе. Всю поверхню страви, засипаємо тертим «Російським» сиром виставляємо його по центру вже прогрітій до 195-градусної температури духовки. Через півгодини відбивні будуть готові, тому встигніть підготувати до цього часу гарячий гарнір.
Рекомендуємо добрі рецепти
Куряче філе з яблуками
Смак курячого філе дуже універсальний, що дозволяє готувати з нього багато незвичайних страв. Далі підкажемо, як поєднати це м'ясо з яблуком на
Куряче філе з помідорами і сиром
Зробити куряче філе м'яким у готовому блюді допоможуть наші рекомендації. Далі підкажемо, як створити шалено смачна страва, доповнивши склад
Картопляна запіканка з фаршем і помідорами
Картопляна запіканка - це досить смачне і ситне блюдо, яке сподобається всім без винятку. Давайте сьогодні поговоримо про те, як її приготувати з
Запечене куряче філе з помідорами - рецепти
Куряче м'ясо, особливо філе, є корисним і дієтичним. І сьогодні ми розповімо про те, як його запекти і згасити з помідорами - вийде просто,
М'ясо з помідорами в духовці
М'ясо з помідорами, запечене в духовці - чудове блюдо як для недільного вечері, так і святкового торжества. Давайте з вами розглянемо декілька
Куряче філе - рецепти в духовці
З курячого м'яса можна приготувати величезну кількість різних страв. Але найбільш корисна її частина - це, звичайно ж, філе. Ось про те, як його