Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Куряче філе з помідорами і сиром

Куряче філе з помідорами і сиром

21-09-2016, 10:36
1 135
Куряче філе з помідорами і сиром
Куряче філе, запечене з помідорами і сиром – оригінальне дієтичне блюдо, яке чудово підійде для щоденного харчування або святкового застілля.

Куряче філе під сиром, з помідорами


Інгредієнти:

  • куряче свіже філе – 615 м;

  • сир – 115 г;

  • помідори (середні) – 115 г;

  • натуральний йогурт – 205 мл;

  • спеції;

  • зелень кропу – 20 р.


  • Приготування
    Куряче філе розбираємо на 2 половинки і відбиваємо, загорнувши в плівку. Помідори шаткуємо кружечками, а сир подрібнюємо за допомогою терки. Розкладаємо відбивні на деку, приправляємо м'ясо спеціями і накриваємо підготовленими томатами. Посипаємо рубаною зеленню, сиром і рівномірно заливаємо йогуртом. Запікаємо куряче філе з помідорами і сиром в духовці 20 хвилин при 185 градусах.

    Куряче філе з помідорами, сиром і картоплею


    Інгредієнти:

  • картопля – 315 г;

  • майонез – 20 мл;

  • спеції ;

  • сир – 105 г;

  • філе куряче – 205 г;

  • помідори – 115 г;

  • масло рослинне – 10 мл


  • Приготування
    Куряче філе шаткуємо кубиками, приправляємо спеціями і заправляємо майонезом. Картоплю чистимо, шаткуємо пластинками і підсолюємо. Помідори розрізаємо тонкими кільцями, сир подрібнюємо на тертці. Форму змащуємо олією і викладаємо інгредієнти шарами: картопля, філе, помідори. Посипаємо блюдо сиром і запікаємо в духовці 30 хвилин.

    Куряче філе, фаршироване сиром і помідорами


    Інгредієнти:

  • куряче філе – 245 г;

  • сир моцарелла – 2 кульки;

  • помідори – 115 г;

  • свіжий базилік – 2 гілочки;

  • біле вино – 155 мл;

  • олія оливкова – 20 мл;

  • спеції.


  • Приготування
    Філе прорізаємо уздовж довгої сторони, розгортаємо і злегка відбиваємо кухонним молотком. Підсолюємо м'ясо і викладаємо помідор, нарізаний тонкими кружальцями, кружальця моцарели і листочки базиліка. Складаємо заготівлю, заколюємо дерев'яними зубочистками і обсмажуємо на розігрітій оливковій маслечко з двох сторін. Далі нагрівання зменшуємо, вливаємо вино, накриваємо кришкою і готуємо 20 хвилин.

    Куряче філе з помідорами, грибами і сиром


    Інгредієнти:

  • куряче свіже філе – 415 г;

  • цибулина – 75 г;

  • майонез – 90 мл;

  • олія соняшникова без запаху – 35 мл;

  • помідор середній – 115 г;
  • Куряче філе з помідорами і сиром

  • спеції;

  • свіжі печериці – 155 г;

  • сир – 85 р.


  • Приготування
    Кожне філе розрізаємо навпіл, відбиваємо м'ясо, промазуємо майонезом і присипаємо спеціями. Гриби з цибулею чистимо, подрібнюємо і обсмажуємо на олії. Перекладаємо м'ясо на деко, розподіляємо зверху овочеву обжарку і накриваємо півкільцями помідор. Промазуємо поверхню майонезом і присипаємо сиром. Запікаємо страва 25 хвилин в гарячій духовці.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Курячі відбивні з помідорами і сиром
    Курячі відбивні з помідорами і сиром
    Сьогодні пропонуємо вам рецепт приготування курячих відбивних з помідорами і сиром в духовці. Божественний смак ніжного курячого м'яса з вершковими
    Картопляна запіканка з фаршем і помідорами
    Картопляна запіканка з фаршем і помідорами
    Картопляна запіканка - це досить смачне і ситне блюдо, яке сподобається всім без винятку. Давайте сьогодні поговоримо про те, як її приготувати з
    Запечене куряче філе з помідорами - рецепти
    Запечене куряче філе з помідорами - рецепти
    Куряче м'ясо, особливо філе, є корисним і дієтичним. І сьогодні ми розповімо про те, як його запекти і згасити з помідорами - вийде просто,
    М'ясо з помідорами в духовці
    М'ясо з помідорами в духовці
    М'ясо з помідорами, запечене в духовці - чудове блюдо як для недільного вечері, так і святкового торжества. Давайте з вами розглянемо декілька
    Куряче філе - рецепти в духовці
    Куряче філе - рецепти в духовці
    З курячого м'яса можна приготувати величезну кількість різних страв. Але найбільш корисна її частина - це, звичайно ж, філе. Ось про те, як його
    Філе під сиром в духовці
    Філе під сиром в духовці
    Куряча грудка запечена під сиром в духовці - оригінальне і ситне блюдо, яке можна подати як на обід в недільний день, так і на святкове торжество.