Куряче філе, запечене з помідорами і сиром – оригінальне дієтичне блюдо, яке чудово підійде для щоденного харчування або святкового застілля.
Куряче філе під сиром, з помідорами
Інгредієнти: куряче свіже філе – 615 м; сир – 115 г; помідори (середні) – 115 г; натуральний йогурт – 205 мл; спеції; зелень кропу – 20 р. Приготування Куряче філе розбираємо на 2 половинки і відбиваємо, загорнувши в плівку. Помідори шаткуємо кружечками, а сир подрібнюємо за допомогою терки. Розкладаємо відбивні на деку, приправляємо м'ясо спеціями і накриваємо підготовленими томатами. Посипаємо рубаною зеленню, сиром і рівномірно заливаємо йогуртом. Запікаємо куряче філе з помідорами і сиром в духовці 20 хвилин при 185 градусах.
Куряче філе з помідорами, сиром і картоплею
Інгредієнти: картопля – 315 г; майонез – 20 мл; спеції ; сир – 105 г; філе куряче – 205 г; помідори – 115 г; масло рослинне – 10 мл Приготування Куряче філе шаткуємо кубиками, приправляємо спеціями і заправляємо майонезом. Картоплю чистимо, шаткуємо пластинками і підсолюємо. Помідори розрізаємо тонкими кільцями, сир подрібнюємо на тертці. Форму змащуємо олією і викладаємо інгредієнти шарами: картопля, філе, помідори. Посипаємо блюдо сиром і запікаємо в духовці 30 хвилин.
Куряче філе, фаршироване сиром і помідорами
Інгредієнти: куряче філе – 245 г; сир моцарелла – 2 кульки; помідори – 115 г; свіжий базилік – 2 гілочки; біле вино – 155 мл; олія оливкова – 20 мл; спеції. Приготування Філе прорізаємо уздовж довгої сторони, розгортаємо і злегка відбиваємо кухонним молотком. Підсолюємо м'ясо і викладаємо помідор, нарізаний тонкими кружальцями, кружальця моцарели і листочки базиліка. Складаємо заготівлю, заколюємо дерев'яними зубочистками і обсмажуємо на розігрітій оливковій маслечко з двох сторін. Далі нагрівання зменшуємо, вливаємо вино, накриваємо кришкою і готуємо 20 хвилин.
Куряче філе з помідорами, грибами і сиром
Інгредієнти: куряче свіже філе – 415 г; цибулина – 75 г; майонез – 90 мл; олія соняшникова без запаху – 35 мл; помідор середній – 115 г; спеції; свіжі печериці – 155 г; сир – 85 р. Приготування Кожне філе розрізаємо навпіл, відбиваємо м'ясо, промазуємо майонезом і присипаємо спеціями. Гриби з цибулею чистимо, подрібнюємо і обсмажуємо на олії. Перекладаємо м'ясо на деко, розподіляємо зверху овочеву обжарку і накриваємо півкільцями помідор. Промазуємо поверхню майонезом і присипаємо сиром. Запікаємо страва 25 хвилин в гарячій духовці.