Куряче філе з яблуками
Пропонуємо урізноманітнити повсякденний раціон і приготувати чудові страви з курячого філе з додаванням яблук і розповімо, як зробити таку смакоту на сковороді в духовці і в мультиварці.
Інгредієнти:
куряче філе – 450 г;
цибуля (великий) – 1 шт.;
ароматні яблука – 2 шт.;
листя зеленого базиліка – 4 -5 шт.;
суміш перців і сіль – за смаком;
соняшникова олія – 40 мл
Приготування
Куряче філе промиваємо у великій кількості холодної чистої води, а потім просушуємо його вафельним рушником. Подрібнюємо не дуже дрібними шматочками, які обсмажуємо в тефлоновій сковороді на рафінованій олії. Далі додаємо сюди нарізаний скибочками цибулю і продовжуємо приготування страви до прозорості овоча. Тепер вводимо невеликі часточки яблук, присипаємо всі сумішшю перців, дрібною сіллю, а також додаємо дрібно нарізаний базилік. Перемішавши вміст сковороди, накриваємо її підходящої кришкою і, зменшивши вогонь до мінімуму, тушкуємо наше смачне блюдо близько 15 хвилин.
Інгредієнти:
куряче філе – 800 г;
приправа для курки – 2 ч. ложки;
яблука – 3 шт.;
сир «Російський» - 220 г;
яйця – 3 шт.;
жирні вершки – 180 мл;
соняшникова олія – 1 ст. ложка.
Приготування
Кожен шматочок курячого філе розрізаємо на поздовжні частини. Складаємо нарізане таким способом м'ясо в глибоку миску, присипаємо його приправою для курки і вручну акуратно все перемішуємо. Щільно притискаючи один до одного, укладаємо на широкий промаслений лист всі шматочки курки, а за ним розкладаємо тонко і рівно нарізані часточки твердих яблук. Покриваємо всю поверхню страви, тертим «Російським» сиром. В чаші блендера збиваємо сполучені з яйцями жирні вершки і рівномірно виливаємо все на деко з куркою і яблуками. Відправляємо його вже в прогріту до 195 градусів духовку і протягом 45 хвилин готуємо наше прекрасне блюдо.
Інгредієнти:
свіже куряче філе – 600 г;
ріпчаста цибуля – 1 шт.;
часник – 2 зубки;
яблука – 2 шт.;
кухонна сіль – 2/3 ч. ложки;
питна вода – 250 мл
Приготування
Вимите філе нарізаємо на шматочки, які складаємо в високу миску. Цибулину очистити, подрібнюємо не дуже тонкими півкільцями і відправляємо їх слідом за куркою. Сюди ж додаємо часточки стиглих яблук, дрібно нарізаний часник, присипаємо всі інгредієнти кухонною сіллю і ретельно перемішуємо їх. Перекладаємо всі вміст миски в глибоку чашу мультиварки, доливаємо до страви питної води і готуємо його в режимі «Гасіння» протягом 55 хвилин.
Куряче філе з яблуками на сковороді – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе промиваємо у великій кількості холодної чистої води, а потім просушуємо його вафельним рушником. Подрібнюємо не дуже дрібними шматочками, які обсмажуємо в тефлоновій сковороді на рафінованій олії. Далі додаємо сюди нарізаний скибочками цибулю і продовжуємо приготування страви до прозорості овоча. Тепер вводимо невеликі часточки яблук, присипаємо всі сумішшю перців, дрібною сіллю, а також додаємо дрібно нарізаний базилік. Перемішавши вміст сковороди, накриваємо її підходящої кришкою і, зменшивши вогонь до мінімуму, тушкуємо наше смачне блюдо близько 15 хвилин.
Куряче філе, запечене з яблуками і сиром в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Кожен шматочок курячого філе розрізаємо на поздовжні частини. Складаємо нарізане таким способом м'ясо в глибоку миску, присипаємо його приправою для курки і вручну акуратно все перемішуємо. Щільно притискаючи один до одного, укладаємо на широкий промаслений лист всі шматочки курки, а за ним розкладаємо тонко і рівно нарізані часточки твердих яблук. Покриваємо всю поверхню страви, тертим «Російським» сиром. В чаші блендера збиваємо сполучені з яйцями жирні вершки і рівномірно виливаємо все на деко з куркою і яблуками. Відправляємо його вже в прогріту до 195 градусів духовку і протягом 45 хвилин готуємо наше прекрасне блюдо.
Куряче філе з яблуками в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Вимите філе нарізаємо на шматочки, які складаємо в високу миску. Цибулину очистити, подрібнюємо не дуже тонкими півкільцями і відправляємо їх слідом за куркою. Сюди ж додаємо часточки стиглих яблук, дрібно нарізаний часник, присипаємо всі інгредієнти кухонною сіллю і ретельно перемішуємо їх. Перекладаємо всі вміст миски в глибоку чашу мультиварки, доливаємо до страви питної води і готуємо його в режимі «Гасіння» протягом 55 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Куряче філе, запечене з помідорами і сиром
Не бійтеся готувати шикарні страви з курячого філе. Використовуючи наші рецепти, можна створити незабутньо смачне частування, не побоюючись, що м'ясо
Піджарка з курячого філе
Піджарка, приготована за запропонованим далі рецептами, - чудове частування, яке прекрасно різноманітить навіть самий нудний гарнір. Шматочки філе в
Смачний і швидкий вечерю на швидку руку
Приготувати швидко і дійсно смачно хороший вечеря - цілком посильне завдання для кожного домашнього кулінара. Скористайтеся наведеними далі цікавими
Куряче філе з помідорами і сиром
Зробити куряче філе м'яким у готовому блюді допоможуть наші рекомендації. Далі підкажемо, як створити шалено смачна страва, доповнивши склад
Як зробити шаурму вдома?
Завжди виручить варіант швидкого перекусу - шаурма, яку краще приготувати вдома. Далі розповімо максимально докладно, як зробити ароматний соус для
М'ясо по-французьки з курячого філе
З курячого філе готують різні страви, у тому числі і м'ясо по-французьки. Ця чудова ніжна курочка з рум'яної сирної шапкою напевно стане фаворитом на