Куряче філе з грибами

Куряче філе з грибами - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Промийте добре філе, наріжте на шматки і відбийте кухонним молоточком. Соєвий соус змішайте з гірчицею, додайте трохи спецій. Змастіть соєво-гірчичним маринадом куряче філе і залиште в стороні трохи постояти і гарненько просочитися. В цей час візьміть гриби, помийте їх, почистіть і поставте варитися в трохи підсоленій воді хвилин 15. Після того, як пройде час, злийте воду з грибів, залийте нову і варіть ще 10 хвилин. Цибулю наріжте кільцями і обсмажте до золотистого кольору. Вже відварені і злегка остиглі гриби, розріжте навпіл і додати до цибулі. Смажте гриби з цибулею 10 хвилин, постійно помішуючи. Замариноване куряче філе викладіть на деко, змастіть майонезом, покрийте зверху грибами, тертим сиром. Запікайте філе з грибами в духовці близько 30 хвилин.
Куряче філе, фаршироване грибами
Інгредієнти:
Приготування
Курячу грудку почистіть від можливих кісточок, промийте і добре відбийте кухонним молоточком. Поперчіть, посоліть, можете додати будь-які спеції на ваш смак. Печериці поріжте і обсмажте в сковороді на вершковому маслі. Курячу грудку розкладіть на дошці. Викладіть поверх нарізаний тонкими скибочками бекон. Потім шарами або просто в ряд викладіть - гриби, тертий сир, базилік, чорнослив і трохи подрібнені волоські горіхи. Поверніть грудку в рулет, стягніть ниткою і добре змастіть оливковою олією. Деко змастіть маслом і викладіть на нього ваш рулет. Запікайте приблизно півгодини при температурі 200 градусів. Ось таким простим чином можна отримати запечене куряче філе з грибами.
Тушковане куряче філе з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Філе промийте і поріжте кубиками. Обсмажте його 5 хвилин в олії, потім додайте дрібно нарізану цибулю, часточками моркву і гриби, розрізані на четвертинки.

Куряче філе буде поєднуватися з будь-яким гарніром і так само чудово виглядати окремо. Якщо ви подаєте гостям просто куряче філе з грибами, обов'язково супроводжуйте м'ясо будь-яким соусом на ваш смак.
Рекомендуємо добрі рецепти

Паста з грибами
Напевно, немає людини, яка б хоч раз не пробував пасту - вишукане італійське блюдо. Її готують з різними інгредієнтами і соусами. Любителям цієї

Куряче філе фаршироване
Куряче філе фаршироване - це чудове доповнення до будь-якого гарніру: відвареної картоплі, рису, гречки. Приготувати цю дивну смакота досить просто.

Чечевиця з куркою
Корисним і смачним гарніром до курки може стати сочевиця, яка поки що не здобула особливої популярності, але вже користується успіхом у багатьох

Куряче філе в пароварці
Куряче філе - відмінне блюдо, готувати яке можна багатьма способами. Один з них - приготування в пароварці. Зробити курячу грудку за таким рецептом

Гречка з куркою в мультиварці
Якщо ви прибігли з роботи і треба швиденько приготувати вечерю, а сил немає, то пропонуємо вам скористатися вашої кухонної помічницею мультиварка і