» » Баклажани в яйці

Баклажани в яйці

Баклажани в яйці
Є маса цікавих рецептів приготування синеньких. Як приготувати баклажани з яйцем, дізнаєтеся нижче.

Баклажани в яйці з грибним кубиком


Інгредієнти:

  • грибний бульйонний кубик – 1 шт.;

  • яйця великі – 2 шт.;

  • цибуля – 300 г;

  • баклажани середнього розміру – 5 шт.;

  • салатний майонез – 30 г;

  • зелень;

  • масло рослинне – 30 мл;

  • зубчики часнику – 2 шт.;

  • сіль.


  • Приготування

  • Нарізаємо кубиками вимиті баклажани і кладемо в миску. Вбиваємо яйця і ретельно розмішуємо.

  • Цибулю шаткуємо кубиками і обсмажуємо до прозорості. Сюди ж висипаємо баклажани в яйці.

  • Обсмажуємо, помішуючи. В кінці додаємо майонез, грибний бульйонний кубик, подрібнену зелень і часник.

  • Добре все розмішуємо і готуємо ще 5 хвилин під кришкою.


  • Баклажани, гриби, смажені в яйці


    Інгредієнти:

  • баклажани – 1 кг;

  • часник – 4 зубчики;

  • яйця – 5-6 шт.;

  • зелень;

  • сіль.


  • Приготування

  • Невеликими кубиками нарізаємо баклажани.

  • Збиваємо яйця, вливаємо їх баклажани, солимо, перемішуємо, залишаємо на 2 години, періодично помішуючи.

  • Викладаємо отриману масу на сковороду з маслом і смажимо, помішуючи, на невеликому вогні.

  • Часник пропускаємо через прес і кладемо його вже практично в кінці гасіння.

  • Притрушиваем блюдо подрібненою зеленню вже при подачі.


  • Баклажани з яйцем – рецепт


    Інгредієнти:

  • баклажани – 4 шт.;

  • цибуля – 3 шт.;

  • приправа грибна;

  • яйця – 3 шт.;

  • перчик мелений;

  • часник – 3 зубчики;

  • рослинна олія;

  • зелень.


  • Приготування

  • Підготовлені баклажани миємо й чистимо. Нарізаємо брусочками, солимо і на кілька хвилин залишаємо, щоб видалити гіркоту. Після цього обов'язково промиваємо.

  • Яйця розбиваємо в миску і віночком збиваємо. Туди ж відправляємо підготовлені баклажани.

  • Добре розмішуємо і даємо постояти хвилин 20.

  • У сковороді прогріваємо масло.

  • Цибулю чистимо і шаткуємо кубиками, викладаємо його в масло й обсмажуємо. Додаємо баклажани і смажимо близько 3 хвилин, помішуючи.

  • Додаємо грибну приправу, знову добре розмішуємо і тушкуємо до готовності.

  • В кінці додаємо подрібнений часник спеції, зелень.


  • Смажені баклажани з м'ясом і грибами – рецепт


    Інгредієнти:

  • баклажани середнього розміру – 4 шт.;

  • цибуля – 250 г;

  • яйця – 3 шт.;

  • чорний перець мелений;

  • гриби сухі – 50 г;

  • рослинна олія;

  • сіль.


  • Приготування

  • Сухі гриби заливаємо окропом і відставляємо.

  • З баклажанів чистимо шкірку і нарізаємо їх кубиками.

  • Яйця збиваємо і заливаємо отриманою масою баклажани. Добре перемішуємо і на чверть години залишаємо.

  • Поміщаємо замочені в яйці баклажани на сковороду з маслом і смажимо до рум'яності.

  • Додаємо цибулю, перемішуємо і хвилини 3 смажимо.

  • Додаємо замочені раніше грибочки, підсолюємо, притрушиваем перчиком і доводимо до готовності.
    Додав: admin | 18-11-2016, 15:44
    Переглядів: 48