Є маса цікавих рецептів приготування синеньких. Як приготувати баклажани з яйцем, дізнаєтеся нижче.
Баклажани в яйці з грибним кубиком
Інгредієнти: грибний бульйонний кубик – 1 шт.; яйця великі – 2 шт.; цибуля – 300 г; баклажани середнього розміру – 5 шт.; салатний майонез – 30 г; зелень; масло рослинне – 30 мл; зубчики часнику – 2 шт.; сіль. Приготування Нарізаємо кубиками вимиті баклажани і кладемо в миску. Вбиваємо яйця і ретельно розмішуємо. Цибулю шаткуємо кубиками і обсмажуємо до прозорості. Сюди ж висипаємо баклажани в яйці. Обсмажуємо, помішуючи. В кінці додаємо майонез, грибний бульйонний кубик, подрібнену зелень і часник. Добре все розмішуємо і готуємо ще 5 хвилин під кришкою. Баклажани, гриби, смажені в яйці
Інгредієнти: баклажани – 1 кг; часник – 4 зубчики; яйця – 5-6 шт.; зелень; сіль. Приготування Невеликими кубиками нарізаємо баклажани. Збиваємо яйця, вливаємо їх баклажани, солимо, перемішуємо, залишаємо на 2 години, періодично помішуючи. Викладаємо отриману масу на сковороду з маслом і смажимо, помішуючи, на невеликому вогні. Часник пропускаємо через прес і кладемо його вже практично в кінці гасіння. Притрушиваем блюдо подрібненою зеленню вже при подачі. Баклажани з яйцем – рецепт
Інгредієнти: баклажани – 4 шт.; цибуля – 3 шт.; приправа грибна; яйця – 3 шт.; перчик мелений; часник – 3 зубчики; рослинна олія; зелень. Приготування Підготовлені баклажани миємо й чистимо. Нарізаємо брусочками, солимо і на кілька хвилин залишаємо, щоб видалити гіркоту. Після цього обов'язково промиваємо. Яйця розбиваємо в миску і віночком збиваємо. Туди ж відправляємо підготовлені баклажани. Добре розмішуємо і даємо постояти хвилин 20. У сковороді прогріваємо масло. Цибулю чистимо і шаткуємо кубиками, викладаємо його в масло й обсмажуємо. Додаємо баклажани і смажимо близько 3 хвилин, помішуючи. Додаємо грибну приправу, знову добре розмішуємо і тушкуємо до готовності. В кінці додаємо подрібнений часник спеції, зелень. Смажені баклажани з м'ясом і грибами – рецепт
Інгредієнти: баклажани середнього розміру – 4 шт.; цибуля – 250 г; яйця – 3 шт.; чорний перець мелений; гриби сухі – 50 г; рослинна олія; сіль. Приготування Сухі гриби заливаємо окропом і відставляємо. З баклажанів чистимо шкірку і нарізаємо їх кубиками. Яйця збиваємо і заливаємо отриманою масою баклажани. Добре перемішуємо і на чверть години залишаємо. Поміщаємо замочені в яйці баклажани на сковороду з маслом і смажимо до рум'яності. Додаємо цибулю, перемішуємо і хвилини 3 смажимо. Додаємо замочені раніше грибочки, підсолюємо, притрушиваем перчиком і доводимо до готовності.