Грінки з часником на сковороді
Грінки є універсальною закускою, яку можна просто поласувати в якості перекусу, подати її до першого страви або ж доповнити рум'яними пікантними шматочками келих пива. Рецепти часникових грінок на сковороді пропонуємо далі в нашому матеріалі.
Грінки з часником на сковороді можна приготувати з батона, білого або чорного хліба. У будь-якому випадку вийде пікантно і апетитно. Нарізка вихідного продукту перед смаженням також не принципова. Можна оформити вироби у вигляді великих порційних шматочків або ж нашаткувати хліб брусочками бажаного розміру.
Інгредієнти:
хліб або батон – 05 шт.;
часникові зубки – 2-3 шт.;
сир твердий – 90 г;
кухонна сіль – за смаком;
зелень (за бажанням);
соняшникова без аромату або оливкове масло.
Приготування
Підготувавши хліб, ставимо прогріватися сковороду, наливши в неї трохи соняшникової або оливкової без аромату масла, і відразу ж починаємо чистити часникові зубки і перетирати їх на маленькій тертці разом з твердим сиром.
Отриману стружку перемішуємо, приправивши її трохи сіллю і додавши при бажанні дрібненько нарізану свіжу зелень. Якщо сир досить солоний, без використання солі можна і обійтися.
Тепер викладаємо підготовлені шматочки хліба у розігріте на сковороді олію і підрум'янюємо їх зі всіх боків, намагаючись отримати рівномірну рум'яну скоринку.
Гарячі грінки викладаємо на тарілку і негайно покриваємо тонким шаром приготовленої раніше пасти з часнику, сиру і зелені.
Даємо виробам трохи просочитися настоятися і охолонути і можемо подавати закуску.
Інгредієнти:
білий або чорний хліб або батон – 05 шт.;
часникові зубки – 9-12 шт.;
кухонна сіль – за смаком;
соняшникова без аромату або оливкова олія .
Приготування
Принцип приготування часникового грінок на сковороді до пива ідентичний описаному вище. Хліб або батон нарізаємо шматочками бажаної форми і розміру і викладаємо в розпечену сковороду, додавши в неї перед цим соняшникова або оливкова олія.
Поки вироби підрум'янюються з усіх боків, купуючи насичену темну апетитну скоринку, готуємо часникову пасту. Часникові зубки чистимо і пропускаємо через прес. В отриману часникову масу додаємо сіль, вливаємо трохи соняшникової або оливкової олії і перемішуємо.
Гарячі рум'яні запашні хлібні скибочки присмачую приготовленої часниковою пастою і залишаємо на тарілці на кілька хвилин просочитися.
Грінки з часником і сиром на сковороді – рецепт
Грінки з часником на сковороді можна приготувати з батона, білого або чорного хліба. У будь-якому випадку вийде пікантно і апетитно. Нарізка вихідного продукту перед смаженням також не принципова. Можна оформити вироби у вигляді великих порційних шматочків або ж нашаткувати хліб брусочками бажаного розміру.
Інгредієнти:
Приготування
Як зробити грінки на сковороді з часником до пива?
Інгредієнти:
Приготування
Рекомендуємо добрі рецепти
Грінки з часником до пива
Найпопулярнішим снеком до пінному завжди були різноманітні грінки. І, звичайно, краще їх зробити власноруч, адже в результаті сухариків виходить
Як зробити часникові грінки?
Ідеальний спосіб позбутися від зачерствілого хліба - це запекти смачні, ароматні грінки, які чудово доповнять улюблений салат або перетворять перше
Часникові грінки з чорного хліба – рецепт
Буденна страва з легкістю врятують ароматні часникові грінки. Їх успішно можна додавати в суп або салат, а також подати в якості пікантною закуски до
Грінки з сиром і часником
Грінки - це ідеальний спосіб позбутися від залишків хліба і скрасити буденний обід пікантну нотку. Пропонуємо два чудових і зовсім простих рецепту
Часникові грінки
Навряд чи знайдуться люди, які не люблять грінки, а тому розглянемо кілька рецептів приготування цієї закуски. Найпоширенішими є грінки з часником, а
Грінки в духовці
Грінки - річ універсальна, адже годяться вони для доповнення супів, або салатів, так і в якості основи для бутерброда, або закуски до пива. Як