Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Заправка для цезаря

Заправка для цезаря

21-09-2016, 11:39
499
Заправка для цезаря
Дані рецепти допоможуть вам визначитися з заправкою для цезаря. Будь-який з варіантів передбачає отримання гармонійного доповнення до салату, який вигідно підкреслить смак кожного вхідного в нього компонента.

Як зробити соус для цезаря в домашніх умовах – рецепт


Інгредієнти:

  • курячі відбірні яйця – 3 шт.;

  • олія оливкова рафінована – 115 мл;

  • винний оцет – 20 мл;

  • зубці часникові – 1-2 шт.;

  • вустерський соус – 15-20 мл;

  • перець чорний (свіжозмелену) – 2 середніх щіпки;

  • сіль морська – 1 щіпка.


  • Приготування
    Для приготування заправки по даному рецепту нам знадобляться свіжі курячі відбірні яйця перевіреної якості. Їх необхідно лише одну хвилину проварити в киплячій воді, а потім витягти і вискобліть ще рідкий жовток і трохи схопився білок. Збиваємо трохи віночком отриману яєчну масу, після чого вливаємо оцет винний, додаємо зубці часникові, які попередньо очистимо і видавив через прес. Далі продовжуючи збивати заправку, вводимо в неї вустерський соус, а потім оливкова рафінована олія.
    Завершуючи приготування заправки, присмачую його за смаком сіллю морською і свежесмолотым чорним перчиком. Хвилин через п'ятнадцять доповнення до салату «Цезар» настоїться і буде готове до застосування.

    Заправка для салату «Цезар» з куркою – рецепт з гірчицею


    Інгредієнти:

  • курячі відбірні яйця – 2 шт.;

  • олія оливкова рафінована – 110 мл;

  • гірчиця – 20 р;

  • зубці часникові – 1-2 шт.;

  • лимонний сік – 40 мл;

  • перець чорний (свіжозмелену) – 2 середніх щіпки;

  • сіль морська – 1 щіпка.


  • Приготування
    Технологія приготування цієї заправки дещо відрізняється від попередньої. Спочатку очищаємо і перетираємо на тертці або видавлюємо через прес часникові зубчики, змішуємо отриману масу з оливковою олією рафінованою і залишаємо на деякий час. Тепер відварюємо яйця круто, витягаємо жовтки і розтираємо їх з гірчицею. Додаємо лимонний сік і настоявшееся оливкову олію з часником. Приправляємо отриману заправку сіллю і перцем, ретельно перемішуємо і трохи збиваємо, після чого можемо поливати нею салат «Цезар» з куркою.

    Заправка для цезаря з креветками


    Інгредієнти:

  • куряче яйце відбірне – 1 шт.;

  • гірчиця – 1/4 ч. ложки;

  • оливкова олія холодного віджиму – 25 мл;

  • соняшникова олія без аромату – 40 мл;

  • свіжовичавлений лимонний сік – 10 мл;

  • анчоуси (філе) – 4 шт.;

  • зубець часнику – 1/2 шт.;

  • вустерський соус – 5 крапель;

  • перець чорний (ідеально свіжозмелену) – 2 щіпки;

  • сіль морська – 1 щіпка.


  • Приготування
    Куряче добірне свіже яйце кімнатної температури занурюємо в теплу воду і відварюємо після закипання протягом хвилини. Після охолодження отримуємо рідкий жовток з білковою масою в миску, додаємо лимонний свіжовіджатий сік і гірчицю і змішуємо компоненти заглибним блендером. Продовжуючи працювати приладом, вливаємо невеликими порціями холодного віджиму оливкове масло і соняшникова рафінована і добиваємося отримання текстури суміші як у майонезу. У завершенні вводимо очищений і продавлений через прес часник, дрібно нарізане філе анчоусів, додаємо вустерський соус, перчик свежеперемолотый і сіль і ще раз гарненько обробляємо заправку блендером.

    Заправка для цезаря – швидкий рецепт з майонезом і сиром


    Інгредієнти:

  • майонез – 155 г;

  • пармезан – 55 г;

  • лимонний сік – 25 мл;

  • філе анчоусів – 4 шт.;

  • часниковий великий зубець – 1 шт.


  • Приготування
    Більшість заправок для цезаря готується без майонезу. Але, в крайньому випадку, якщо необхідно зробити доповнення до салату швидко, можна взяти в основу рецепта і його. Для реалізації ідеї з'єднуємо очищений і перетертий часниковий зубчик з нарізаним філе анчоусів, додаємо натертий пармезан майонез і пробиваємо масу до максимально однорідної текстури блендером.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Заправка для грецького салату в домашніх умовах
    Заправка для грецького салату в домашніх умовах
    Склад грецького салату складно доповнити яким-небудь новим інгредієнтом, адже всі його складові досить вдало підібрані. Із завданням різноманітності
    Заправка для салату «Цезар»
    Заправка для салату «Цезар»
    Враховуючи те, що салат «Цезар» є однією з найпопулярніших закусок сучасності, кількість варіацій заправок до нього також широко. У цій статті
    Салат «Цезар» з сухариками - класичний рецепт
    Салат «Цезар» з сухариками - класичний рецепт
    Неймовірно смачний і тому самий улюблений салат «Цезар» пропонуємо зробити на власній кухні і порадувати рідних чудовою закускою. Розповімо про його
    Класичний салат «Цезар» з куркою – простий рецепт
    Класичний салат «Цезар» з куркою – простий рецепт
    Рецептів «Цезаря» настільки багато, що сьогодні він навряд чи вважається стравою ресторанного класу. Кожна господиня намагається радувати рідних цим
    Заправка для грецького салату
    Заправка для грецького салату
    Грецький салат - просте і корисне овочеве страву. Склад салату варіюється в широких межах, також як і заправка для цієї страви. Пропонуємо кілька
    Салат Цезар
    Салат Цезар
    Хрусткий салат Завдяки винахідливості і винахідливості власника невеликого ресторанчика, розташованого недалеко від Голлівуду, Цезаря Кардіні,