Вернуться назад Распечатать

Заправка для цезаря

Заправка для цезаря
Дані рецепти допоможуть вам визначитися з заправкою для цезаря. Будь-який з варіантів передбачає отримання гармонійного доповнення до салату, який вигідно підкреслить смак кожного вхідного в нього компонента.

Як зробити соус для цезаря в домашніх умовах – рецепт


Інгредієнти:

  • курячі відбірні яйця – 3 шт.;

  • олія оливкова рафінована – 115 мл;

  • винний оцет – 20 мл;

  • зубці часникові – 1-2 шт.;

  • вустерський соус – 15-20 мл;

  • перець чорний (свіжозмелену) – 2 середніх щіпки;

  • сіль морська – 1 щіпка.


  • Приготування
    Для приготування заправки по даному рецепту нам знадобляться свіжі курячі відбірні яйця перевіреної якості. Їх необхідно лише одну хвилину проварити в киплячій воді, а потім витягти і вискобліть ще рідкий жовток і трохи схопився білок. Збиваємо трохи віночком отриману яєчну масу, після чого вливаємо оцет винний, додаємо зубці часникові, які попередньо очистимо і видавив через прес. Далі продовжуючи збивати заправку, вводимо в неї вустерський соус, а потім оливкова рафінована олія.
    Завершуючи приготування заправки, присмачую його за смаком сіллю морською і свежесмолотым чорним перчиком. Хвилин через п'ятнадцять доповнення до салату «Цезар» настоїться і буде готове до застосування.

    Заправка для салату «Цезар» з куркою – рецепт з гірчицею


    Інгредієнти:

  • курячі відбірні яйця – 2 шт.;

  • олія оливкова рафінована – 110 мл;

  • гірчиця – 20 р;

  • зубці часникові – 1-2 шт.;

  • лимонний сік – 40 мл;

  • перець чорний (свіжозмелену) – 2 середніх щіпки;

  • сіль морська – 1 щіпка.


  • Приготування
    Технологія приготування цієї заправки дещо відрізняється від попередньої. Спочатку очищаємо і перетираємо на тертці або видавлюємо через прес часникові зубчики, змішуємо отриману масу з оливковою олією рафінованою і залишаємо на деякий час. Тепер відварюємо яйця круто, витягаємо жовтки і розтираємо їх з гірчицею. Додаємо лимонний сік і настоявшееся оливкову олію з часником. Приправляємо отриману заправку сіллю і перцем, ретельно перемішуємо і трохи збиваємо, після чого можемо поливати нею салат «Цезар» з куркою.

    Заправка для цезаря з креветками


    Інгредієнти:

  • куряче яйце відбірне – 1 шт.;

  • гірчиця – 1/4 ч. ложки;

  • оливкова олія холодного віджиму – 25 мл;

  • соняшникова олія без аромату – 40 мл;

  • свіжовичавлений лимонний сік – 10 мл;

  • анчоуси (філе) – 4 шт.;

  • зубець часнику – 1/2 шт.;

  • вустерський соус – 5 крапель;

  • перець чорний (ідеально свіжозмелену) – 2 щіпки;

  • сіль морська – 1 щіпка.


  • Приготування
    Куряче добірне свіже яйце кімнатної температури занурюємо в теплу воду і відварюємо після закипання протягом хвилини. Після охолодження отримуємо рідкий жовток з білковою масою в миску, додаємо лимонний свіжовіджатий сік і гірчицю і змішуємо компоненти заглибним блендером. Продовжуючи працювати приладом, вливаємо невеликими порціями холодного віджиму оливкове масло і соняшникова рафінована і добиваємося отримання текстури суміші як у майонезу. У завершенні вводимо очищений і продавлений через прес часник, дрібно нарізане філе анчоусів, додаємо вустерський соус, перчик свежеперемолотый і сіль і ще раз гарненько обробляємо заправку блендером.

    Заправка для цезаря – швидкий рецепт з майонезом і сиром


    Інгредієнти:

  • майонез – 155 г;

  • пармезан – 55 г;

  • лимонний сік – 25 мл;

  • філе анчоусів – 4 шт.;

  • часниковий великий зубець – 1 шт.


  • Приготування
    Більшість заправок для цезаря готується без майонезу. Але, в крайньому випадку, якщо необхідно зробити доповнення до салату швидко, можна взяти в основу рецепта і його. Для реалізації ідеї з'єднуємо очищений і перетертий часниковий зубчик з нарізаним філе анчоусів, додаємо натертий пармезан майонез і пробиваємо масу до максимально однорідної текстури блендером.