Дані рецепти допоможуть вам визначитися з заправкою для цезаря. Будь-який з варіантів передбачає отримання гармонійного доповнення до салату, який вигідно підкреслить смак кожного вхідного в нього компонента.
Як зробити соус для цезаря в домашніх умовах – рецепт
Інгредієнти: курячі відбірні яйця – 3 шт.; олія оливкова рафінована – 115 мл; винний оцет – 20 мл; зубці часникові – 1-2 шт.; вустерський соус – 15-20 мл; перець чорний (свіжозмелену) – 2 середніх щіпки; сіль морська – 1 щіпка. Приготування Для приготування заправки по даному рецепту нам знадобляться свіжі курячі відбірні яйця перевіреної якості. Їх необхідно лише одну хвилину проварити в киплячій воді, а потім витягти і вискобліть ще рідкий жовток і трохи схопився білок. Збиваємо трохи віночком отриману яєчну масу, після чого вливаємо оцет винний, додаємо зубці часникові, які попередньо очистимо і видавив через прес. Далі продовжуючи збивати заправку, вводимо в неї вустерський соус, а потім оливкова рафінована олія.
Завершуючи приготування заправки, присмачую його за смаком сіллю морською і свежесмолотым чорним перчиком. Хвилин через п'ятнадцять доповнення до салату «Цезар» настоїться і буде готове до застосування.
Заправка для салату «Цезар» з куркою – рецепт з гірчицею
Інгредієнти: курячі відбірні яйця – 2 шт.; олія оливкова рафінована – 110 мл; гірчиця – 20 р; зубці часникові – 1-2 шт.; лимонний сік – 40 мл; перець чорний (свіжозмелену) – 2 середніх щіпки; сіль морська – 1 щіпка. Приготування Технологія приготування цієї заправки дещо відрізняється від попередньої. Спочатку очищаємо і перетираємо на тертці або видавлюємо через прес часникові зубчики, змішуємо отриману масу з оливковою олією рафінованою і залишаємо на деякий час. Тепер відварюємо яйця круто, витягаємо жовтки і розтираємо їх з гірчицею. Додаємо лимонний сік і настоявшееся оливкову олію з часником. Приправляємо отриману заправку сіллю і перцем, ретельно перемішуємо і трохи збиваємо, після чого можемо поливати нею салат «Цезар» з куркою.
Заправка для цезаря з креветками
Інгредієнти: куряче яйце відбірне – 1 шт.; гірчиця – 1/4 ч. ложки; оливкова олія холодного віджиму – 25 мл; соняшникова олія без аромату – 40 мл; свіжовичавлений лимонний сік – 10 мл; анчоуси (філе) – 4 шт.; зубець часнику – 1/2 шт.; вустерський соус – 5 крапель; перець чорний (ідеально свіжозмелену) – 2 щіпки; сіль морська – 1 щіпка. Приготування Куряче добірне свіже яйце кімнатної температури занурюємо в теплу воду і відварюємо після закипання протягом хвилини. Після охолодження отримуємо рідкий жовток з білковою масою в миску, додаємо лимонний свіжовіджатий сік і гірчицю і змішуємо компоненти заглибним блендером. Продовжуючи працювати приладом, вливаємо невеликими порціями холодного віджиму оливкове масло і соняшникова рафінована і добиваємося отримання текстури суміші як у майонезу. У завершенні вводимо очищений і продавлений через прес часник, дрібно нарізане філе анчоусів, додаємо вустерський соус, перчик свежеперемолотый і сіль і ще раз гарненько обробляємо заправку блендером.
Заправка для цезаря – швидкий рецепт з майонезом і сиром
Інгредієнти: майонез – 155 г; пармезан – 55 г; лимонний сік – 25 мл; філе анчоусів – 4 шт.; часниковий великий зубець – 1 шт. Приготування Більшість заправок для цезаря готується без майонезу. Але, в крайньому випадку, якщо необхідно зробити доповнення до салату швидко, можна взяти в основу рецепта і його. Для реалізації ідеї з'єднуємо очищений і перетертий часниковий зубчик з нарізаним філе анчоусів, додаємо натертий пармезан майонез і пробиваємо масу до максимально однорідної текстури блендером.