Сирники з сиру з родзинками - рецепт
Сирники є прекрасним блюдом для домашнього меню, так як однаково популярні як серед дітей, так і серед дорослих. Приготувавши такі ласощі до сніданку, всі домочадці неодмінно залишаться ситі і задоволені. Особливо смачні сирники з родзинками. Їх то ми і приготуємо сьогодні, і запропонуємо для вас декілька найбільш вдалих рецептів ласих виробів.
Інгредієнти:
сир середньої жирності – 515 м;
курячі відбірні яйця – 3 шт.;
цукровий пісок – 85 м;
крупа манна в тісто – 155 г;
крупа манна для панірування – 45 г;
сіль кам'яна йодована – 1 щіпка;
ізюм темний – 55 г;
масло рослинне без запаху для смаження.
Приготування
Особливо смачними сирники виходять з якісного домашнього сиру з невисоким відсотком вмісту вологи. Продукт не надто зернистий можна використовувати для замісу сирного тіста відразу ж, а щільні крупиночки краще все ж перетерти через ситечко. Змішуємо сирну основу з яйцями курячими добірними, йодованою сіллю кам'яної, цукром і манною крупою, розмішуємо і даємо настоятися при кімнатних умовах хвилин двадцять п'ять. Темний родзинки ретельно промиваємо в теплій воді, після чого добре обсушуємо і вмішуємо в сирне тісто. Тепер набираємо за допомогою ложки невелика його кількість і викладаємо в миску з манною крупою. Паніруємо в ній сирний кулька, надаємо йому форму сырничка і викладаємо в прогріте на сковорідці масло без аромату рослинна. Рум'яні з двох сторін виробу викладаємо на тарілку і подаємо з коханим доповненням.
Інгредієнти:
сир середньої жирності – 515 м;
цукровий пісок – 85 м;
борошно просеянная – 65 г;
крупа манна – 85 м;
яйце куряче добірне – 1 шт.;
ваніль – за смаком;
розпушувач – 2 щіпки;
сіль кам'яна йодована – 1 маленька щіпка;
ізюм темний – 55 г;
вершкове масло – 25 р.
Приготування
Даний рецепт передбачає приготування сирників в духовці. З причини того, що якість сиру завжди різний і сирне тісто може вийти як щільним за текстурою, так і досить рідким, рекомендуємо, щоб уникнути неприємностей під час запікання в духовці випікати вироби в паперових формах для мафінів або силіконових формочках для кексів. Їх необхідно добре промазати маслом вершковим.
Для тіста розтираємо сир з цукровим піском, ваніллю, розпушувачем, сіллю і яйцем, додаємо відразу ж крупу манну, борошно просіяне, промитий і гарненько обсушенный темний родзинки, ретельно розмішуємо і даємо масі настоятися протягом півгодини. За цей час манка розбухне, та вироби вийдуть пишніше.
Накладаємо потроху дозрілого сирного тіста в підготовлені промаслені формочки і відправляємо хвилин на тридцять для випікання в прогріту до 185 градусів духовку.
Інгредієнти:
сир середньої жирності – 515 м;
курячі відбірні яйця (жовтки) – 3 шт.;
цукровий пісок – 115 г;
ванільний цукор – 2 щіпки;
борошно просеянная пшеничне – 105 г;
борошно пшеничне для панірування – 55 г;
сіль кам'яна йодована – 1 щіпка;
родзинки темний – 55 г;
масло рослинне без запаху для смаження.
Приготування
Промитий і трохи розпарений ізюм обсушуємо добряче. З яєць видобуваємо жовтки і розтираємо їх з цукровим піском, ванільним цукром дрібкою солі, після чого вмішуємо сир і досягаємо максимального розподілу складових між собою. Тепер вводимо борошно і підготовлений родзинки і ще раз розмішуємо.
Формуючи вироби, потроху сирного тіста ложкою викладаємо в миску з борошном, надаємо виробам круглу, трохи плескату форму і викладаємо їх у прогріте на сковорідці масло рослинне без аромату для підрум'янення з двох сторін.
Як приготувати сирники із сиру з манкою і родзинками - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Особливо смачними сирники виходять з якісного домашнього сиру з невисоким відсотком вмісту вологи. Продукт не надто зернистий можна використовувати для замісу сирного тіста відразу ж, а щільні крупиночки краще все ж перетерти через ситечко. Змішуємо сирну основу з яйцями курячими добірними, йодованою сіллю кам'яної, цукром і манною крупою, розмішуємо і даємо настоятися при кімнатних умовах хвилин двадцять п'ять. Темний родзинки ретельно промиваємо в теплій воді, після чого добре обсушуємо і вмішуємо в сирне тісто. Тепер набираємо за допомогою ложки невелика його кількість і викладаємо в миску з манною крупою. Паніруємо в ній сирний кулька, надаємо йому форму сырничка і викладаємо в прогріте на сковорідці масло без аромату рослинна. Рум'яні з двох сторін виробу викладаємо на тарілку і подаємо з коханим доповненням.
Сирники із сиру з манкою і родзинками - рецепт в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Даний рецепт передбачає приготування сирників в духовці. З причини того, що якість сиру завжди різний і сирне тісто може вийти як щільним за текстурою, так і досить рідким, рекомендуємо, щоб уникнути неприємностей під час запікання в духовці випікати вироби в паперових формах для мафінів або силіконових формочках для кексів. Їх необхідно добре промазати маслом вершковим.
Для тіста розтираємо сир з цукровим піском, ваніллю, розпушувачем, сіллю і яйцем, додаємо відразу ж крупу манну, борошно просіяне, промитий і гарненько обсушенный темний родзинки, ретельно розмішуємо і даємо масі настоятися протягом півгодини. За цей час манка розбухне, та вироби вийдуть пишніше.
Накладаємо потроху дозрілого сирного тіста в підготовлені промаслені формочки і відправляємо хвилин на тридцять для випікання в прогріту до 185 градусів духовку.
Сирники з сиру з родзинками - класичний рецепт приготування
Інгредієнти:
Приготування
Промитий і трохи розпарений ізюм обсушуємо добряче. З яєць видобуваємо жовтки і розтираємо їх з цукровим піском, ванільним цукром дрібкою солі, після чого вмішуємо сир і досягаємо максимального розподілу складових між собою. Тепер вводимо борошно і підготовлений родзинки і ще раз розмішуємо.
Формуючи вироби, потроху сирного тіста ложкою викладаємо в миску з борошном, надаємо виробам круглу, трохи плескату форму і викладаємо їх у прогріте на сковорідці масло рослинне без аромату для підрум'янення з двох сторін.
Рекомендуємо добрі рецепти
Повітряні сирники із сиру
Дійсно простий і неймовірно популярне блюдо спробуйте приготувати, не відступаючи від класичної рецептури, і у вас все вийде ідеально! Далі описані
Класичний рецепт сирників з сиру
Класичні сирники готують з сиру і рецепт їх зовсім простий. Пропонуємо сильно не відступати від традицій, проте злегка урізноманітнити рецепт деякими
Сирники із сиру в духовці
Традиційно сирники готують з жирного сиру з борошном або манкою і обсмажують на сковороді. Сильно від класики не будемо відступати, проте невелика
Сирники із сиру з манкою - рецепт
Сирники за багато років обросли великою кількістю варіацій. Сьогодні існує дуже багато рецептів їх приготування, і кожен можна назвати класичним.
Як приготувати сирники з сиру?
Сирники - це улюблені ласощі всіх діток, багатьох дорослих та чудовий початок дня, якщо ви приготуєте їх на сніданок. Традиційно вони готуються з
Сирники з манкою
Рецепт сирних сирників з манкою стане в нагоді всім любителям готувати швидкі і смачні сніданки для всієї родини. Гаряча і ситна випічка неодмінно