Сирники є прекрасним блюдом для домашнього меню, так як однаково популярні як серед дітей, так і серед дорослих. Приготувавши такі ласощі до сніданку, всі домочадці неодмінно залишаться ситі і задоволені. Особливо смачні сирники з родзинками. Їх то ми і приготуємо сьогодні, і запропонуємо для вас декілька найбільш вдалих рецептів ласих виробів.
Як приготувати сирники із сиру з манкою і родзинками - рецепт
Інгредієнти: сир середньої жирності – 515 м; курячі відбірні яйця – 3 шт.; цукровий пісок – 85 м; крупа манна в тісто – 155 г; крупа манна для панірування – 45 г; сіль кам'яна йодована – 1 щіпка; ізюм темний – 55 г; масло рослинне без запаху для смаження. Приготування Особливо смачними сирники виходять з якісного домашнього сиру з невисоким відсотком вмісту вологи. Продукт не надто зернистий можна використовувати для замісу сирного тіста відразу ж, а щільні крупиночки краще все ж перетерти через ситечко. Змішуємо сирну основу з яйцями курячими добірними, йодованою сіллю кам'яної, цукром і манною крупою, розмішуємо і даємо настоятися при кімнатних умовах хвилин двадцять п'ять. Темний родзинки ретельно промиваємо в теплій воді, після чого добре обсушуємо і вмішуємо в сирне тісто. Тепер набираємо за допомогою ложки невелика його кількість і викладаємо в миску з манною крупою. Паніруємо в ній сирний кулька, надаємо йому форму сырничка і викладаємо в прогріте на сковорідці масло без аромату рослинна. Рум'яні з двох сторін виробу викладаємо на тарілку і подаємо з коханим доповненням.
Сирники із сиру з манкою і родзинками - рецепт в духовці
Інгредієнти: сир середньої жирності – 515 м; цукровий пісок – 85 м; борошно просеянная – 65 г; крупа манна – 85 м; яйце куряче добірне – 1 шт.; ваніль – за смаком; розпушувач – 2 щіпки; сіль кам'яна йодована – 1 маленька щіпка; ізюм темний – 55 г; вершкове масло – 25 р. Приготування Даний рецепт передбачає приготування сирників в духовці. З причини того, що якість сиру завжди різний і сирне тісто може вийти як щільним за текстурою, так і досить рідким, рекомендуємо, щоб уникнути неприємностей під час запікання в духовці випікати вироби в паперових формах для мафінів або силіконових формочках для кексів. Їх необхідно добре промазати маслом вершковим.
Для тіста розтираємо сир з цукровим піском, ваніллю, розпушувачем, сіллю і яйцем, додаємо відразу ж крупу манну, борошно просіяне, промитий і гарненько обсушенный темний родзинки, ретельно розмішуємо і даємо масі настоятися протягом півгодини. За цей час манка розбухне, та вироби вийдуть пишніше.
Накладаємо потроху дозрілого сирного тіста в підготовлені промаслені формочки і відправляємо хвилин на тридцять для випікання в прогріту до 185 градусів духовку.
Сирники з сиру з родзинками - класичний рецепт приготування
Інгредієнти: сир середньої жирності – 515 м; курячі відбірні яйця (жовтки) – 3 шт.; цукровий пісок – 115 г; ванільний цукор – 2 щіпки; борошно просеянная пшеничне – 105 г; борошно пшеничне для панірування – 55 г; сіль кам'яна йодована – 1 щіпка; родзинки темний – 55 г; масло рослинне без запаху для смаження. Приготування Промитий і трохи розпарений ізюм обсушуємо добряче. З яєць видобуваємо жовтки і розтираємо їх з цукровим піском, ванільним цукром дрібкою солі, після чого вмішуємо сир і досягаємо максимального розподілу складових між собою. Тепер вводимо борошно і підготовлений родзинки і ще раз розмішуємо.
Формуючи вироби, потроху сирного тіста ложкою викладаємо в миску з борошном, надаємо виробам круглу, трохи плескату форму і викладаємо їх у прогріте на сковорідці масло рослинне без аромату для підрум'янення з двох сторін.