Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Паста фетучіні

Паста фетучіні

10-08-2016, 19:19
599
Паста фетучіні
Пропонуємо рецепти неймовірно смачною і ароматною пасти фетучіні у вершковому соусі. Компонентами, що визначають смак страви, може бути курка з грибами або лосось з креветками.

Паста фетучіні з куркою в вершковому соусі - рецепт


Інгредієнти:

  • паста фетучіні – 240 г;

  • філе курячої грудки – 320 г;

  • печериці – 220 г;

  • вершки середньої жирності – 390 мл;

  • часникові зубці – 3-4 шт.;

  • карі – 2-3 щіпки;

  • сир – 55 г;

  • олія соняшникова або оливкова рафінована;

  • листочки свіжої петрушки;

  • сіль кам'яна і свіжозмелену чорний перець.


  • Приготування
    Необхідно попередньо замаринувати ненадовго куряче філе. Для цього нарізаємо його невеликими тонкими брусочками, приправляємо меленим каррі, чорним перцем, сіллю, гарненько перемішуємо і залишаємо хвилин на тридцять при кімнатних умовах.
    Тепер ставимо варитися фетучіні, а також одночасно приступаємо до приготування соусу. У прогріте на сковорідці рафінована соняшникова або оливкова олія викладаємо промаринованную курку, підрум'янюємо скибочки на сильному жарі. До напівготового м'яса викладаємо заздалегідь вимиті і нарізані шампіньйони і смажимо компоненти при періодичному помішуванні до повної готовності. На даному етапі додаємо дрібненько нарубаний часник, вливаємо теплі вершки, прогріваємо до кипіння і знімаємо з вогню. По готовності фетучіні змішуємо їх з приготованим вершковим соусом з куркою і грибами, приправляємо листочками петрушки, посипаємо перетертим сиром і одразу ж подаємо до столу.

    Як приготувати пасту фетучіні з лососем і креветками?


    Інгредієнти:

  • паста фетучіні – 490 г;

  • філе лосося свіже – 390 г;

  • очищені невеликі креветки – 390 г;

  • кабачок цукіні – 320 г;

  • вершки середньої жирності – 390 мл;

  • часникові зубці – 3-4 шт.;

  • ароматні сухі трави (мікс) – 2-3 щіпки;

  • сир (бажано пармезан) – 55 г;

  • олія соняшникова або оливкова рафінована;

  • листочки свіжого базиліка і орегано;

  • сіль кам'яна і свіжозмелену чорний перець.


  • Приготування
    Приготувати фетучіні з морепродуктів ще простіше і швидше, ніж з куркою. Одночасно ставимо варитися пасту, і поміщаємо на конфорки плити сковорідку або сотейник, який наливаємо зовсім небагато масла. Тепер
    Паста фетучіні
    нарізаємо дрібно лосось і дрібненько рубаємо часник і викладаємо компоненти обсмажуватися при періодичному помішуванні. Хвилини через три закладаємо очищені креветки і смажимо ще стільки ж, помішуючи. Після цього додаємо кубики цукіні, а через дві хвилини вливаємо вершки і зовсім небагато води від варіння фетучіні, кидаємо ароматні сухі трави, перчик і кам'яну сіль за смаком. Прогріваємо соус ще протягом п'яти хвилин, а потім закладаємо в нього готові фетучіні, перемішуємо, прогріваємо протягом хвилинки і знімаємо з вогню. При подачі приправляємо фетучіні з лососем і креветками пармезаном і листочками свіжого базиліка і орегано.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Фетучіні з куркою в вершковому соусі
    Фетучіні з куркою в вершковому соусі
    Урізноманітнити простий сімейний вечерю чудовим італійською стравою - простіше простого. Розповімо, як швидко приготувати смачну пасту фетучіні з
    Фетучіні з грибами
    Фетучіні з грибами
    У цій статті представлені рецепти, які внесуть в повсякденний обід чудові італійські нотки. Паста фетучіні, приготована за нашими рекомендаціями
    Паста з куркою в вершковому соусі
    Паста з куркою в вершковому соусі
    Варіантів пасти існує не так і багато, а рецептів наповнення зібралася достатня кількість. Одним з найбільш поширених і ситних страв можна назвати
    Паста з креветками у вершковому соусі
    Паста з креветками у вершковому соусі
    Ніжний вершковий смак цієї страви нікого не залишить байдужим, а вже любителів італійської кухні – тим більше. Паста з креветками у вершковому соусі
    Фетучіні з креветками
    Фетучіні з креветками
    Італійці використовують фетучіні для приготування різноманітних страв, але особливо смачними вони виходять з креветками. Це блюдо підійде і для
    Фетучіні з шинкою
    Фетучіні з шинкою
    Фетучіні - широко поширений і відомий вид італійської пасти довшої і ширшої форми. Особливо смачними макарони виходять з шинкою, грибами або сиром з