Паста фетучіні
Пропонуємо рецепти неймовірно смачною і ароматною пасти фетучіні у вершковому соусі. Компонентами, що визначають смак страви, може бути курка з грибами або лосось з креветками.
Інгредієнти:
паста фетучіні – 240 г;
філе курячої грудки – 320 г;
печериці – 220 г;
вершки середньої жирності – 390 мл;
часникові зубці – 3-4 шт.;
карі – 2-3 щіпки;
сир – 55 г;
олія соняшникова або оливкова рафінована;
листочки свіжої петрушки;
сіль кам'яна і свіжозмелену чорний перець.
Приготування
Необхідно попередньо замаринувати ненадовго куряче філе. Для цього нарізаємо його невеликими тонкими брусочками, приправляємо меленим каррі, чорним перцем, сіллю, гарненько перемішуємо і залишаємо хвилин на тридцять при кімнатних умовах.
Тепер ставимо варитися фетучіні, а також одночасно приступаємо до приготування соусу. У прогріте на сковорідці рафінована соняшникова або оливкова олія викладаємо промаринованную курку, підрум'янюємо скибочки на сильному жарі. До напівготового м'яса викладаємо заздалегідь вимиті і нарізані шампіньйони і смажимо компоненти при періодичному помішуванні до повної готовності. На даному етапі додаємо дрібненько нарубаний часник, вливаємо теплі вершки, прогріваємо до кипіння і знімаємо з вогню. По готовності фетучіні змішуємо їх з приготованим вершковим соусом з куркою і грибами, приправляємо листочками петрушки, посипаємо перетертим сиром і одразу ж подаємо до столу.
Інгредієнти:
паста фетучіні – 490 г;
філе лосося свіже – 390 г;
очищені невеликі креветки – 390 г;
кабачок цукіні – 320 г;
вершки середньої жирності – 390 мл;
часникові зубці – 3-4 шт.;
ароматні сухі трави (мікс) – 2-3 щіпки;
сир (бажано пармезан) – 55 г;
олія соняшникова або оливкова рафінована;
листочки свіжого базиліка і орегано;
сіль кам'яна і свіжозмелену чорний перець.
Приготування
Приготувати фетучіні з морепродуктів ще простіше і швидше, ніж з куркою. Одночасно ставимо варитися пасту, і поміщаємо на конфорки плити сковорідку або сотейник, який наливаємо зовсім небагато масла. Тепер нарізаємо дрібно лосось і дрібненько рубаємо часник і викладаємо компоненти обсмажуватися при періодичному помішуванні. Хвилини через три закладаємо очищені креветки і смажимо ще стільки ж, помішуючи. Після цього додаємо кубики цукіні, а через дві хвилини вливаємо вершки і зовсім небагато води від варіння фетучіні, кидаємо ароматні сухі трави, перчик і кам'яну сіль за смаком. Прогріваємо соус ще протягом п'яти хвилин, а потім закладаємо в нього готові фетучіні, перемішуємо, прогріваємо протягом хвилинки і знімаємо з вогню. При подачі приправляємо фетучіні з лососем і креветками пармезаном і листочками свіжого базиліка і орегано.
Паста фетучіні з куркою в вершковому соусі - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Необхідно попередньо замаринувати ненадовго куряче філе. Для цього нарізаємо його невеликими тонкими брусочками, приправляємо меленим каррі, чорним перцем, сіллю, гарненько перемішуємо і залишаємо хвилин на тридцять при кімнатних умовах.
Тепер ставимо варитися фетучіні, а також одночасно приступаємо до приготування соусу. У прогріте на сковорідці рафінована соняшникова або оливкова олія викладаємо промаринованную курку, підрум'янюємо скибочки на сильному жарі. До напівготового м'яса викладаємо заздалегідь вимиті і нарізані шампіньйони і смажимо компоненти при періодичному помішуванні до повної готовності. На даному етапі додаємо дрібненько нарубаний часник, вливаємо теплі вершки, прогріваємо до кипіння і знімаємо з вогню. По готовності фетучіні змішуємо їх з приготованим вершковим соусом з куркою і грибами, приправляємо листочками петрушки, посипаємо перетертим сиром і одразу ж подаємо до столу.
Як приготувати пасту фетучіні з лососем і креветками?
Інгредієнти:
Приготування
Приготувати фетучіні з морепродуктів ще простіше і швидше, ніж з куркою. Одночасно ставимо варитися пасту, і поміщаємо на конфорки плити сковорідку або сотейник, який наливаємо зовсім небагато масла. Тепер нарізаємо дрібно лосось і дрібненько рубаємо часник і викладаємо компоненти обсмажуватися при періодичному помішуванні. Хвилини через три закладаємо очищені креветки і смажимо ще стільки ж, помішуючи. Після цього додаємо кубики цукіні, а через дві хвилини вливаємо вершки і зовсім небагато води від варіння фетучіні, кидаємо ароматні сухі трави, перчик і кам'яну сіль за смаком. Прогріваємо соус ще протягом п'яти хвилин, а потім закладаємо в нього готові фетучіні, перемішуємо, прогріваємо протягом хвилинки і знімаємо з вогню. При подачі приправляємо фетучіні з лососем і креветками пармезаном і листочками свіжого базиліка і орегано.
Рекомендуємо добрі рецепти
Фетучіні з куркою в вершковому соусі
Урізноманітнити простий сімейний вечерю чудовим італійською стравою - простіше простого. Розповімо, як швидко приготувати смачну пасту фетучіні з
Фетучіні з грибами
У цій статті представлені рецепти, які внесуть в повсякденний обід чудові італійські нотки. Паста фетучіні, приготована за нашими рекомендаціями
Паста з куркою в вершковому соусі
Варіантів пасти існує не так і багато, а рецептів наповнення зібралася достатня кількість. Одним з найбільш поширених і ситних страв можна назвати
Паста з креветками у вершковому соусі
Ніжний вершковий смак цієї страви нікого не залишить байдужим, а вже любителів італійської кухні – тим більше. Паста з креветками у вершковому соусі
Фетучіні з креветками
Італійці використовують фетучіні для приготування різноманітних страв, але особливо смачними вони виходять з креветками. Це блюдо підійде і для
Фетучіні з шинкою
Фетучіні - широко поширений і відомий вид італійської пасти довшої і ширшої форми. Особливо смачними макарони виходять з шинкою, грибами або сиром з