Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Паста з тунцем

Паста з тунцем

10-08-2016, 19:19
1 412
Паста з тунцем
Любителі риби по достоїнству оцінять запропоновані рецепти приготування пасти. В даному випадку ми зробимо її з тунцем. Звичайно, ідеально було б взяти свіжу рибу. Але придбати таку часто проблематично, тому скористаємося консервованим продуктом. Соус, супроводжуючий пасту в даному випадку, може бути приготований на основі вершків або білого вина. Кожен варіант по-своєму гарний, а тонкощі його виконання ви зможете дізнатись нижче.

Паста з консервованим тунцем у вершковому соусі - рецепт


Інгредієнти:

  • паста будь – 260 г;

  • тунець консервований в олії або у власному соку – 1 стандартна банку;

  • олія оливкова без аромату – 25 мл;

  • цибулина салатна біла – 90 г;

  • вершки середньої жирності – 120 мл;

  • часникові зубки – 2 шт.;

  • гілочки свіжої петрушки – 1/2 пучка або по смаку;

  • сухі італійські трави ароматні (мікс) – 2-3 щіпки;

  • пармезан – 35 г;

  • сіль кам'яна і мелений червоний і свіжозмелену чорний перець – за смаком.


  • Приготування
    Для приготування у вершковому соусі з тунцем можна взяти будь-яку пасту, будь-то спагетті, спіральки, фетучіні або інші види макаронних виробів з твердих сортів пшениці. Ставимо пасту варитися в підсоленій воді і одночасно беремося за приготування вершкового соусу. Пасеруємо на оливковій без аромату олії очищену і нарізану дрібненькими кубиками салатну цибулину і часникові зубки. Тепер розминаємо консервований тунець виделкою, викладаємо в сковороду до цибулі і часнику, солимо, присмачую двома видами перчика і міксом сухих ароматних трав і прогріваємо пару хвилин. Вливаємо в сковороду вершки, даємо закипіти соусу при безперервному помішуванні, і перекладаємо в каструлю з готовою пастою, з якої необхідно попередньо злити рідину, в якій вона варилася. Додаємо подрібнені листочки свіжої петрушки, прогріваємо пасту разом з соусом три хвилинки і тут же подаємо, приправивши перетертим пармезаном.

    Паста з тунцем, шпинатом, базиліком і помідорами - рецепт


    Інгредієнти:

  • паста будь – 360 г;

  • тунець консервований в олії або у власному соку – 1 стандартна банку;

  • помідори свіжі – 650 г;

  • шпинат свіжий – 1 великий пучок;

  • базилік фіолетовий – 1 маленький пучок;

  • олія оливкова без аромату – 35 мл;

  • червоні цибулини – 130 г;

  • вино сухе біле – 160 мл;

  • часникові зубки – 3 шт.;

  • невеликий стручок червоного перцю чилі – 025-05 шт.;

  • сухі італійські трави ароматні (мікс) – 2-3 щіпки;

  • сіль кам'яна і свіжозмелену чорний перець – за смаком.


  • Приготування
    Одночасно ставимо на сусідні конфорки каструлю з водою для пасти і сковороду для соусу. Поки вода
    Паста з тунцем
    гріється, наливаємо в сковороду оливкове без аромату масло і закладаємо заздалегідь нарубану цибулину, нашатковану як можна дрібніше перчик чилі і часникові зубки. Через три хвилини додаємо до цибулі з часником і перцем подрібнені томати. З них необхідно попередньо зняти шкірку, обдавши для цього плоди окропом протягом хвилини. Разом з томатами додаємо в сковороду тунець, розібраний на шматочки, солимо і присмачую соус перчиком і ароматними сухими травами. Припускаємо вміст сковороди протягом п'яти хвилин. На даному етапі закидаємо у воду пасту і перемішуємо.
    Тепер додаємо вогонь під сковородою, вливаємо в неї вино і смажимо, помішуючи, протягом трьох хвилин. Потім закладаємо нарізаний базилік, а через хвилину шпинат. За цей час повинна вже зваритися паста. Зливаємо в неї воду, перекладаємо в каструлю соус зі сковороди, перемішуємо, даємо під кришкою пару хвилин настоятися і тут же подаємо, розклавши по тарілках. До пасти з соусом з тунця особливо доречним буде келих хорошого білого вина.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Паста з томатами
    Паста з томатами
    Прекрасну варіацію італійської пасти пропонуємо відтворити за запропонованим у цьому матеріалі рецептами. Розповімо, як здивувати рідних напрочуд
    Паста з фаршем
    Паста з фаршем
    Самим ситним варіантом наповнення пасти можна впевнено назвати болоньєзе. Шалено смачне блюдо пропонуємо приготувати на прикладі двох рецептів,
    Паста фетучіні
    Паста фетучіні
    Спробуйте урізноманітнити звичайний обід, подавши замість звичного ситного страви справжню італійську пасту. Фетучіні готувати зовсім не складно, а
    Паста з креветками в вершково-часниковому соусі
    Паста з креветками в вершково-часниковому соусі
    Пропонуємо урізноманітнити буденне меню і приготувати на вечерю чудову і неймовірно смачну пасту. Додати вишуканості страви допоможуть креветки, в
    Паста з креветками у вершковому соусі
    Паста з креветками у вершковому соусі
    Ніжний вершковий смак цієї страви нікого не залишить байдужим, а вже любителів італійської кухні – тим більше. Паста з креветками у вершковому соусі
    Салат з тунцем і кукурудзою
    Салат з тунцем і кукурудзою
    Салат з тунцем і кукурудзою - це смачна і поживна їжа, приготувати яку досить швидко. У ньому міститься багато корисних речовин і мікроелементів, до