Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Соковиті котлети в духовці

Соковиті котлети в духовці

9-08-2016, 21:22
998
Соковиті котлети в духовці
Повсякденний раціон харчування не можна уявити собі без котлет. Вони можуть бути приготовлені з чого завгодно: м'ясо, риба або навіть будь-які овочі. Ми розповімо вам, як зробити соковиті і пишні котлетки в духовці. Вони виходять приголомшливо смачними і ніжними.

Рецепт соковитих котлет з кети в духовці


Інгредієнти:

  • філе кети – 515 м;

  • цибулина – 55 г;

  • яйця – 105 г;

  • сир твердий – 105 г;

  • крохмаль картопляний – 35 г;

  • майонез – 40 мл;

  • масло вершкове;

  • спеції.


  • Приготування
    Філе обполіскуємо, витираємо і дрібно кришимо ножем. Цибулю чистимо, шаткуємо на самій дрібній тертці і змішуємо з рибною масою. Заправляємо майонезом і прибираємо фарш на 2 години в холодильник. Після цього додаємо в нього яйця, приправляємо спеціями за смаком і кидаємо тертий сир і картопляний крохмаль. Форму промазуємо маслом, ліпимо з рибного фаршу невеликі кульки, сплющує їх і запікаємо соковиті котлети в духовці протягом 25 хвилин, встановивши температуру на 180 градусів.

    Рецепт соковитих курячих котлет в духовці


    Інгредієнти:

  • фарш курячий – 505 г;

  • цибулина – 55 г;

  • олія рослинна;

  • яйце – 55 г;

  • молоко;

  • батон – 2 скибочки;

  • спеції .


  • Приготування
    З шматочків батона знімаємо скоринки, а м'якуш замочуємо в теплому молоці. Ріпчасту цибулю чистимо, шаткуємо маленькими кубиками і пасеруємо кілька хвилин в розігрітій олії. Тепер з'єднуємо курячий фарш з віджатим батоном, цибулею і вбиваємо куряче яйце. Приправляємо спеціями і ретельно перемішуємо. Мокрими руками формуємо з фаршу невеликі коржі і викладаємо їх в промаслений форму для запікання. Готуємо соковиті курячі котлети в духовці при температурі 185 градусів близько 40 хвилин.

    Рецепт соковитих котлет з яловичини в духовці


    Інгредієнти:

  • м'ясний фарш – 985 г;

  • цибуля ріпчаста – 105 г;

  • картопля – 145 г;

  • яйця – 95 г;

  • чебрець сухий – за смаком;

  • спеції;

  • свіжа зелень.


  • Приготування
    Цибулини чистимо і разом з фаршем і зеленню перекручуємо через м'ясорубку. В отриману масу розбиваємо
    Соковиті котлети в духовці
    яйця, додаємо спеції і чебрець. Перемішуємо до однорідності і злегка відбиваємо отриманий фарш. Очищений картопля шаткуємо на крупній тертці і злегка віджимаємо. Викладаємо його в миску з фаршем і розмішуємо. Тепер змочуємо руки водою, беремо трохи м'яса і формуємо круглі невеликі кульки. Злегка сплющує їх, перекладаємо на промаслений лист і на кожну котлетку викладаємо невеликий шматочок вершкового масла. Відправляємо заготовки в розігріту духовку і випікаємо 10 хвилин, потім нагрівання зменшуємо і тушкуємо соковиті котлети з фаршу в духовці до рум'яного стану, близько 20 хвилин.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Котлети з індичого фаршу
    Котлети з індичого фаршу
    Чудово ніжними і дивовижно смачними виходять котлетки з індичого м'яса. Вони володіють тонким смаком, який до речі можна змінювати, додаючи
    Соковиті котлети з яловичини – рецепт
    Соковиті котлети з яловичини – рецепт
    Навіть таке неабияке страву, як котлети виходять не у всіх ідеальними. Тому далі розповімо кілька секретів, щоб ваші м'ясні вироби вийшли саме
    Курячі котлети з кабачком
    Курячі котлети з кабачком
    Сьогодні пропонуємо вам рецепт незвичайних оригінальних котлет з курячого фаршу з додаванням кабачка. Котлети, приготовані за цим рецептом, за
    Курячі котлети з сиром
    Курячі котлети з сиром
    Курячі котлети - відмінне ситне і смачне блюдо для обіду або вечері, для якого підійде будь-який гарнір. Є багато варіантів приготування курячих
    Парові котлети - рецепт
    Парові котлети - рецепт
    Всі ми любимо поласувати котлетами, але смажити їх часто не дуже корисно для здоров'я. На допомогу нам приходять рецепти парових котлет. Такі
    Курячі котлети в духовці
    Курячі котлети в духовці
    Котлети, запечені в духовці, набагато корисніше смажених на сковороді, і виходять вони не менш смачними. Ми вам розповімо, як приготувати курячі