Соковиті котлети в духовці
Повсякденний раціон харчування не можна уявити собі без котлет. Вони можуть бути приготовлені з чого завгодно: м'ясо, риба або навіть будь-які овочі. Ми розповімо вам, як зробити соковиті і пишні котлетки в духовці. Вони виходять приголомшливо смачними і ніжними.
Інгредієнти:
філе кети – 515 м;
цибулина – 55 г;
яйця – 105 г;
сир твердий – 105 г;
крохмаль картопляний – 35 г;
майонез – 40 мл;
масло вершкове;
спеції.
Приготування
Філе обполіскуємо, витираємо і дрібно кришимо ножем. Цибулю чистимо, шаткуємо на самій дрібній тертці і змішуємо з рибною масою. Заправляємо майонезом і прибираємо фарш на 2 години в холодильник. Після цього додаємо в нього яйця, приправляємо спеціями за смаком і кидаємо тертий сир і картопляний крохмаль. Форму промазуємо маслом, ліпимо з рибного фаршу невеликі кульки, сплющує їх і запікаємо соковиті котлети в духовці протягом 25 хвилин, встановивши температуру на 180 градусів.
Інгредієнти:
фарш курячий – 505 г;
цибулина – 55 г;
олія рослинна;
яйце – 55 г;
молоко;
батон – 2 скибочки;
спеції .
Приготування
З шматочків батона знімаємо скоринки, а м'якуш замочуємо в теплому молоці. Ріпчасту цибулю чистимо, шаткуємо маленькими кубиками і пасеруємо кілька хвилин в розігрітій олії. Тепер з'єднуємо курячий фарш з віджатим батоном, цибулею і вбиваємо куряче яйце. Приправляємо спеціями і ретельно перемішуємо. Мокрими руками формуємо з фаршу невеликі коржі і викладаємо їх в промаслений форму для запікання. Готуємо соковиті курячі котлети в духовці при температурі 185 градусів близько 40 хвилин.
Інгредієнти:
м'ясний фарш – 985 г;
цибуля ріпчаста – 105 г;
картопля – 145 г;
яйця – 95 г;
чебрець сухий – за смаком;
спеції;
свіжа зелень.
Приготування
Цибулини чистимо і разом з фаршем і зеленню перекручуємо через м'ясорубку. В отриману масу розбиваємо яйця, додаємо спеції і чебрець. Перемішуємо до однорідності і злегка відбиваємо отриманий фарш. Очищений картопля шаткуємо на крупній тертці і злегка віджимаємо. Викладаємо його в миску з фаршем і розмішуємо. Тепер змочуємо руки водою, беремо трохи м'яса і формуємо круглі невеликі кульки. Злегка сплющує їх, перекладаємо на промаслений лист і на кожну котлетку викладаємо невеликий шматочок вершкового масла. Відправляємо заготовки в розігріту духовку і випікаємо 10 хвилин, потім нагрівання зменшуємо і тушкуємо соковиті котлети з фаршу в духовці до рум'яного стану, близько 20 хвилин.
Рецепт соковитих котлет з кети в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Філе обполіскуємо, витираємо і дрібно кришимо ножем. Цибулю чистимо, шаткуємо на самій дрібній тертці і змішуємо з рибною масою. Заправляємо майонезом і прибираємо фарш на 2 години в холодильник. Після цього додаємо в нього яйця, приправляємо спеціями за смаком і кидаємо тертий сир і картопляний крохмаль. Форму промазуємо маслом, ліпимо з рибного фаршу невеликі кульки, сплющує їх і запікаємо соковиті котлети в духовці протягом 25 хвилин, встановивши температуру на 180 градусів.
Рецепт соковитих курячих котлет в духовці
Інгредієнти:
Приготування
З шматочків батона знімаємо скоринки, а м'якуш замочуємо в теплому молоці. Ріпчасту цибулю чистимо, шаткуємо маленькими кубиками і пасеруємо кілька хвилин в розігрітій олії. Тепер з'єднуємо курячий фарш з віджатим батоном, цибулею і вбиваємо куряче яйце. Приправляємо спеціями і ретельно перемішуємо. Мокрими руками формуємо з фаршу невеликі коржі і викладаємо їх в промаслений форму для запікання. Готуємо соковиті курячі котлети в духовці при температурі 185 градусів близько 40 хвилин.
Рецепт соковитих котлет з яловичини в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Цибулини чистимо і разом з фаршем і зеленню перекручуємо через м'ясорубку. В отриману масу розбиваємо яйця, додаємо спеції і чебрець. Перемішуємо до однорідності і злегка відбиваємо отриманий фарш. Очищений картопля шаткуємо на крупній тертці і злегка віджимаємо. Викладаємо його в миску з фаршем і розмішуємо. Тепер змочуємо руки водою, беремо трохи м'яса і формуємо круглі невеликі кульки. Злегка сплющує їх, перекладаємо на промаслений лист і на кожну котлетку викладаємо невеликий шматочок вершкового масла. Відправляємо заготовки в розігріту духовку і випікаємо 10 хвилин, потім нагрівання зменшуємо і тушкуємо соковиті котлети з фаршу в духовці до рум'яного стану, близько 20 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Котлети з індичого фаршу
Чудово ніжними і дивовижно смачними виходять котлетки з індичого м'яса. Вони володіють тонким смаком, який до речі можна змінювати, додаючи
Соковиті котлети з яловичини – рецепт
Навіть таке неабияке страву, як котлети виходять не у всіх ідеальними. Тому далі розповімо кілька секретів, щоб ваші м'ясні вироби вийшли саме
Курячі котлети з кабачком
Сьогодні пропонуємо вам рецепт незвичайних оригінальних котлет з курячого фаршу з додаванням кабачка. Котлети, приготовані за цим рецептом, за
Курячі котлети з сиром
Курячі котлети - відмінне ситне і смачне блюдо для обіду або вечері, для якого підійде будь-який гарнір. Є багато варіантів приготування курячих
Парові котлети - рецепт
Всі ми любимо поласувати котлетами, але смажити їх часто не дуже корисно для здоров'я. На допомогу нам приходять рецепти парових котлет. Такі
Курячі котлети в духовці
Котлети, запечені в духовці, набагато корисніше смажених на сковороді, і виходять вони не менш смачними. Ми вам розповімо, як приготувати курячі