Котлети з індичого фаршу
Індичатина – корисний і поживний продукт, який практично не має жиру. М'ясо містить багато цінних речовин, тому його рекомендовано вживати дітям і літнім людям. Сьогодні ми розповімо вам, як з індичого фаршу приготувати соковиті і смачні котлети.
Інгредієнти:
индюшиный фарш – 940 м;
батон – 165 г;
молоко – 205 мл;
сметана – 15 мл;
гостра аджика – 25 мл;
цибуля – 25 г;
олія рослинна;
спеції.
Для панірування:
горохові пластівці – 315 г;
яйце сире – 2 шт.;
борошно – 105 р.
Приготування
Батон розламуємо на шматочки, викладаємо в миску і заливаємо теплим молоком. Вимочуємо хліб кілька хвилин, а потім віджимаємо і з'єднуємо з фаршем. Додаємо сметану, гостру аджику, цибулю, нарізану кубиками, спеції і все перемішуємо.
Тепер беремо 3 невеликі піалки. В одну розбиваємо курячі яйця, в іншу насипаємо горохові пластівці, а в третю просіваємо борошно пшеничне. Руки злегка змочуємо водою, ліпимо з фаршу невеликі котлетки, паніруємо їх спочатку в борошні, потім мачає в яєчної суміші і обвалюємо в пластівцях. Відправляємо заготовки на розігріту з маслом сковороду і обсмажуємо з усіх боків. Після цього прикриваємо посуд кришкою і тушкуємо котлетки з індичого фаршу кілька хвилин, до готовності.
Інгредієнти:
кабачок – 545 г;
индюшиный фарш – 305 м;
спеції;
яйце сире – 2 шт.;
крупа манна – 35 г;
олія рослинна.
Приготування
Кабачки промиваємо, зрізаємо плодоніжку і натираємо овоч на крупній тертці. Далі підсолюємо масу і залишаємо на 1 годину. Яйця розбиваємо в миску, злегка збиваємо, додаємо манку, перемішуємо і ставимо в холодильник. З кабачків обережно зливаємо зайву рідину, додаємо индюшиный фарш, яєчну масу і перемішуємо. Приправляємо спеціями, формуємо невеликі коржі і викладаємо їх на промаслений лист. Відправляємо котлети з індичого фаршу в розігріту духовку і випікаємо при температурі 185 градусів близько 25 хвилин.
Інгредієнти:
фарш индюшиный – 605 г;
хліб білий – 2 скибочки;
молоко – 55 мл;
яйце сире – 1 шт.;
картопля – 85 м;
морква – 65 г;
цибуля ріпчаста – 85 м;
спеції;
олія рослинна;
борошно для панірування.
Для підливи:
сметана жирна – 405 мл;
вода – 1 ст.;
сухий лавровий лист – 1 шт.;
спеції.
Приготування
З хліба знімаємо шкірку і заливаємо м'якуш теплим молоком. Картоплю і моркву чистимо, натираємо на терочке, а цибулю шаткуємо кубиками. Додаємо підготовлені овочі в индюшиный фарш розбиваємо яйце, додаємо розм'яклий хліб і спеції. Ретельно все перемішуємо, мокрими руками формуємо котлетки і паніруємо їх у борошні. Викладаємо заготовки в чашу мультиварки, змащену маслом і вмикаємо прилад у мережу. Вибираємо «Випічку» і готуємо 25 хвилин, закривши кришкою.
Не гаючи часу, робимо підливку для нашого страви. Для цього розводимо в піалі жирну сметану з водою, додаємо спеції за смаком і кидаємо лаврушку. Збиваємо суміш віночком до однорідного стану і акуратно виливаємо в чашу мультиварки. Переставляємо прилад на «Гасіння» і готуємо котлети ще 15 хвилин.
Інгредієнти:
філе індички – 505 г;
картопля – 105 г;
цибулина – 75 г;
вода – 75 мл;
спеції.
Приготування
Картоплю та цибулю очищаємо і перекручуємо разом з філе через м'ясорубку. Тепер вливаємо у фарш трохи води, приправляємо спеціями і все перемішуємо. Руки змочуємо водою, ліпимо котлети і розкладаємо їх на обробній дошці. Відправляємо на 35 хвилин у холодильник, а потім обсмажуємо на розпеченому рослинному маслі з усіх боків.
Рецепт котлет з індичого фаршу
Інгредієнти:
Для панірування:
Приготування
Батон розламуємо на шматочки, викладаємо в миску і заливаємо теплим молоком. Вимочуємо хліб кілька хвилин, а потім віджимаємо і з'єднуємо з фаршем. Додаємо сметану, гостру аджику, цибулю, нарізану кубиками, спеції і все перемішуємо.
Тепер беремо 3 невеликі піалки. В одну розбиваємо курячі яйця, в іншу насипаємо горохові пластівці, а в третю просіваємо борошно пшеничне. Руки злегка змочуємо водою, ліпимо з фаршу невеликі котлетки, паніруємо їх спочатку в борошні, потім мачає в яєчної суміші і обвалюємо в пластівцях. Відправляємо заготовки на розігріту з маслом сковороду і обсмажуємо з усіх боків. Після цього прикриваємо посуд кришкою і тушкуємо котлетки з індичого фаршу кілька хвилин, до готовності.
Котлети з індичого фаршу з кабачками
Інгредієнти:
Приготування
Кабачки промиваємо, зрізаємо плодоніжку і натираємо овоч на крупній тертці. Далі підсолюємо масу і залишаємо на 1 годину. Яйця розбиваємо в миску, злегка збиваємо, додаємо манку, перемішуємо і ставимо в холодильник. З кабачків обережно зливаємо зайву рідину, додаємо индюшиный фарш, яєчну масу і перемішуємо. Приправляємо спеціями, формуємо невеликі коржі і викладаємо їх на промаслений лист. Відправляємо котлети з індичого фаршу в розігріту духовку і випікаємо при температурі 185 градусів близько 25 хвилин.
Котлети з індичого фаршу в мультиварці
Інгредієнти:
Для підливи:
Приготування
З хліба знімаємо шкірку і заливаємо м'якуш теплим молоком. Картоплю і моркву чистимо, натираємо на терочке, а цибулю шаткуємо кубиками. Додаємо підготовлені овочі в индюшиный фарш розбиваємо яйце, додаємо розм'яклий хліб і спеції. Ретельно все перемішуємо, мокрими руками формуємо котлетки і паніруємо їх у борошні. Викладаємо заготовки в чашу мультиварки, змащену маслом і вмикаємо прилад у мережу. Вибираємо «Випічку» і готуємо 25 хвилин, закривши кришкою.
Не гаючи часу, робимо підливку для нашого страви. Для цього розводимо в піалі жирну сметану з водою, додаємо спеції за смаком і кидаємо лаврушку. Збиваємо суміш віночком до однорідного стану і акуратно виливаємо в чашу мультиварки. Переставляємо прилад на «Гасіння» і готуємо котлети ще 15 хвилин.
Смачні котлети з індичого фаршу
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю та цибулю очищаємо і перекручуємо разом з філе через м'ясорубку. Тепер вливаємо у фарш трохи води, приправляємо спеціями і все перемішуємо. Руки змочуємо водою, ліпимо котлети і розкладаємо їх на обробній дошці. Відправляємо на 35 хвилин у холодильник, а потім обсмажуємо на розпеченому рослинному маслі з усіх боків.
Рекомендуємо добрі рецепти
Соковиті котлети в духовці
Єдиною проблемою у приготуванні домашніх котлет часто виявляється відсутність у страві соковитості. Але далі докладно описані рекомендації, як
Смачні котлети з фаршу
Не у всіх хазяєчок виходять смачні котлети, тому далі підкажемо, як впоратися із завданням приготування цієї страви і зробити декількома доступними
Соковиті котлети з яловичини – рецепт
Навіть таке неабияке страву, як котлети виходять не у всіх ідеальними. Тому далі розповімо кілька секретів, щоб ваші м'ясні вироби вийшли саме
Курячі котлети з кабачком
Сьогодні пропонуємо вам рецепт незвичайних оригінальних котлет з курячого фаршу з додаванням кабачка. Котлети, приготовані за цим рецептом, за
Курячі котлети з сиром
Курячі котлети - відмінне ситне і смачне блюдо для обіду або вечері, для якого підійде будь-який гарнір. Є багато варіантів приготування курячих
Домашні котлети - рецепт
Що може бути смачніше домашніх котлет? Тільки домашні котлети, приготовані за нашими рецептами! Соковиті, апетитні, з незвичайним ароматом - ваша