Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Котлети з індичого фаршу

Котлети з індичого фаршу

9-08-2016, 21:10
1 417
Котлети з індичого фаршу
Індичатина – корисний і поживний продукт, який практично не має жиру. М'ясо містить багато цінних речовин, тому його рекомендовано вживати дітям і літнім людям. Сьогодні ми розповімо вам, як з індичого фаршу приготувати соковиті і смачні котлети.

Рецепт котлет з індичого фаршу


Інгредієнти:

  • индюшиный фарш – 940 м;

  • батон – 165 г;

  • молоко – 205 мл;

  • сметана – 15 мл;

  • гостра аджика – 25 мл;

  • цибуля – 25 г;

  • олія рослинна;

  • спеції.


  • Для панірування:

  • горохові пластівці – 315 г;

  • яйце сире – 2 шт.;

  • борошно – 105 р.


  • Приготування
    Батон розламуємо на шматочки, викладаємо в миску і заливаємо теплим молоком. Вимочуємо хліб кілька хвилин, а потім віджимаємо і з'єднуємо з фаршем. Додаємо сметану, гостру аджику, цибулю, нарізану кубиками, спеції і все перемішуємо.
    Тепер беремо 3 невеликі піалки. В одну розбиваємо курячі яйця, в іншу насипаємо горохові пластівці, а в третю просіваємо борошно пшеничне. Руки злегка змочуємо водою, ліпимо з фаршу невеликі котлетки, паніруємо їх спочатку в борошні, потім мачає в яєчної суміші і обвалюємо в пластівцях. Відправляємо заготовки на розігріту з маслом сковороду і обсмажуємо з усіх боків. Після цього прикриваємо посуд кришкою і тушкуємо котлетки з індичого фаршу кілька хвилин, до готовності.

    Котлети з індичого фаршу з кабачками


    Інгредієнти:

  • кабачок – 545 г;

  • индюшиный фарш – 305 м;

  • спеції;

  • яйце сире – 2 шт.;

  • крупа манна – 35 г;

  • олія рослинна.


  • Приготування
    Кабачки промиваємо, зрізаємо плодоніжку і натираємо овоч на крупній тертці. Далі підсолюємо масу і залишаємо на 1 годину. Яйця розбиваємо в миску, злегка збиваємо, додаємо манку, перемішуємо і ставимо в холодильник. З кабачків обережно зливаємо зайву рідину, додаємо индюшиный фарш, яєчну масу і перемішуємо. Приправляємо спеціями, формуємо невеликі коржі і викладаємо їх на промаслений лист. Відправляємо котлети з індичого фаршу в розігріту духовку і випікаємо при температурі 185 градусів близько 25 хвилин.

    Котлети з індичого фаршу в мультиварці


    Інгредієнти:

  • фарш индюшиный – 605 г;

  • хліб білий – 2 скибочки;

  • молоко – 55 мл;

  • яйце сире – 1 шт.;

  • картопля – 85 м;

  • морква – 65 г;

  • цибуля ріпчаста – 85 м;

  • спеції;

  • олія рослинна;

  • борошно для панірування.


  • Для підливи:

  • сметана жирна – 405 мл;

  • вода – 1 ст.;

  • сухий лавровий лист – 1 шт.;

  • спеції.


  • Приготування
    З хліба знімаємо шкірку і заливаємо м'якуш теплим молоком. Картоплю і моркву чистимо, натираємо на терочке, а цибулю шаткуємо кубиками. Додаємо підготовлені овочі в индюшиный фарш розбиваємо яйце, додаємо розм'яклий хліб і спеції. Ретельно все перемішуємо, мокрими руками формуємо котлетки і паніруємо їх у борошні. Викладаємо заготовки в чашу мультиварки, змащену маслом і вмикаємо прилад у мережу. Вибираємо «Випічку» і готуємо 25 хвилин, закривши кришкою.
    Не гаючи часу, робимо підливку для нашого страви. Для цього розводимо в піалі жирну сметану з водою, додаємо спеції за смаком і кидаємо лаврушку. Збиваємо суміш віночком до однорідного стану і акуратно виливаємо в чашу мультиварки. Переставляємо прилад на «Гасіння» і готуємо котлети ще 15 хвилин.

    Смачні котлети з індичого фаршу


    Інгредієнти:

  • філе індички – 505 г;

  • картопля – 105 г;
  • Котлети з індичого фаршу

  • цибулина – 75 г;

  • вода – 75 мл;

  • спеції.


  • Приготування
    Картоплю та цибулю очищаємо і перекручуємо разом з філе через м'ясорубку. Тепер вливаємо у фарш трохи води, приправляємо спеціями і все перемішуємо. Руки змочуємо водою, ліпимо котлети і розкладаємо їх на обробній дошці. Відправляємо на 35 хвилин у холодильник, а потім обсмажуємо на розпеченому рослинному маслі з усіх боків.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Соковиті котлети в духовці
    Соковиті котлети в духовці
    Єдиною проблемою у приготуванні домашніх котлет часто виявляється відсутність у страві соковитості. Але далі докладно описані рекомендації, як
    Смачні котлети з фаршу
    Смачні котлети з фаршу
    Не у всіх хазяєчок виходять смачні котлети, тому далі підкажемо, як впоратися із завданням приготування цієї страви і зробити декількома доступними
    Соковиті котлети з яловичини – рецепт
    Соковиті котлети з яловичини – рецепт
    Навіть таке неабияке страву, як котлети виходять не у всіх ідеальними. Тому далі розповімо кілька секретів, щоб ваші м'ясні вироби вийшли саме
    Курячі котлети з кабачком
    Курячі котлети з кабачком
    Сьогодні пропонуємо вам рецепт незвичайних оригінальних котлет з курячого фаршу з додаванням кабачка. Котлети, приготовані за цим рецептом, за
    Курячі котлети з сиром
    Курячі котлети з сиром
    Курячі котлети - відмінне ситне і смачне блюдо для обіду або вечері, для якого підійде будь-який гарнір. Є багато варіантів приготування курячих
    Домашні котлети - рецепт
    Домашні котлети - рецепт
    Що може бути смачніше домашніх котлет? Тільки домашні котлети, приготовані за нашими рецептами! Соковиті, апетитні, з незвичайним ароматом - ваша