» » Курячі котлети «Ніжність»

Курячі котлети «Ніжність»

Курячі котлети «Ніжність»
Пропонуємо прості і доступні рецепти приготування неймовірно смачних курячих котлет «Ніжність». Такі вироби поза всяких сумнівів порадують вас соковитим і ніжним смаком і стануть фаворитами у вашому домашньому меню.

Січені курячі котлети «Ніжність» з курячого філе - рецепт з борошном


Інгредієнти:

  • куряче філе – 760 г;

  • майонез – 120 г;

  • цибуля – 170 г;

  • борошно – 75 г;

  • яйця добірні – 2 шт.;

  • сіль крупна і чорний свіжозмелену перець – за смаком;

  • соняшникова без запаху масло.


  • Приготування
    Особлива соковитість і більш цікавий смак курячих котлет досягається за рахунок нетрадиційного подрібнення курячого м'яса. Замість того щоб перемолоти його за допомогою м'ясорубки або блендера, ми нарубим куряче філе ножем на невеликі кубики. Їх розмір не повинен перевищувати семи міліметрів. Ще дрібніше намагаємося нашаткувати очищені цибулини. Тепер курячу м'якоть перемішуємо з цибулевої масою, заправляємо майонезом, доводимо до смаку додаванням перчика свіжозмеленої чорного і солі і залишаємо настоюватися в холодильному відділенні, затягнувши миску з рубаним фаршем плівкою або прикривши кришкою. Бажано дати основі котлет промаринуватися не менше дванадцяти годин, а краще витримати в холодильнику протягом доби. Так котлетки вийдуть ще більш смачними і ніжними.
    Тепер додаємо в миску з курячим м'ясом і цибулею яйця, додаємо борошно, перемішуємо, додаємо при необхідності ще сіль і приступаємо до смаження. Для цього столовою ложкою відсаджуємо основу котлет в прогріте на сковороді соняшникова без запаху масло і даємо виробів просмажиться з двох сторін, перевернувши їх в процесі на інший бік.

    Січені курячі котлети «Ніжність» з курячого філе - рецепт з борошном та сиром


    Інгредієнти:

  • куряче філе – 560 г;

  • сир – 165 г;

  • цибуля – 105 г;

  • часникові зубці – 2 шт.;

  • борошно – 85 м;

  • кефір – 110 мл;

  • добірне яйце – 1 шт.;

  • сіль крупна і свіжозмелену чорний перець – за смаком;

  • коріандр мелений і чебрець сушений – по щіпці;

  • соняшникова без аромату масло.


  • Приготування
    Дана варіація рецепта передбачає приготування основи рубаних котлет з додаванням сиру. Додаткову ніжність і особливий смак додасть виробам та доданий до неї кефір, а часник і прянощі зроблять котлетки більш пікантними. Також як і в попередньому випадку рубаємо куряче філе гострим ножем і змішуємо його з кефіром, подрібненою цибулею і продавлений через прес
    Курячі котлети «Ніжність»
    часником. Тепер додаємо коріандр, чебрець, перчик і сіль, перемішуємо і залишаємо масу для маринування в холодильному відділенні. Ідеально підготувати основу котлет з вечора, а до смаження приступати вже на наступний день.
    Безпосередньо перед приготуванням додаємо у фарш натертий на невеликої або середньої тертці сир, вбиваємо яйце, додаємо борошно і перемішуємо. Смажимо котлетки тим же методом, що і в попередньому рецепті, викладаючи основу виробів ложкою на сковороду з маслом і підрум'янюючи її з двох сторін.
    Додав: admin | 9-08-2016, 21:11
    Переглядів: 880