Домашній плавлений сир
Сир можна без особливих труднощів зробити і власноруч із звичайного сиру, тільки якісного. Він стане незамінним, як смачна і легка закуска-сніданок в якості наповнення простих або гарячих бутербродів .
Інгредієнти:
нежирний і некислий сир (свіжий і якісний) – 575 г;
молоко жирне, можна домашнє – 175 мл;
«Сільське» масло – 85 м;
сода – 5 г;
сіль, кріп, кмин або зубчик часнику.
Приготування
Спершу візьміться за сир, розітріть його з содою і перекладіть в сотейник. Тепер на помірному вогні і при безперервному розмішуванні прогрівайте його до повного розпускання грудочок і придбання однорідної текстури. У процесі плавлення вводите масло і додайте сіль.
Тепер можна додати плавлений сир смакові добавки: подрібнений часник, кмин або дрібненько нарізаний кріп. Перемішайте все, розподіляйте його у відповідний контейнер, нехай охолоне і відправляйте в холодильник.
Інгредієнти:
сир жирний, якісний – 375 г;
молоко – 70 мл;
яйця добірні – 2 шт.;
вершкове масло – 125 г;
сода – 5 р.
Приготування
Розітріть сир з содою, додайте яйця, також перемішайте. Влийте молоко і покладіть шматочок м'якого вершкового масла. Тепер перебити масу блендером. Надішліть отриману масу в каструльку з антипригарним покриттям і залиште на середньому вогні, постійно помішуючи до повного розплавлення (15 хвилин).
Інгредієнти:
сода – невелика щіпка;
печериці великі – 5-7 шт;
жирний, якісний сир – 575 г;
яйце велике, добірне – 1 шт.;
сіль;
вершкове масло – 165 г;
Приготування
Першим ділом потрібно посмажити гриби, порізавши їх дрібним кубиком. Тепер залиште, поки приготується сир.
Сир добре розім'яти, змішати з сирим яйцем і м'яким маслом, додати соду і трохи посолити. Тепер збийте все блендером до однорідності. Помістіть цю суміш в каструльку і поставте на парову баню. Безперервно помішуючи, варіть до розплавлення всієї маси. На даному етапі можна додати гриби, обсмажені раніше. Все добре перемішайте.
Зручний контейнер змастіть маслом і покладіть туди сир. Заготівля повинна постояти в холоді 8 годин. Домашній плавлений сир з печерицями за цим рецептом - нереальна смакота, яка всім точно припаде до душі.
Інгредієнти:
сир жирний, якісний, не кислий – 475 г;
яйце велике, добірне – 1 шт.;
масло «Сільське» – 75г.;
сіль, сода – по щіпці;
Приготування
Сир, яйце, масло і визначте в одну ємність, додайте по дрібці солі і соди і збийте міксером до однорідності. Визначте ємність на конструкцію з паровою лазнею. Постійно помішуючи, тримайте майбутній плавлений сир 5 хвилин.
Тепер змастіть підходящу ємність вершковим маслом і перекладіть в неї масу. Залиште заготовку в холоді на 6-8 годин.
Як приготувати плавлений сир в домашніх умовах - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Спершу візьміться за сир, розітріть його з содою і перекладіть в сотейник. Тепер на помірному вогні і при безперервному розмішуванні прогрівайте його до повного розпускання грудочок і придбання однорідної текстури. У процесі плавлення вводите масло і додайте сіль.
Тепер можна додати плавлений сир смакові добавки: подрібнений часник, кмин або дрібненько нарізаний кріп. Перемішайте все, розподіляйте його у відповідний контейнер, нехай охолоне і відправляйте в холодильник.
Домашній плавлений сир з сиру - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Розітріть сир з содою, додайте яйця, також перемішайте. Влийте молоко і покладіть шматочок м'якого вершкового масла. Тепер перебити масу блендером. Надішліть отриману масу в каструльку з антипригарним покриттям і залиште на середньому вогні, постійно помішуючи до повного розплавлення (15 хвилин).
Плавлений сир з грибами - рецепт по-домашньому
Інгредієнти:
Приготування
Першим ділом потрібно посмажити гриби, порізавши їх дрібним кубиком. Тепер залиште, поки приготується сир.
Сир добре розім'яти, змішати з сирим яйцем і м'яким маслом, додати соду і трохи посолити. Тепер збийте все блендером до однорідності. Помістіть цю суміш в каструльку і поставте на парову баню. Безперервно помішуючи, варіть до розплавлення всієї маси. На даному етапі можна додати гриби, обсмажені раніше. Все добре перемішайте.
Зручний контейнер змастіть маслом і покладіть туди сир. Заготівля повинна постояти в холоді 8 годин. Домашній плавлений сир з печерицями за цим рецептом - нереальна смакота, яка всім точно припаде до душі.
Домашній плавлений сир
Інгредієнти:
Приготування
Сир, яйце, масло і визначте в одну ємність, додайте по дрібці солі і соди і збийте міксером до однорідності. Визначте ємність на конструкцію з паровою лазнею. Постійно помішуючи, тримайте майбутній плавлений сир 5 хвилин.
Тепер змастіть підходящу ємність вершковим маслом і перекладіть в неї масу. Залиште заготовку в холоді на 6-8 годин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як зробити сир з сиру?
Коли в холодильнику збирається велика кількість сиру, не поспішайте готувати звичайні запіканки. Зробіть справжній, шалено смачний сир. Таке
Сир з козячого молока в домашніх умовах
Не обов'язково бути досвідченим домашнім сыроваром для того, щоб знати, наскільки специфічними є сири, приготовані з козячого молока. Далі розповімо,
Твердий сир в домашніх умовах
Зробити справжній твердий сир власноруч - цілком посильне завдання. Скористайтеся детальними рекомендаціями, зібраними в цьому матеріалі і точно не
Плавлений сир з сиру в домашніх умовах
Приготувати плавлений сир не складніше, ніж купити готовий в маркеті! Головне - придбати якісний сир і запастися кількома хвилинами вільного часу.
Плавлений сир в домашніх умовах
Не хочете купувати молочні продукти в магазинах? Правильно, адже в процесі приготування в них додають багато непотрібних добавок. Краще спробуйте
Сир з сиру
Сир, який ми щодня купуємо у магазинах, часто не є корисним для нашого організму. І сьогодні ми розповімо, як приготувати смачний сир із сиру у