Начинка для піци в домашніх умовах
Від того, наскільки гармонійно підібрані компоненти начинки для піци, залежить загальне враження від дегустації закуски. Пропонуємо найпопулярніші композиції наповнення для приготування улюблених ласощів в домашніх умовах. Освоївши тонкощі оформлення піци, ви зможете отримати ідеальний смак і зовнішній вигляд.
Інгредієнти:
тісто для піци – 360 г;
ковбаса салямі, пепероні або шинка – 220 г;
сир моцарелла – 120 г;
сир твердий 70 г;
маслини – 25-30 г;
соус томатний – 15 мл;
сухі ароматні італійські трави (суміш) – 1 щіпка.
Приготування
Для того, щоб приготувати піцу з ковбасою, слід нарізати останню тонкими невеликими скибочками. Композицію можна доповнити нарізаними маслинами і шматочками моцарели. Перш ніж викладати компоненти на основу з тіста її необхідно промазати томатним соусом і трохи приправити сумішшю ароматних сухих італійських трав. Твердий сир слід перетерти на тертці і приправити їм закуску спочатку - для отримання хрусткої скоринки, або ж за п'ять хвилин до завершення приготування ласощів в духовці - для любителів м'яких і тягучою його текстури.
Начинку з ковбаси можна урізноманітнити, додавши помідори, болгарський перець, ананаси або гриби. Але враховуємо, що при наявності у наповненні більше шести компонентів, смак закуски може вийти перенасиченим і змазаним.
Випікати піцу необхідно при температурі 200-240 градусів протягом п'ятнадцяти-двадцяти хвилин.
Інгредієнти:
тісто для піци – 390 г;
свіжі печериці або гливи – 220 г;
сир моцарелла – 170 г;
сир пармезан – 60 г;
базилік (свіжі листочки);
свіжі помідори – 340 г;
часникові зубці – 1-2 шт.;
олія оливкова – 55 мл;
каперси консервовані – 20 г;
кам'яна сіль, мелений чорний перець і цукровий пісок;
орегано.
Приготування
Свіжі гриби ретельно промиваємо, даємо стекти і нарізаємо дрібно. Обсмажуємо грибну масу на сковороді з оливковою олією, підсолюємо її в процесі та поперчив. Очищаємо часник і перемелюємо його з листочками базиліку і пармезаном в ємність блендера. Один свіжий помідор подрібнюємо блендером разом з орегано, сіллю, перцем і цукром і протушиваем томатну масу з додаванням оливкової олії на сковороді.
Оформляючи піцу з грибами, промазуємо розкатане тісто приготованим соусом, зверху розкладаємо скибочки моцарели, грибну піджарку і каперси, доповнюємо композицію нарізаними свіжими томатами і сумішшю з часником і пармезаном. Запікається така піца протягом двадцяти хвилин при температурі 200 градусів.
Інгредієнти:
тісто для піци – 490 г;
куряча грудка (філе) – 320 г;
олія соняшникова або оливкова – 45 мл;
сир моцарелла – 190 г;
сир твердий (пармезан) – 60 г;
солодкий болгарський перець – 140 г;
соус томатний для піци – 40 г;
червоний або білий салатний цибуля – 40 г;
свіжі помідори – 320 г;
свіжа зелень і ароматні сухі трави (орегано, базилік) – за смаком.
Приготування
Курячу грудку для приготування піци нарізаємо тонкими брусочками і підсмажуємо в соняшниковій або оливковій олії. Свіжі помідори ошпарюємо окропом і нарізаємо кружечками. Шаткуємо довільно також очищений болгарський перець і тонкими півкільцями салатний цибулю.
Розкачану основу піци промазуємо по всьому периметру соусом, після чого слідом розподіляємо скибочки моцарели і курячі шматочки. Доповнюємо композицію цибулею і солодким перцем, посипаємо все зеленню і запашними травами, притрушиваем пармезаном і відправляємо для запікання в розігріту духовку хвилин на двадцять.
Проста начинка для піци з ковбасою
Інгредієнти:
Приготування
Для того, щоб приготувати піцу з ковбасою, слід нарізати останню тонкими невеликими скибочками. Композицію можна доповнити нарізаними маслинами і шматочками моцарели. Перш ніж викладати компоненти на основу з тіста її необхідно промазати томатним соусом і трохи приправити сумішшю ароматних сухих італійських трав. Твердий сир слід перетерти на тертці і приправити їм закуску спочатку - для отримання хрусткої скоринки, або ж за п'ять хвилин до завершення приготування ласощів в духовці - для любителів м'яких і тягучою його текстури.
Начинку з ковбаси можна урізноманітнити, додавши помідори, болгарський перець, ананаси або гриби. Але враховуємо, що при наявності у наповненні більше шести компонентів, смак закуски може вийти перенасиченим і змазаним.
Випікати піцу необхідно при температурі 200-240 градусів протягом п'ятнадцяти-двадцяти хвилин.
Смачна начинка для піци з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Свіжі гриби ретельно промиваємо, даємо стекти і нарізаємо дрібно. Обсмажуємо грибну масу на сковороді з оливковою олією, підсолюємо її в процесі та поперчив. Очищаємо часник і перемелюємо його з листочками базиліку і пармезаном в ємність блендера. Один свіжий помідор подрібнюємо блендером разом з орегано, сіллю, перцем і цукром і протушиваем томатну масу з додаванням оливкової олії на сковороді.
Оформляючи піцу з грибами, промазуємо розкатане тісто приготованим соусом, зверху розкладаємо скибочки моцарели, грибну піджарку і каперси, доповнюємо композицію нарізаними свіжими томатами і сумішшю з часником і пармезаном. Запікається така піца протягом двадцяти хвилин при температурі 200 градусів.
Варіант начинки для піци з куркою
Інгредієнти:
Приготування
Курячу грудку для приготування піци нарізаємо тонкими брусочками і підсмажуємо в соняшниковій або оливковій олії. Свіжі помідори ошпарюємо окропом і нарізаємо кружечками. Шаткуємо довільно також очищений болгарський перець і тонкими півкільцями салатний цибулю.
Розкачану основу піци промазуємо по всьому периметру соусом, після чого слідом розподіляємо скибочки моцарели і курячі шматочки. Доповнюємо композицію цибулею і солодким перцем, посипаємо все зеленню і запашними травами, притрушиваем пармезаном і відправляємо для запікання в розігріту духовку хвилин на двадцять.
Рекомендуємо добрі рецепти
Смачна піца
У створенні по-справжньому смачною домашньою піци немає нічого клопітного. У процесі її виготовлення одні лише плюси: начинку ви можете змінювати,
Піца з батона
Усім нам чудово знайоме таке італійське блюдо, як піца. Її звичайно роблять із дріжджового або листкового тіста, але сьогодні ми пропонуємо вам
Піца з морепродуктами
Хоч піца - це італійське блюдо, але в нашій країні вона вже давно полюбилася багатьом. Її можна готувати з найрізноманітнішими начинками: з ковбасою,
Піца на кефірі - рецепт
Хто з нас не знайомий з таким смачним блюдом, як піца. Варіантів її приготування існує безліч, напевно у кожної господині знайдеться свій особливий.
Піца з грибами та ковбасою
Піца - популярна італійська їжа, яку обожнюють і дорослі, і діти. У її створенні використовують найрізноманітніші інгредієнти. Давайте розберемо
Начинка для піци - рецепт
В першу чергу смак піци визначає не тісто, а начинка. Варіантів її створення безліч. У нашій статті ми поговоримо про те, як зробити начинку для піци