» » Начинка для піци в домашніх умовах

Начинка для піци в домашніх умовах

Начинка для піци в домашніх умовах
Від того, наскільки гармонійно підібрані компоненти начинки для піци, залежить загальне враження від дегустації закуски. Пропонуємо найпопулярніші композиції наповнення для приготування улюблених ласощів в домашніх умовах. Освоївши тонкощі оформлення піци, ви зможете отримати ідеальний смак і зовнішній вигляд.

Проста начинка для піци з ковбасою


Інгредієнти:

  • тісто для піци – 360 г;

  • ковбаса салямі, пепероні або шинка – 220 г;

  • сир моцарелла – 120 г;

  • сир твердий 70 г;

  • маслини – 25-30 г;

  • соус томатний – 15 мл;

  • сухі ароматні італійські трави (суміш) – 1 щіпка.


  • Приготування
    Для того, щоб приготувати піцу з ковбасою, слід нарізати останню тонкими невеликими скибочками. Композицію можна доповнити нарізаними маслинами і шматочками моцарели. Перш ніж викладати компоненти на основу з тіста її необхідно промазати томатним соусом і трохи приправити сумішшю ароматних сухих італійських трав. Твердий сир слід перетерти на тертці і приправити їм закуску спочатку - для отримання хрусткої скоринки, або ж за п'ять хвилин до завершення приготування ласощів в духовці - для любителів м'яких і тягучою його текстури.
    Начинку з ковбаси можна урізноманітнити, додавши помідори, болгарський перець, ананаси або гриби. Але враховуємо, що при наявності у наповненні більше шести компонентів, смак закуски може вийти перенасиченим і змазаним.
    Випікати піцу необхідно при температурі 200-240 градусів протягом п'ятнадцяти-двадцяти хвилин.

    Смачна начинка для піци з грибами


    Інгредієнти:

  • тісто для піци – 390 г;

  • свіжі печериці або гливи – 220 г;

  • сир моцарелла – 170 г;

  • сир пармезан – 60 г;

  • базилік (свіжі листочки);

  • свіжі помідори – 340 г;

  • часникові зубці – 1-2 шт.;

  • олія оливкова – 55 мл;

  • каперси консервовані – 20 г;

  • кам'яна сіль, мелений чорний перець і цукровий пісок;

  • орегано.


  • Приготування
    Свіжі гриби ретельно промиваємо, даємо стекти і нарізаємо дрібно. Обсмажуємо грибну масу на сковороді з оливковою олією, підсолюємо її в процесі та поперчив. Очищаємо часник і перемелюємо його з листочками базиліку і пармезаном в ємність блендера. Один свіжий помідор подрібнюємо блендером разом з орегано, сіллю, перцем і цукром і протушиваем томатну масу з додаванням оливкової олії на сковороді.
    Оформляючи піцу з грибами, промазуємо розкатане тісто приготованим соусом, зверху розкладаємо скибочки моцарели, грибну піджарку і каперси, доповнюємо композицію нарізаними свіжими томатами і сумішшю з часником і пармезаном. Запікається така піца протягом двадцяти хвилин при температурі 200 градусів.

    Варіант начинки для піци з куркою


    Інгредієнти:

  • тісто для піци – 490 г;

  • куряча грудка (філе) – 320 г;

  • олія соняшникова або оливкова – 45 мл;

  • сир моцарелла – 190 г;

  • сир твердий (пармезан) – 60 г;

  • солодкий болгарський перець – 140 г;

  • соус томатний для піци – 40 г;

  • червоний або білий салатний цибуля – 40 г;

  • свіжі помідори – 320 г;

  • свіжа зелень і ароматні сухі трави (орегано, базилік) – за смаком.

  • Начинка для піци в домашніх умовах

    Приготування
    Курячу грудку для приготування піци нарізаємо тонкими брусочками і підсмажуємо в соняшниковій або оливковій олії. Свіжі помідори ошпарюємо окропом і нарізаємо кружечками. Шаткуємо довільно також очищений болгарський перець і тонкими півкільцями салатний цибулю.
    Розкачану основу піци промазуємо по всьому периметру соусом, після чого слідом розподіляємо скибочки моцарели і курячі шматочки. Доповнюємо композицію цибулею і солодким перцем, посипаємо все зеленню і запашними травами, притрушиваем пармезаном і відправляємо для запікання в розігріту духовку хвилин на двадцять.
    Додав: admin | 8-08-2016, 20:51
    Переглядів: 255