Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Курячий рулет в пляшці

Курячий рулет в пляшці

16-06-2016, 21:23
1 603
Курячий рулет в пляшці
Те, що ми звикли називати курячим рулетом в пляшці, насправді є звичайним заливним – сальтисоном – яким ми просто надаємо форму з допомогою підручних засобів. Подавати і є таке блюдо зручніше, ніж звичайне холодець, оскільки рулет можна нарізати на товсті кружечки, як ковбасу. Крім іншого, така закуска виглядає привабливіше під час подачі і викликає загальний інтерес гостей.

Курячий рулет з желатином в пластиковій пляшці


Насправді, ви легко можете змінювати рецепт на свій смак, замінюючи курятину будь-яким іншим м'ясом або навіть субпродуктами. На відміну від традиційного холодцю, який необхідно виварювати годинами, такий простий рулет готується приблизно за 3 години, з урахуванням застигання, і вимагає від вас мінімуму зусиль.
Інгредієнти:

  • тушка курки середнього розміру;

  • желатин (порошок) - 25 г;

  • лист лавра;

  • зубки часнику - 2 шт.


  • Приготування
    Якщо ви використовуєте цілу курячу тушку, а не просто м'ясо з грудок, то розділіть її, зберігши шкіру, і викладіть на добре розігріту сковороду. Масло при цьому додавати не потрібно. Чекати зажаривания шматочків до золотистої скоринки теж немає необхідності, тому відразу ж добре приправте шматочки, покладіть до них лист лавра, роздавлені зубчики часнику і залийте водою так, щоб покрити. Накрийте посуд з курятиною кришкою і залиште все нудитися на середньому вогні протягом півгодини.
    Тим часом ви можете залити желатин холодною водою, дотримуючись інструкції, і залишити гранули розбухнути.
    За півгодини курятину охолоджують, потім відокремлюють м'якоть і розбирають її на шматочки меншого розміру. Шматочки птиці перекладають у пляшку.
    Набряклий желатин слід розвести в теплому бульйоні і залити сумішшю курятину в пляшці. Переконайтеся в тому, що всі шматочки покриті желе, інакше це може позначитися на зовнішньому вигляді страви. Залиште пляшку в холоді до застигання вмісту, після чого обережно розріжте пластикову оболонку і вийміть холодець.

    Рецепт домашнього курячого рулету в пляшці


    Якщо ви хочете зробити дієтичне блюдо, то віддавайте перевагу білому м'ясу тушки. У даному рецепті доповненням до курятині стануть шматочки овочів.
    Інгредієнти:

  • куряче філе - 12 кг;

  • желатин - 25 г;

  • овочевий бульйон - 620 мл;

  • солодкий перець - 90 г;

  • ріпчаста цибуля - 75 г;

  • жменя суміші зелені.


  • Приготування
    Розділіть куряче філе на шматочки і доведіть його до готовності будь-яким бажаним способом: можете загасити птицю або відварити її, а потім розібрати на шматочки. Головне – не забувайте про приправах.
    Поки філе готується, подрібніть овочі і спасеруйте їх з краплею олії до напівготовності. Змішайте овочі з шматочками курятини і зеленню.
    Желатин розведіть у теплому бульйоні до тих пір, поки гранули не зникнуть повністю. Далі змішайте овочі з шматочками курятини і залийте желатиновою сумішшю в пляшці. Залиште до повного застигання. Перед подачею курячий рулет в пляшці в домашніх умовах обережно витягують, розрізаючи пластикове покриття.

    Як приготувати курячий рулет в пляшці?


    Інгредієнти:

  • куряча тушка - 1 шт.;

  • желатин - 25 г;

  • горошини чорного перцю - 3 шт.;

  • лист лавра;

  • ріпчаста цибуля - 140 г;
  • Курячий рулет в пляшці

  • пучок сушеного часнику.


  • Приготування
    Залийте промиту курячу тушку водою так, щоб покрити, і відваріть її до повної готовності, додавши спеції, лавр і горошини перцю, а також поклавши цілий ріпчасту цибулю. Охолодивши птицю, відокремте м'ясо від кісток і розберіть його на невеликі шматочки. Бульйон процідіть і розведіть в ньому желатин. Залийте шматочки курки желированным бульйоном у пляшці, а потім залиште до повного застигання. Вийміть рулет, обережно розрізавши пляшку.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Рулет з курки в домашніх умовах – рецепт
    Рулет з курки в домашніх умовах – рецепт
    М'ясний рулет - дуже ефектна закуска, яка чудово доповнить фуршетне меню. А якщо взяти за основу курятину - страва вийде ще й недорогим, так і куряче
    Курячий рулет з желатином в харчовій плівці
    Курячий рулет з желатином в харчовій плівці
    Спробуйте вразити гостей новим блюдом, яке готується швидко і з доступних компонентів. Далі опишемо два прекрасних способу приготування шалено
    Холодець з індички без желатину
    Холодець з індички без желатину
    Холодець - це улюблена у багатьох будинках оригінальна закуска. І часто її готують на основі птахи - це і дешевше, і звичайно, смачніше. Приготувавши
    Холодець - класичний рецепт
    Холодець - класичний рецепт
    Класичний російський традиційно готують холодець лише з яловичини. Однак у сучасній кулінарії існують варіанти з додаванням інших м'ясних
    Курячий рулет з желатином
    Курячий рулет з желатином
    Курячий рулет з желатином - не саме легке в приготуванні блюдо, але зате на вашому святковому столі буде яскрава і смачна закуска. А наші рецепти
    Рулети з желатином
    Рулети з желатином
    Рулети з желатином - це просте холодець з м'яса, риби і т. д., тільки має форму рулетиків. Давайте розглянемо декілька цікавих рецептів цієї закуски,