Як зварити курячу грудку?
Здавалося б, що складного в процесі варіння курячої грудки. Але не все так просто, іноді м'ясо виходить дуже жорстким, сухим і зовсім несмачним. Тому ми вам зараз розповімо, як правильно зварити курячу грудку.
Як правильно зварити курячу грудку?
Інгредієнти:
куряча грудка без шкіри – 2 шт.;
морква – 190 г;
цибуля – 165 г;
сіль;
перець;
лаврове листя – 2-3 листочка.
Приготування
Курячу грудку добре промиваємо, кладемо в каструлю і заливаємо гарячою, а ще краще відразу киплячою водою, щоб вона покрила м'ясо. Ставимо на плиту, а після закипання кладемо очищену моркву, цибулю, перець горошком і сіль. Завдяки тому, що м'ясо залили окропом, на його поверхні утворюється щось типу скоринки, яка збереже соки всередині, а не віддасть їх бульйону. Тому курятина вийде соковитою. Проварюємо грудку близько півгодини разом з овочами, а потім вимикаємо вогонь і даємо м'яса охолонути в бульйоні.
Як зварити соковиту курячу грудку з яблуками?
Інгредієнти:
яблучний сік освітлений – 90 мл;
часник – 1 зубчик;
сушений естрагон – 1/4 ч. ложки;
курячі грудки – 360 г;
яблуко – 1 шт.;
вода – 1 ст. ложка;
кукурудзяний крохмаль – 15 ч. ложки.
Приготування
Беремо невелику широку каструльку і з'єднуємо в ній яблучний сік і сушений естрагон, додаємо зубчик часничку, попередньо очищений, і курячі грудки. Доводимо рідину до закипання і зменшуємо вогонь. Посуд закрити кришкою і відварюємо приблизно 10 хвилин. Потім кладемо шматочки яблука, знову накриваємо і готуємо 7 хвилин. За допомогою шумівки яблука з курятиною витягаємо і поміщаємо на тарілку. Зверху прикриваємо фольгою. Воду змішуємо з крохмалем, вливаємо в бульйон і уварюємо соус до загусання. Поливаємо їм курячі грудки з яблуками.
Як правильно зварити курячу грудку для салату?
Інгредієнти:
грудка куряча - 1 шт.;
часник – 2 зубчики;
сіль;
лаврушка – 2 листочка;
перець;
ароматні трави.
Приготування
Воду вливаємо в каструльку і доводимо її до кипіння. Підсолюємо, кладемо спеції і ароматні трави. Якщо бульйон використовувати не плануємо, то підсолити його можна трохи більше – так м'ясо вийде смачніше. Закладаємо курячі грудки і засікаємо час. Через 7 хвилин вимикаємо вогонь, накриваємо каструлю кришкою і залишаємо на чверть години. Після закінчення даного часу соковита і дуже смачна куряча грудка буде готова. Це відмінний варіант приготування грудок для подальшого використання в салатах або ж в бутербродах.
Як зварити м'яку курячу грудку в мультиварці?
Інгредієнти:
грудка куряча – 1 шт.;
сіль;
перець.
Приготування
Курячу грудку розморожуємо і промиваємо. Натираємо її сіллю, перцем, кладемо в чашу мультиварки, заливаємо гарячою водою і вибираємо режим «Гасіння» на півгодини. Після сигналу кришку приладу відкриваємо, а залишаємо м'ясо до охолодження.
Як зварити курячу грудку соковитою і м'якою на пару?
Інгредієнти:
куряча грудка – 1 шт.;
вода – 1 літр;
сіль;
спеції .
Приготування
Курячу грудку добре промиваємо і натираємо сіллю і спеціями. У ємність мультиварки вливаємо 1 літр води, контейнер-пароварку кладемо підготовлену курячу грудку, виставляємо режим «Варка на пару» і вибираємо час – 40 хвилин. Також можна загорнути м'ясо у харчову плівку і готувати на пару таким же чином. Воно тоді вийде ще соковитіше. Так як плівка захистить його від підсихання.
Як зварити курячу грудку в мікрохвильовці?
Інгредієнти:
куряча грудка;
сіль;
вода.
Приготування
Курячу грудку моєму, солимо і поміщаємо в посуд, придатну для мікрохвильової печі. Заливаємо її водою, щоб грудка була повністю покрита рідиною. При потужності 800 Вт готуємо 6 хвилин, щоб вода закипіла. А після цього вже готуємо 15 хвилин. Приємного апетиту!
Як правильно зварити курячу грудку?
Інгредієнти:
Приготування
Курячу грудку добре промиваємо, кладемо в каструлю і заливаємо гарячою, а ще краще відразу киплячою водою, щоб вона покрила м'ясо. Ставимо на плиту, а після закипання кладемо очищену моркву, цибулю, перець горошком і сіль. Завдяки тому, що м'ясо залили окропом, на його поверхні утворюється щось типу скоринки, яка збереже соки всередині, а не віддасть їх бульйону. Тому курятина вийде соковитою. Проварюємо грудку близько півгодини разом з овочами, а потім вимикаємо вогонь і даємо м'яса охолонути в бульйоні.
Як зварити соковиту курячу грудку з яблуками?
Інгредієнти:
Приготування
Беремо невелику широку каструльку і з'єднуємо в ній яблучний сік і сушений естрагон, додаємо зубчик часничку, попередньо очищений, і курячі грудки. Доводимо рідину до закипання і зменшуємо вогонь. Посуд закрити кришкою і відварюємо приблизно 10 хвилин. Потім кладемо шматочки яблука, знову накриваємо і готуємо 7 хвилин. За допомогою шумівки яблука з курятиною витягаємо і поміщаємо на тарілку. Зверху прикриваємо фольгою. Воду змішуємо з крохмалем, вливаємо в бульйон і уварюємо соус до загусання. Поливаємо їм курячі грудки з яблуками.
Як правильно зварити курячу грудку для салату?
Інгредієнти:
Приготування
Воду вливаємо в каструльку і доводимо її до кипіння. Підсолюємо, кладемо спеції і ароматні трави. Якщо бульйон використовувати не плануємо, то підсолити його можна трохи більше – так м'ясо вийде смачніше. Закладаємо курячі грудки і засікаємо час. Через 7 хвилин вимикаємо вогонь, накриваємо каструлю кришкою і залишаємо на чверть години. Після закінчення даного часу соковита і дуже смачна куряча грудка буде готова. Це відмінний варіант приготування грудок для подальшого використання в салатах або ж в бутербродах.
Як зварити м'яку курячу грудку в мультиварці?
Інгредієнти:
Приготування
Курячу грудку розморожуємо і промиваємо. Натираємо її сіллю, перцем, кладемо в чашу мультиварки, заливаємо гарячою водою і вибираємо режим «Гасіння» на півгодини. Після сигналу кришку приладу відкриваємо, а залишаємо м'ясо до охолодження.
Як зварити курячу грудку соковитою і м'якою на пару?
Інгредієнти:
Приготування
Курячу грудку добре промиваємо і натираємо сіллю і спеціями. У ємність мультиварки вливаємо 1 літр води, контейнер-пароварку кладемо підготовлену курячу грудку, виставляємо режим «Варка на пару» і вибираємо час – 40 хвилин. Також можна загорнути м'ясо у харчову плівку і готувати на пару таким же чином. Воно тоді вийде ще соковитіше. Так як плівка захистить його від підсихання.
Як зварити курячу грудку в мікрохвильовці?
Інгредієнти:
Приготування
Курячу грудку моєму, солимо і поміщаємо в посуд, придатну для мікрохвильової печі. Заливаємо її водою, щоб грудка була повністю покрита рідиною. При потужності 800 Вт готуємо 6 хвилин, щоб вода закипіла. А після цього вже готуємо 15 хвилин. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Куряча грудка з грибами в сметанному соусі
Приготувавши курячу грудку в сметані, у вас точно в результаті вийде чудово смачне, ніжне м'ясо. А ще рекомендуємо доповнити блюдо ароматними
Підлива з курячої грудки
Куряча грудка - це неймовірно універсальний вид м'яса, який чудесним чином поєднується з багатьма, часом зовсім незвичайних, компонентів. Підлива на
Тушкована куряча грудка
Найбільш універсальне і часто використовується в кулінарії м'ясо - це куряча грудка. Її запікають, роблять бульйон на її основі і успішно доповнюють
Куряча грудка з сиром
Куряче м'ясо - корисний дієтичний продукт, з якого готують безліч цікавих страв. І сьогодні ми розповімо, як смачно і оригінально зробити курячу
Куряча грудка з помідорами
Куряча грудка з помідорами - чудове блюдо для повсякденного меню, а також святкового столу. Пропонуємо вашій увазі кілька рецептів, як її посмажити,
Як смачно приготувати курячу грудку?
Куряча грудка - смачний універсальний продукт, що підходить як для дієтичного харчування, так і для святкових калорійних страв. І сьогодні ми