Як смачно приготувати свинину?

Смачні відбивні зі свинини
Ймовірно, одним з найбільш популярних страв зі свинини є шніцель. Ця німецька відбивна в паніровці чудово поєднується з менш текстурними гарнірами начебто овочевих пюре.
Інгредієнти:
Приготування
Збийте яйце з дижонской гірчицею і пучкою солі. Свинячі відбивні також добре приправте, збризніть оцтом, а потім обсипте борошном. Занурте відбивні в збите яйце і покрийте шаром хлібної крихти. Тепер залишається лише підрум'янити відбивні на середньому жарі, присмачивши сковороду невеликою кількістю масла.
Як смачно посмажити свинину?
Не втрачайте можливості приготувати м'ясо на вугіллі, особливо, коли це м'ясо – свинина. Нижче ми навчимося готувати соковиті свинячі ребра в глазурі з домашнього соусу барбекю. Таке блюдо здивує ваших гостей більше звичного шашлику.
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як смачно замаринувати свинину, її необхідно запекти в духовці. Подібний прийом допоможе домогтися м'якого м'яса, яке буде розпадатися на волокна після обжарювання. Зачистивши ребра від плівок, помістіть їх в духовку при 130 градусах приблизно на 2 години.
Тим часом приготуйте маринад. Змішайте всі компоненти зі списку і додайте над невеликим вогнем. Проваріть складові соусу, поки сливи не розм'якшуватися, після чого пюрируйте всі разом і нанесіть близько чверті суміші на м'ясо. Залиште м'ясо запікатися ще на 2 години. Далі дістаньте ребра, залийте маринадом, дайте охолонути і приберіть в холодильник на всю ніч. Обсмажуйте м'ясо над вугіллям, поки шматок не покриється глянцевою скоринкою.
Як приготувати смачну і соковиту свинину?
Інгредієнти:
Приготування
Подрібніть часник і додайте його до суміші соєвого соусу і цитрусового соку. Всипте цедру, імбир і цукор. Дайте суміші проваритися до загустіння, після чого охолодіть її.
Свинину наріжте соломкою, швидко обсмажте, щоб м'ясо схопилося, потім залийте соусом, зменшіть вогонь і доведіть шматочки до повної готовності.
Смачний гуляш зі свинини
Інгредієнти:

Приготування
Для даного рецепту ви можете використовувати готовий бульйон (якщо такий є у розпорядженні), або замінити його розведеним в гарячій воді кубиком.
Розділіть шматок вирізки на великі кубики. Кільця порею (біла частина) припустіть в невеликій кількості масла і додайте до них кубики свинини. Коли м'ясо схопиться, залийте сумішшю вершків з бульйоном, після покладіть сметану і зменшіть жар. Томіть блюдо близько 45 хвилин, поки шматочки свинини не стануть м'якими. Подавайте з будь-яким гарніром з круп або овочів, рясно посипавши зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти

Як посмажити свинину на сковороді?
У цій статті описано способи перетворення звичайного м'ясної обжарювання в незрівнянне страву. Розповімо, як по-новому посмажити свинину, доповнюючи

Свинина у вершковому соусі з грибами
Свинина, приготована за поданими далі рецептами, виходить особливо смачною, ніжною і чудово ароматною. Пропонуємо урізноманітнити обід, доповнивши

Свинячі реберця з картоплею в духовці
Овочі завжди чудово поєднуються з м'ясом і, приготувавши свинячі реберця з картоплею за запропонованими рецептами - ви забезпечуєте себе неймовірно

Як приготувати гуляш зі свинини з підливкою?
Смачний і досить простий рецепт гуляшу представлений у цій статті. В даному блюді особливе значення має пікантна підлива, яка з'являється в процесі

Як приготувати відбивні зі свинини?
Всі чоловіки дуже люблять м'ясні страви, особливо відбивні зі свинини. Адже вони такі смачні - з хрусткою скоринкою зовні, соковиті і м'які

Відбивні зі свинини в клярі
Любите готувати відбивні зі свинини, але звичні рецепти вже набридли? Тоді ми підкажемо вам, як урізноманітнити це просте блюдо і що приготувати до