Як посмажити корюшка?

Для тих, хто буде готувати корюшка вперше, ми розповімо, як посмажити на сковороді, а також приготувати на деку в духовці.
Як правильно і смачно посмажити корюшка на сковороді?
Інгредієнти:
Приготування
Будь-яка свіжа риба перед смаженням вимагає попередньої обробки, і корюшка не є винятком. Щонайменше, необхідно позбавити тушки риби від голів і нутрощів. Луску можна почистити під струменем води, але навіть якщо цього не зробити, на смак це мало позначиться, так як у корюшки вона досить ніжна і після смаження практично не відчувається. Плавники і хвіст відрізаємо також за бажанням, якщо вам не подобається їхня присутність у готовому блюді. Але багато хто навпаки воліють поласувати їх хрустким смаком, який вони набувають після термічної обробки в маслі.
Отже, підготовлену рибку добре промиваємо, даємо стекти, а потім паніруємо в підсоленій морською сіллю пшеничного борошні і викладаємо в товстостінну сковороду з соняшниковою рафінованою олією. При бажанні в борошняну паніровку можна додати спеції і приправи на свій смак. Смажимо корюшка по три-п'ять хвилин з кожного боку, а потім переміщаємо на блюдо і подаємо до столу.
Як швидко посмажити дрібну корюшка в борошні?
Інгредієнти:
Приготування
Технологічний процес приготування дрібної корюшки спрощується появою можливості залишити рибку не потрошенной і з головою. Погодьтеся, завдяки цьому можна заощадити чимало часу.
Щоб приготувати дрібних представників даного сорту рибки, промиваємо під проточною водою і даємо добре стекти, відкинувши на друшляк. За цей час змішуємо борошно пшеничне з морською сіллю, додавши при бажанні спеції і прянощі на свій вибір. Тепер викладаємо рибку в борошняну суміш і ретельно перемішуємо, щоб кожна маленька тушка покрилася борошняний паніровкою. Тепер прогріваємо сковороду з соняшниковою рафінованою олією, і закладаємо в неї підготовлену дрібну корюшка, розподіляючи по дну одним шаром.
Після того як рибка підрум'яниться з двох сторін, викладаємо її на тарілку і подаємо до столу.
Зручно смажити як дрібну корюшка, так і тушки побільше, в спеціальній подвійний сковороді. Так рибу без проблем можна буде перевернути на інший бік і зберегти цілісність.
Як правильно посмажити корюшка в духовці?
Інгредієнти:

Приготування
Як і перед традиційною спекотною, для приготування корюшки в духовці її необхідно позбавити від голів і нутрощів, почистити під проточною водою від луски і гарненько промити. Після цього приправляємо рибку морською сіллю і при бажанні спеціями, збризкуємо соняшниковою рафінованою олією, перемішуємо і викладаємо одним шаром на промаслений все тим же маслом деко. Залишилося тільки витримати продукт у духовці, попередньо розігрітій до 225 градусів. Як тільки корюшка придбає апетитний рум'янець, витягуємо її на блюдо, доповнюємо свіжими овочами і часточками лимона і подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти

Як посмажити минтай?
Доступна, зовсім недорога рибка може перетворитися в незвичайну страву, при правильно підібраному рецепті. Далі розповімо, як з неабиякого минтая

Як посмажити корюшка на сковороді?
Приготування дрібної рибки - вельми вдячне заняття, адже можна готувати її відразу невеликими порціями. Далі опишемо, як посмажити незрівнянну

Як правильно посмажити рибу?
У цій статті розповімо, як правильно смажити різну рибу. Знаючи певні нюанси роботи з цим продуктом, у вас завжди буде виходити незрівнянне страву.

Як посмажити скумбрію?
Скумбрія дуже універсальна і дуже популярна рибка. Вона володіє ніжним, м'яким м'ясом і практично не має кісток. Господині вже придумали безліч страв

Палтус смажений
Палтус - ніжна рибка, що володіє приємним смаком і цілим набором корисних речовин, які так необхідні людському організму. Сьогодні ми поговоримо про

Як чистити корюшка?
Корюшка - це невелика північна рибка, приблизно, 15-20 см завдовжки. Має не характерний для риби аромат свіжих огірків. Рецептів приготування цієї