Як запекти карася в духовці?
Карась – риба доступна всім і дуже смачна. Страви з нього, виходять поживними і прекрасно підходять до будь-якого столу, а простота приготування неодмінно порадує кожну господиню. Ось деякі рецепти, в яких ми розповімо вам, як запекти карася в духовці.
Інгредієнти:
карасі свіжі – 2 шт.;
цибуля – 75 г;
майонез домашній – за смаком;
лимон – 45 г;
спеції ;
олія рослинна;
часник – 2 зубки;
свіжа зелень.
Приготування
Карасів очищаємо від луски, промиваємо і потрошимо. Цибулю чистимо, подрібнюємо півкільцями і підрум'янюємо на рослинному маслечко до м'якості. Потім додаємо видавлений через прес часник, і тушкуємо ще 40 секунд.
Черевце риби начиняємо обсмаженням і подрібненою свіжою зеленню. Вкладаємо пару лимонних скибочок, промазуємо зверху майонезом і загортаємо заготовки окремо у фольгу. Випікаємо фаршированих карасів 40 хвилин в розігрітій духовці.
Інгредієнти:
карась – 345 г;
олія рослинна;
свіжа зелень;
масло вершкове – 25 г;
спеції;
картопля – 195 р.
Приготування
Рибу очищаємо від луски, обполіскуємо, потрошимо і витираємо паперовим рушником. Картоплю чистимо і нарізаємо брусочками. Викладаємо рибну тушку на деко, в який попередньо накриваємо листом фольги і промазуємо рослинним маслом. Після цього поливаємо рибу розтопленим вершковим маслом і приправляємо спеціями за смаком. Начиняємо черевце подрібненими свіжими травами і навколо розкладаємо скибочки картоплі, поливаючи їх маслом і подсаливая за смаком. Випікаємо страву при 180 градусах в духовці близько години, поки рибка не набуде золотистий апетитну скоринку, а картопля не стане м'якою.
Ось і все, тепер ви знаєте способи, як смачно запекти карася в духовці!
Інгредієнти:
сметана – 105 мл;
карась – 2 шт.;
розмарин і петрушка – по 1 пучку;
цибуля – 75 г;
спеції.
Приготування
Карасів промиваємо, потрошимо і знімаємо всю луску за допомогою ножа. Потім тушки викладаємо на рушник, витираємо і складаємо в форму для випічки або на промаслений лист. Цибулю чистимо, шаткуємо великими кільцями і вкладаємо разом з рубаною зеленню в порожнє черевце. Щедро посипаємо карасів спеціями, після чого промазуємо тушки рівномірно товстим шаром сметани. Випікаємо блюдо 45-50 хвилин при 160 градусах.
Як запекти карася в духовці у фользі?
Інгредієнти:
Приготування
Карасів очищаємо від луски, промиваємо і потрошимо. Цибулю чистимо, подрібнюємо півкільцями і підрум'янюємо на рослинному маслечко до м'якості. Потім додаємо видавлений через прес часник, і тушкуємо ще 40 секунд.
Черевце риби начиняємо обсмаженням і подрібненою свіжою зеленню. Вкладаємо пару лимонних скибочок, промазуємо зверху майонезом і загортаємо заготовки окремо у фольгу. Випікаємо фаршированих карасів 40 хвилин в розігрітій духовці.
Карась, запечений в духовці з картоплею
Інгредієнти:
Приготування
Рибу очищаємо від луски, обполіскуємо, потрошимо і витираємо паперовим рушником. Картоплю чистимо і нарізаємо брусочками. Викладаємо рибну тушку на деко, в який попередньо накриваємо листом фольги і промазуємо рослинним маслом. Після цього поливаємо рибу розтопленим вершковим маслом і приправляємо спеціями за смаком. Начиняємо черевце подрібненими свіжими травами і навколо розкладаємо скибочки картоплі, поливаючи їх маслом і подсаливая за смаком. Випікаємо страву при 180 градусах в духовці близько години, поки рибка не набуде золотистий апетитну скоринку, а картопля не стане м'якою.
Ось і все, тепер ви знаєте способи, як смачно запекти карася в духовці!
Карасі, запечені в духовці в сметані
Інгредієнти:
Приготування
Карасів промиваємо, потрошимо і знімаємо всю луску за допомогою ножа. Потім тушки викладаємо на рушник, витираємо і складаємо в форму для випічки або на промаслений лист. Цибулю чистимо, шаткуємо великими кільцями і вкладаємо разом з рубаною зеленню в порожнє черевце. Щедро посипаємо карасів спеціями, після чого промазуємо тушки рівномірно товстим шаром сметани. Випікаємо блюдо 45-50 хвилин при 160 градусах.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як посмажити карася?
Ніщо не зрівняється з незрівнянним смаком свіжообсмаженої карася. Спробуйте приготувати його за запропонованими далі рецептами, і ваше блюдо вийде
Як смачно запекти скумбрію в духовці?
Недорога скумбрія піддається будь-якого способу приготування. Але найбільш смачною вона виходить, звичайно, в запеченому вигляді. Пропонуємо
Судак, запечений у фользі
Яскравий представник водного царства - судак, приготований за запропонованими рецептами, неодмінно вийде особливо смачною. Адже ми розповімо, як
Карась у сметані
Найчастіше свіжовиловлених карасів готують у сметані, так риба виходить ніжною, а в процесі тушкування дрібні кісточки розчиняються. Ми вирішили
Карась в духовці
Карась - смачна і доступна риба. І сьогодні мова піде про запеченої в духовці рибі. Таке просте і легке блюдо неодмінно припаде до душі вашим
Карась запечений
Карась - смачна прісноводна рибка сімейства Коропових. Її використовують у створенні різних страв: юшки, закуски, других страв. І зараз ми детально