Судак, запечений у фользі

Рецепт судака, запеченого у фользі по-польськи
Інгредієнти:
Приготування
Рибу обробити, потрошимо і ретельно промиваємо. Потім робимо поперек тушки невеликі надрізи і натираємо її спеціями.
Не гаючи часу, готуємо овочі: помідор обполіскуємо, шаткуємо скибочками, а очищений рубаємо цибулю півкільцями. Лимон нарізаємо тонкими кільцями. Тепер викладаємо судака на лист фольги, вставляючи в надрізи шматочки помідорів і лимона. Гірчицю змішуємо з лимонним соком і змащуємо цим соусом рибу з двох сторін. Залишилися овочами начиняємо тушку, загортаємо у фольгу і запікаємо судака у фользі в духовці півгодини при температурі 200 градусів.
Запечений судак з картоплею в фользі
Інгредієнти:
Приготування
Рибу обробити, видаляємо зябра і промиваємо. Для маринаду змішуємо майонез зі спеціями, натираємо судака і залишаємо на 30 хвилин просочуватися. Тим часом чистимо картоплю, посипаємо спеціями і викладаємо на деко застелений фольгою. Замаринованого судака фаршируємо рубаною зеленню і викладаємо зверху, збризкуючи рослинним маслом. Накриваємо фольгою, закріплюємо щільно краю і запікаємо 40 хвилин в духовій шафі при 180 градусах.
Рецепт судака в духовці у фользі
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як почати готувати судака у фользі, рибу промиваємо, обсушуємо і робимо на ній невеликі

Рекомендуємо добрі рецепти

Судак в духовці у фользі
Приготувавши рибу за запропонованими далі рецептами? ви неодмінно зробите фурор на святі і нічого, крім захвату в свою адресу не почуєте! Розповімо,

Судак, запечений у фользі в духовці
Серед безлічі рибних страв самим смачним, звичайно, судак, запечений цілою тушкою. Для якісного результату готового страви, рекомендуємо запекти її у

Смачні та здорові страви з судака
Судак вважається дієтичною та делікатесної рибою, завдяки маложирному і не костлявому м'яса. У нашій статті ми зібрали оригінальні і смачні рецепти

Котлети з судака
Котлети - улюблене багатьма блюдо. З чим їх тільки не готують: з м'ясом, грибами, овочами, рибою?! І сьогодні ми розповімо, як зробити дивовижні

Запечений судак в духовці
Судак - ніжна і благородна риба родини Окуневих, яка вважається дієтичним продуктом. У ній містяться цінні мінеральні сполуки, а також велику

Судак в клярі
Рибні страви обов'язково повинні бути в раціоні кожної людини. У рибі містяться речовини, необхідні для нормального функціонування серця, мозку і для