Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Судак, запечений у фользі

Судак, запечений у фользі

30-01-2016, 12:30
1 038
Судак, запечений у фользі
Судак, запечений у фользі – це просто, смачно і корисно. А якщо зробити його разом з картоплею, то ви заощадите час на приготування гарніру і ситно нагодувати всю сім'ю.

Рецепт судака, запеченого у фользі по-польськи


Інгредієнти:

  • судак – 1 шт.;

  • цибулина – 1 шт.;

  • помідор – 1 шт.;

  • спеції ;

  • лимон, гірчиця домашня – за смаком.


  • Приготування
    Рибу обробити, потрошимо і ретельно промиваємо. Потім робимо поперек тушки невеликі надрізи і натираємо її спеціями.
    Не гаючи часу, готуємо овочі: помідор обполіскуємо, шаткуємо скибочками, а очищений рубаємо цибулю півкільцями. Лимон нарізаємо тонкими кільцями. Тепер викладаємо судака на лист фольги, вставляючи в надрізи шматочки помідорів і лимона. Гірчицю змішуємо з лимонним соком і змащуємо цим соусом рибу з двох сторін. Залишилися овочами начиняємо тушку, загортаємо у фольгу і запікаємо судака у фользі в духовці півгодини при температурі 200 градусів.

    Запечений судак з картоплею в фользі


    Інгредієнти:

  • судак – 1 кг;

  • майонез – 2 ст. ложки;

  • картопля – 1 кг;

  • масло рослинне – 2 ст. ложки;

  • спеції.


  • Приготування
    Рибу обробити, видаляємо зябра і промиваємо. Для маринаду змішуємо майонез зі спеціями, натираємо судака і залишаємо на 30 хвилин просочуватися. Тим часом чистимо картоплю, посипаємо спеціями і викладаємо на деко застелений фольгою. Замаринованого судака фаршируємо рубаною зеленню і викладаємо зверху, збризкуючи рослинним маслом. Накриваємо фольгою, закріплюємо щільно краю і запікаємо 40 хвилин в духовій шафі при 180 градусах.

    Рецепт судака в духовці у фользі


    Інгредієнти:

  • судак свіжий – 1 шт.;

  • сметана жирна – 400 мл;

  • лимон – 2 шт.;

  • цибулина – 3 шт.;

  • олія рослинна;

  • спеції;

  • сир – 250 р.


  • Приготування
    Перед тим, як почати готувати судака у фользі, рибу промиваємо, обсушуємо і робимо на ній невеликі
    Судак, запечений у фользі
    надрізи. Потім рясно натираємо спеціями і скроплюємо лимонним соком. Цибулини чистимо, тоненько шаткуємо й підрум'янюємо на рослинному маслечко, подсаливая за смаком. Сметану збиваємо зі спеціями і рясно промазуємо рибку зі всіх сторін цієї сумішшю. Всередину черевця викладаємо обсмажені цибулю, загортаємо судака у фольгу і запікаємо при температурі 180 градусів приблизно 30 хвилин. Потім виймаємо заготівлю, розгортаємо, щедро присипаємо сиром і прогріваємо ще 10 хвилин, щоб сир повністю розплавився. Тепер перекладаємо нашого судака на красиве блюдо і подаємо до столу.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Судак в духовці у фользі
    Судак в духовці у фользі
    Приготувавши рибу за запропонованими далі рецептами? ви неодмінно зробите фурор на святі і нічого, крім захвату в свою адресу не почуєте! Розповімо,
    Судак, запечений у фользі в духовці
    Судак, запечений у фользі в духовці
    Серед безлічі рибних страв самим смачним, звичайно, судак, запечений цілою тушкою. Для якісного результату готового страви, рекомендуємо запекти її у
    Смачні та здорові страви з судака
    Смачні та здорові страви з судака
    Судак вважається дієтичною та делікатесної рибою, завдяки маложирному і не костлявому м'яса. У нашій статті ми зібрали оригінальні і смачні рецепти
    Котлети з судака
    Котлети з судака
    Котлети - улюблене багатьма блюдо. З чим їх тільки не готують: з м'ясом, грибами, овочами, рибою?! І сьогодні ми розповімо, як зробити дивовижні
    Запечений судак в духовці
    Запечений судак в духовці
    Судак - ніжна і благородна риба родини Окуневих, яка вважається дієтичним продуктом. У ній містяться цінні мінеральні сполуки, а також велику
    Судак в клярі
    Судак в клярі
    Рибні страви обов'язково повинні бути в раціоні кожної людини. У рибі містяться речовини, необхідні для нормального функціонування серця, мозку і для