Як посмажити сморчки з картоплею?
Простий і ситний вечеря – коли за малий відрізок часу, без зайвих зусиль можна приготувати щось смачненьке. Ми розповімо вам, як правильно посмажити гриби сморчки з картоплею. Перед подачею, радимо прикрасити страву подрібненою зеленню і полити сметаною.
Інгредієнти:
зморшки – 815 г;
картопля – 980 р;
цибуля – 55 г;
масло вершкове – 95 г;
спеції;
олія рослинна – для обсмажування;
зелень для подачі.
Приготування
Існують деякі правила, як правильно посмажити сморчки. Спочатку гриби промиваємо, заливаємо повністю фільтрованої водою і ставимо на середній вогонь. Після закипання проварюємо сморчки 30 хвилин, а потім рідину зливаємо, а гриби знову промиваємо. Цибулю чистимо, дрібненько нарізаємо і пасеруємо на рослинній маслечко. Через 5 хвилин додаємо зморшки, перемішуємо і засікаємо ще 10 хвилин. Для аромату кладемо шматочок вершкового масла і зверху прикриваємо кришкою. Картопля очищаємо, нарізаємо тоненькою соломкою і обсмажуємо окремо до готовності. Далі солимо її за смаком і змішуємо з грибною обсмаженням. Перед подачею посипаємо блюдо рубаним зеленим луком і зеленню.
Інгредієнти:
сморчки свіжі – 985 г;
цибулина – 45 г;
сметана жирна – 155 мл;
спеції – на смак;
картопля – 5-6 шт.
Приготування
Отже, сморчки викладаємо в каструлю, промиваємо, заливаємо водою і залишаємо на 1 годину. Періодично перемішуємо сморчки руками, щоб змити весь сміття. Далі ставимо посуд на середній вогонь, доводимо рідину до закипання і проварюємо гриби 25 хвилин на невеликому вогні. Після цього знімаємо посуд з плити, обережно зливаємо всю рідину і відкидаємо вміст на друшляк. Добре промиваємо, заливаємо гарячою кип'яченою водою і знову проварюємо, підсолюємо за смаком. Проробляємо цю процедуру кілька разів, а потім обсушуємо грибочки на рушник.
Тим часом очищаємо цибулю, шаткуємо його кільцями і підрум'янюємо в невеликій кількості рослинного масла, до напівпрозорого кольору. Після цього викладаємо його в окремий посуд, а в цій сковороді розтоплюємо шматочок вершкового масла й обсмажуємо в ньому гриби. Потім додаємо цибулю, кілька ложок густої сметани, приправляємо спеціями і пробуємо страву на сіль.
Картоплю чистимо, розрізаємо смужками, обсмажуємо на іншій сковороді до готовності, а потім викладаємо до грибів. Перемішуємо і прогріваємо кілька хвилин, накривши кришкою.
Як смачно посмажити сморчки з картоплею?
Інгредієнти:
Приготування
Існують деякі правила, як правильно посмажити сморчки. Спочатку гриби промиваємо, заливаємо повністю фільтрованої водою і ставимо на середній вогонь. Після закипання проварюємо сморчки 30 хвилин, а потім рідину зливаємо, а гриби знову промиваємо. Цибулю чистимо, дрібненько нарізаємо і пасеруємо на рослинній маслечко. Через 5 хвилин додаємо зморшки, перемішуємо і засікаємо ще 10 хвилин. Для аромату кладемо шматочок вершкового масла і зверху прикриваємо кришкою. Картопля очищаємо, нарізаємо тоненькою соломкою і обсмажуємо окремо до готовності. Далі солимо її за смаком і змішуємо з грибною обсмаженням. Перед подачею посипаємо блюдо рубаним зеленим луком і зеленню.
Як посмажити картоплю зі зморшками?
Інгредієнти:
Приготування
Отже, сморчки викладаємо в каструлю, промиваємо, заливаємо водою і залишаємо на 1 годину. Періодично перемішуємо сморчки руками, щоб змити весь сміття. Далі ставимо посуд на середній вогонь, доводимо рідину до закипання і проварюємо гриби 25 хвилин на невеликому вогні. Після цього знімаємо посуд з плити, обережно зливаємо всю рідину і відкидаємо вміст на друшляк. Добре промиваємо, заливаємо гарячою кип'яченою водою і знову проварюємо, підсолюємо за смаком. Проробляємо цю процедуру кілька разів, а потім обсушуємо грибочки на рушник.
Тим часом очищаємо цибулю, шаткуємо його кільцями і підрум'янюємо в невеликій кількості рослинного масла, до напівпрозорого кольору. Після цього викладаємо його в окремий посуд, а в цій сковороді розтоплюємо шматочок вершкового масла й обсмажуємо в ньому гриби. Потім додаємо цибулю, кілька ложок густої сметани, приправляємо спеціями і пробуємо страву на сіль.
Картоплю чистимо, розрізаємо смужками, обсмажуємо на іншій сковороді до готовності, а потім викладаємо до грибів. Перемішуємо і прогріваємо кілька хвилин, накривши кришкою.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як зварити суп з сушених грибів?
Найбільш ароматним виходить суп саме з сушених грибів. У статті описані рецепти незрівнянного першого страви, доповненого новими компонентами.
Як посмажити свинячу печінку?
Чудово урізноманітнити звичайний домашній обід допоможуть рецепти, наведені у статті. Розповімо, як незвично посмажити свинячу печінку. Таким блюдом
Каша з кукурудзяної крупи - рецепт
З приготуванням простий кукурудзяної каші, напевно, впорається кожна господиня, а от як її урізноманітнити та зробити більш смачною? Пропонуємо
Як посмажити картоплю з грибами?
Дуже гармонійне поєднання картоплі і грибів можна зробити ще більш смачним, використовуючи запропоновані далі рецепти. Розповімо, як оригінально
Смажені маслюки
Маслюки - смачні їстівні гриби, які додають в супи, салати, а також використовують для створення гарнірів і соусів. Але найпростіший спосіб їх
Білі гриби з картоплею
З грибів можна приготувати безліч цікавих і смачних страв. І сьогодні мова піде про білих грибах. Давайте згасимо і посмажимо їх з картоплею. Вийде