Як посмажити котлети?
Для того, щоб не використовувати для приготування ситного обіду напівфабрикати розповімо , як правильно посмажити різні види котлет на сковороді.
Інгредієнти:
курячий фарш – 700 г;
сало (свіже) – 150 г;
ріпчаста цибуля (великий) – 1 шт.;
морква – 1 шт.;
пшеничне борошно – 4 ст. ложки;
куряче яйце (велике) – 1 шт.;
свіжа зелень кропу – 1 пучок;
сіль – 15 ч. ложки;
суміш перців – за смаком;
соняшникова олія – 130-150 мл
Приготування
Якщо ваш фарш був розморожений і тече, перекладіть його складену вдвічі марлю і дайте трохи стекти. Далі перекладаємо його в глибоку, зручну миску і додаємо в нього свіже, велике яйце. Зі свіжого шматка сала зрізаємо шкуру, довільно ріжемо і подрібнюємо, мало не до пюре в чаші блендера. Перекладаємо сало у фарш і слідом вводимо дрібно-дрібно нарізану цибулю. На тертці з самими дрібними отворами, натираємо свіжу, очищену моркву і відправляємо її слідом за цибулею. Пучок свіжої зелені кропу, дрібно рубаємо гострим лезом ножа і також вводимо її в наш котлетний фарш. Тепер присипаємо всі кухонною сіллю, сумішшю різних видів перцю і гарненько перемішуємо сполучені інгредієнти. Перемішуючи, поступово вводимо борошно сюди. Формуємо круглі приплюснуті котлети, які потім паніруємо в мисочці з борошном і викладаємо в сковороду з вже паруючим соняшниковою олією. Для прожарювання таких котлет буде достатньо потримати їх на вогні по 6 хвилин з кожного боку.
Інгредієнти:
готовий рибний фарш – 800 г;
м'якуш білого хліба – 150-170 г;
ріпчаста цибуля – 2 шт.;
молодий часник – 2-3 зубки;
куряче яйце (велике) – 1 шт.;
кухонна сіль – 2 щіпки;
оливкова олія – 4 ч. ложки;
перець – 1 щіпка;
борошно – 100-120 г;
соняшникова олія – 05 ст.
Приготування
У ємність, яка буде зручна для вимішування котлетного фаршу перекладаємо рибний фарш. Далі беремо м'ясорубку і через грати з частими отворами пропускаємо спочатку змочений, а потім віджатий м'якушка хліба. Слідом за ним прокручуємо молоді зубки очищеного часнику. Для подрібнення цибулі замінюємо грати на найбільшу. До сполученим в одній ємності інгредієнтів доливаємо оливкової олії, вводимо свіже, велике яйце, присипаємо фарш парочкою пучок кухонної солі і дрібкою чорного перцю. На протязі 4-5 хвилин вимішуємо руками приготований котлетний фарш. Постійно змочуючи ручки ліпимо котлети, надаючи їм будь-яку форму. Паніруємо їх трохи в борошні і викладаємо на розігріту дно великої сковороди з налитим в один сантиметр соняшниковою олією. Обсмажуємо рибні котлетки з обох сторін по 7 хвилин.
Інгредієнти:
картопляне пюре – 150 г;
консервована кукурудза – 05 банки;
цибуля (великий) – 1 шт.;
кріп – 4-5 гілок;
кабачок (середній) – 1 шт.;
капуста – 100-120 г;
яйце – 2 шт.;
крохмаль, борошно – по 15 ст. ложки;
дрібна сіль – щіпка;
соняшникова олія – 90-100 мл
Приготування
Готуємо миску для замісу овочевого фаршу і викладаємо в неї заздалегідь приготовлене, остигле картопляне пюре. Викладаємо в нього половину стандартної банки кукурудзи і додаємо порізані дуже дрібненькими кубиками кабачок свіжий і ріпчасту цибулю. Наскільки тільки можливо дрібно шаткуємо потрібну кількість капусти. Вводимо відокремлені від шкаралупи яйця, присаливаем всі дрібною сіллю і вимішуємо отриманий фарш. У процесі перемішування поступово додаємо картопляний крохмаль і борошно. Далі формуємо овочеві котлетки маленької круглої форми. Паніруємо їх у окремо підготовленої тарілочці з борошном, а потім відправляємо котлети з овочів на розігріту сковороду, занурюючи їх до половини в масло. Обсмажуємо 7 хвилин до золотистого кольору скоринки, потім те ж саме повторюємо на звороті котлет.
Як смачно посмажити котлети з курячого фаршу?
Інгредієнти:
Приготування
Якщо ваш фарш був розморожений і тече, перекладіть його складену вдвічі марлю і дайте трохи стекти. Далі перекладаємо його в глибоку, зручну миску і додаємо в нього свіже, велике яйце. Зі свіжого шматка сала зрізаємо шкуру, довільно ріжемо і подрібнюємо, мало не до пюре в чаші блендера. Перекладаємо сало у фарш і слідом вводимо дрібно-дрібно нарізану цибулю. На тертці з самими дрібними отворами, натираємо свіжу, очищену моркву і відправляємо її слідом за цибулею. Пучок свіжої зелені кропу, дрібно рубаємо гострим лезом ножа і також вводимо її в наш котлетний фарш. Тепер присипаємо всі кухонною сіллю, сумішшю різних видів перцю і гарненько перемішуємо сполучені інгредієнти. Перемішуючи, поступово вводимо борошно сюди. Формуємо круглі приплюснуті котлети, які потім паніруємо в мисочці з борошном і викладаємо в сковороду з вже паруючим соняшниковою олією. Для прожарювання таких котлет буде достатньо потримати їх на вогні по 6 хвилин з кожного боку.
Як посмажити рибні котлети на сковороді?
Інгредієнти:
Приготування
У ємність, яка буде зручна для вимішування котлетного фаршу перекладаємо рибний фарш. Далі беремо м'ясорубку і через грати з частими отворами пропускаємо спочатку змочений, а потім віджатий м'якушка хліба. Слідом за ним прокручуємо молоді зубки очищеного часнику. Для подрібнення цибулі замінюємо грати на найбільшу. До сполученим в одній ємності інгредієнтів доливаємо оливкової олії, вводимо свіже, велике яйце, присипаємо фарш парочкою пучок кухонної солі і дрібкою чорного перцю. На протязі 4-5 хвилин вимішуємо руками приготований котлетний фарш. Постійно змочуючи ручки ліпимо котлети, надаючи їм будь-яку форму. Паніруємо їх трохи в борошні і викладаємо на розігріту дно великої сковороди з налитим в один сантиметр соняшниковою олією. Обсмажуємо рибні котлетки з обох сторін по 7 хвилин.
Як посмажити овочеві котлети на сковороді?
Інгредієнти:
Приготування
Готуємо миску для замісу овочевого фаршу і викладаємо в неї заздалегідь приготовлене, остигле картопляне пюре. Викладаємо в нього половину стандартної банки кукурудзи і додаємо порізані дуже дрібненькими кубиками кабачок свіжий і ріпчасту цибулю. Наскільки тільки можливо дрібно шаткуємо потрібну кількість капусти. Вводимо відокремлені від шкаралупи яйця, присаливаем всі дрібною сіллю і вимішуємо отриманий фарш. У процесі перемішування поступово додаємо картопляний крохмаль і борошно. Далі формуємо овочеві котлетки маленької круглої форми. Паніруємо їх у окремо підготовленої тарілочці з борошном, а потім відправляємо котлети з овочів на розігріту сковороду, занурюючи їх до половини в масло. Обсмажуємо 7 хвилин до золотистого кольору скоринки, потім те ж саме повторюємо на звороті котлет.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рибні котлети на пару в мультиварці
Будь-яке блюдо з риби можна назвати корисним, але якщо продукт подати у вигляді котлет, та ще й приготованих на пару - безсумнівно, користь такої
Рибні котлети в духовці
Приготувавши котлетки за нашими рецептами, ви безсумнівно різноманітите своє рибне меню. До того ж далі ми опишемо, як зробити страву ще більш
Печінкові котлети з курячої печінки - рецепт
З курячої печінки готують безліч різноманітних смачних страв, однак найулюбленішим у багатьох є чудові, ніжні котлетки. Далі запропонуємо найцікавіші
Курячі котлети з кабачком
Сьогодні пропонуємо вам рецепт незвичайних оригінальних котлет з курячого фаршу з додаванням кабачка. Котлети, приготовані за цим рецептом, за
Рибні котлети з пікші
Рибні котлети з пікші - відмінну страву для сімейного вечері. Готуються вони дуже просто, швидко. Якщо ж ви дотримуєтеся здорового харчування, то
Рибні котлети з хека
Котлети - смачне блюдо російської кухні, яке обожнюють багато. Вони бувають м'ясні, овочеві та рибні. І зараз ми розповімо, як приготувати дивовижні