Що можна приготувати з свинячої рульки?

Холодець з рульки
Почнемо з самого простого рецепту, розповімо, як варити холодець зі свинячої рульки. Особливих навичок для цього не потрібно, потрібні тільки час, уважність і акуратність.
Інгредієнти:
Приготування
Приготування холодцю проходить в 3 етапи: підготовка, варіння, розподіл за формами або тарілках. Спершу рульку покладемо в миску, заллємо теплою водою і залишаємо на півгодини, потім добре поскребем шкірку ножем. М'ясо окосту просто промиємо, дамо стекти і наріжемо досить великими шматками. Рульку і шматки окосту кладемо у велику каструлю, заливаємо водою – вона повинна повністю покривати м'ясо, ставимо на вогонь. Коли з'явиться піна, ретельно вибираємо її, щоб бульйон зварився прозорим. Відповідь на питання, як варити свинячу рульку, простий – як звичайне м'ясо на кістці. Як тільки вся піна прибрана, робимо вогонь мінімально можливим, додаємо очищені моркву, цибулю, перець і лавровий лист. Вариться свинина під кришкою близько 2 годин. Коли м'ясо добре відстає від кісточки, його можна вийняти, злегка остудити, нарізати невеликими скибочками, укласти в тарілку. Капніть бульйон на палець і перевіримо клейкість. Якщо він занадто рідкий, всиплемо пакетик желатину (пам'ятаєте, желатин не можна перегрівати). Додамо роздавлений часник в бульйон, виймемо цибулю і моркву, залишимо на 15 хвилин, потім процідимо і заллємо бульйоном м'ясо. Коли наша страва охолоне, перенесемо формочки в холодильник. Як бачите, приготування свинячої рульки – це зовсім не складно.
Запечена рулька
Відоме на весь світ чеське блюдо – печене вепрево коліно – це теж рулька. Ніжне, ароматне м'ясо чудово підходить до пива, а з приготуванням впорається навіть холостяк, рідко підходить до плити. Ароматна, смачна свиняча рулька – чудове блюдо для вечора в компанії друзів.
Інгредієнти:
Приготування
Ніжною і рум'яної виходить рулька свиняча, запечена в духовці у фользі або в рукаві. Однак насамперед рульку треба підготувати: помити, поскоблить ножем, добре просушити. Якщо любите часниковий аромат,

Рекомендуємо добрі рецепти

Як приготувати свинячу рульку в мультиварці?
Приготування свинячої рульки з допомогою мультиварки перетворюється в суцільне свято. Вам не потрібно нескінченно стежити за м'ясом у процесі

Свиняча рулька, запечена в рукаві
Приготування свинячої рульки - вельми вдячна справа. Блюдо виходить дивовижно смачним, а витрати на нього будуть потрібні мінімальні. Далі опишемо,

Як зварити холодець зі свинячої рульки?
Не секрет, що ідеальним холодець виходить саме з свинячих ніжок, з-за високого вмісту колагену в кісточках. Тому з рульки, безсумнівно вийде відмінна

Рулька, запечена в рукаві
Якщо ви не визначилися з рецептом приготування свинячої рульки, то неодмінно скористайтеся наведеними далі рецептами. Розповімо, як напевно не

Рулька, запечена в духовці
Дуже ефектно на урочистому застілля буде виглядати чудове блюдо з рульки, яку можна запекти в духовці. Далі опишемо, як правильно підготувати,

Свиняча рулька в мультиварці
Свиняча рулька - чудове блюдо, як святкового, так і повсякденне. Якщо у вас є мультиварка, то вам пощастило подвійно - рулька в неї виходить