Свиняча рулька, запечена в рукаві
Як і будь-червоне м'ясо на кістці, свиняча рулька любить тривале приготування при невисоких температурах, тільки в таких випадках це червоне м'ясо легко розпадається на волокна і наповнюється смаком. Сприяти рівномірному пропеканию і збереження всіх м'ясних соків допоможе спеціальний рукав. Нижче ми поговоримо про варіанти приготування свинячої рульки, запечена в рукаві.
Ідеальним гарніром до вепреву коліну вважається тушкована капуста або запечена картопля. В рецепті нижче ми вирішили зупинитись на останньому варіанті.
Інгредієнти:
свиняча рулька;
головка часнику;
рослинне масло - 45 мл;
картопляні бульби (великі) - 4 шт.
Приготування
Сполоснувши і обсушивши свинячу рульку, натріть її сіллю і рослинним маслом. У м'якоті свинячий гомілки зробіть глибокі, але невеликі отвори і покладіть в кожну з них роздавлений часниковий зубок. Компанію часнику в свинячий м'якоті можуть скласти ароматні коренеплоди або ваші улюблені сушені трави. Картопля розділіть на брусочки, полийте залишилися олією, приправити і викладіть на дно рукава. Поверх розмістіть свинячу рульку і залиште все запікати протягом двох годин при 200 градусах.
Рулька – класика чеської кухні, а яка чеська кухня без смачного пива? Саме в пиві ми і будемо запікати м'ясо з наступного далі рецептом.
Інгредієнти:
свиняча рулька;
темне пиво - 980 мл;
мед - 45 мл;
часник - 3 зубки;
гвоздика - 6 бутонів;
гірчиця - 15 г;
суміш спецій для м'яса - 10 р.
Приготування
Розітріть бутони гвоздики в порошок і з'єднайте їх з готовою сумішшю спецій для м'яса. Додайте гірчицю і мед, розтерті в пасту часникові зубки, а потім залийте все пивом. За допомогою довгого, але тонкого ножа, зробіть у рульки глибокі отвори і покладіть м'ясо в пивний соус. Залиште шматок промаринуватися на пару годин, не забуваючи перевернути його по закінченні половини часу. Запечатайте все в рукав і зробіть у ньому кілька невеликих отворів для виходу пари. Свиняча рулька, запечена в духовці в рукаві буде готова не менш ніж через 25 години, при цьому перший годину м'ясо слід запікати при 200 градусах, а останні півтора години – при 180. Діставши і знявши з рульки рукав, не поспішайте розбирати її, дайте м'ясу постояти і увібрати все вируючі соки назад приблизно за 10 хвилин.
Свиняча рулька, запечена з картоплею в рукаві
Ідеальним гарніром до вепреву коліну вважається тушкована капуста або запечена картопля. В рецепті нижче ми вирішили зупинитись на останньому варіанті.
Інгредієнти:
Приготування
Сполоснувши і обсушивши свинячу рульку, натріть її сіллю і рослинним маслом. У м'якоті свинячий гомілки зробіть глибокі, але невеликі отвори і покладіть в кожну з них роздавлений часниковий зубок. Компанію часнику в свинячий м'якоті можуть скласти ароматні коренеплоди або ваші улюблені сушені трави. Картопля розділіть на брусочки, полийте залишилися олією, приправити і викладіть на дно рукава. Поверх розмістіть свинячу рульку і залиште все запікати протягом двох годин при 200 градусах.
Свиняча рулька, запечена в пиві в рукаві – рецепт
Рулька – класика чеської кухні, а яка чеська кухня без смачного пива? Саме в пиві ми і будемо запікати м'ясо з наступного далі рецептом.
Інгредієнти:
Приготування
Розітріть бутони гвоздики в порошок і з'єднайте їх з готовою сумішшю спецій для м'яса. Додайте гірчицю і мед, розтерті в пасту часникові зубки, а потім залийте все пивом. За допомогою довгого, але тонкого ножа, зробіть у рульки глибокі отвори і покладіть м'ясо в пивний соус. Залиште шматок промаринуватися на пару годин, не забуваючи перевернути його по закінченні половини часу. Запечатайте все в рукав і зробіть у ньому кілька невеликих отворів для виходу пари. Свиняча рулька, запечена в духовці в рукаві буде готова не менш ніж через 25 години, при цьому перший годину м'ясо слід запікати при 200 градусах, а останні півтора години – при 180. Діставши і знявши з рульки рукав, не поспішайте розбирати її, дайте м'ясу постояти і увібрати все вируючі соки назад приблизно за 10 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рулька — рецепт
Страви з рульки сьогодні досить популярні в багатьох будинках, кожен її готує по-своєму. Проте далі ми пропонуємо звернутися в кулінарію різних країн
Як приготувати рульку в духовці?
Страви з рульки дуже популярні в багатьох країнах і далі ми розповімо, як її можна приготувати по-новому, незвичайного рецептом. Запропонуємо
Баранина в рукаві в духовці
Мало кому під силу впоратися з блюдом з баранини, однак далі описаний варіант, який напевно подужає кожен кулінар. Розповімо, як запекти це
Рулька, запечена в рукаві
Якщо ви не визначилися з рецептом приготування свинячої рульки, то неодмінно скористайтеся наведеними далі рецептами. Розповімо, як напевно не
Рулька, запечена в духовці
Дуже ефектно на урочистому застілля буде виглядати чудове блюдо з рульки, яку можна запекти в духовці. Далі опишемо, як правильно підготувати,
Свиняча рулька в мультиварці
Свиняча рулька - чудове блюдо, як святкового, так і повсякденне. Якщо у вас є мультиварка, то вам пощастило подвійно - рулька в неї виходить