Як загасити м'ясо?
У цій статті розповімо докладні рецепти приготування смачного м'яса і опишемо, як і з чим його краще загасити.
Інгредієнти:
м'якоть свинини – 800-850 г;
морква (середня) – 1 шт.;
ріпчаста цибуля – 1 шт.;
жирна сметана – 230 мл;
куркума – 1 ч. ложка;
гірчиця – 05 ч. ложки;
кухонна сіль – 2 щіпки;
мелений перець – 1 щіпка;
вода – 180 мл;
рослинне масло – 60-70 мл
Приготування
Підготовлену м'якоть свіжого шматка свинини нарізаємо довільними не великого розміру шматочками. У жаровню (краще чавунну) наливаємо масло і ставимо все на плиту, поки воно не закипить. Далі викладаємо сюди м'ясо, присипаємо перцем, кухонною сіллю і періодично перевертаючи шматочки, обсмажуємо до появи легкої золотистої скоринки.
Цибулину тонко подрібнюємо ножем чвертькільцями, а морква середнього розміру на самій маленькій тертці. Викладаємо овочі поверх м'яса, знову перемішуємо лопаткою і звівши вогонь до середнього смажимо все до м'якості.
У сметану з високою жирністю додаємо мелену куркуму і гірчицю. Розмішуємо всі ложечкою, а після рівномірно викладаємо поверх м'яса з морквою і цибулею і слідом доливаємо питної води. Чекаємо, коли вміст жаровні закипить, після чого накриваємо її кришкою і зменшивши вогонь, даємо потушиться страви протягом 20 а можна і 30 хвилин.
Інгредієнти:
м'якоть яловичини – 700 г;
ріпчаста цибуля – 2 шт.;
болгарський перець – 2 шт.;
помідори – 2 шт.;
класичний соєвий соус - 50 мл;
приправа для м'яса – 1 ст. ложка;
велика сіль – 1 ч. ложка;
суміш перців – за смаком;
питна вода – 150 мл;
рослинне масло – 70 мл
Приготування
Яловичину нарізаємо шматочками в 3-35 сантиметра, присипаємо їх крупною сіллю, сумішшю з різних перців, поливаємо класичним соєвим соусом і, гарненько перемішавши все відставляємо м'ясо на одну годину. Після перекладаємо вже промариновані шматочки в найглибшу, розпечену з необхідною кількістю масла сковороду з товстим дном. Смажимо яловичину до готовності, а далі додаємо до неї подрібнений тонкими півкільцями очищений ріпчасту цибулю, нарізану соломкою перець і в кінці порізані кубиком томати. Помішуючи всі лопаткою, доводимо страву до м'якості овочів. Тепер доливаємо окріп і при швидкому закипанні вмісту сковороди закриваємо її кришкою. Тушкуємо дуже смачне м'ясо з овочами не менше півгодини на вогні трохи менше середнього.
Як смачно і правильно загасити м'ясо свинини в сметані?
Інгредієнти:
Приготування
Підготовлену м'якоть свіжого шматка свинини нарізаємо довільними не великого розміру шматочками. У жаровню (краще чавунну) наливаємо масло і ставимо все на плиту, поки воно не закипить. Далі викладаємо сюди м'ясо, присипаємо перцем, кухонною сіллю і періодично перевертаючи шматочки, обсмажуємо до появи легкої золотистої скоринки.
Цибулину тонко подрібнюємо ножем чвертькільцями, а морква середнього розміру на самій маленькій тертці. Викладаємо овочі поверх м'яса, знову перемішуємо лопаткою і звівши вогонь до середнього смажимо все до м'якості.
У сметану з високою жирністю додаємо мелену куркуму і гірчицю. Розмішуємо всі ложечкою, а після рівномірно викладаємо поверх м'яса з морквою і цибулею і слідом доливаємо питної води. Чекаємо, коли вміст жаровні закипить, після чого накриваємо її кришкою і зменшивши вогонь, даємо потушиться страви протягом 20 а можна і 30 хвилин.
Як смачно загасити м'ясо яловичини з овочами на сковороді?
Інгредієнти:
Приготування
Яловичину нарізаємо шматочками в 3-35 сантиметра, присипаємо їх крупною сіллю, сумішшю з різних перців, поливаємо класичним соєвим соусом і, гарненько перемішавши все відставляємо м'ясо на одну годину. Після перекладаємо вже промариновані шматочки в найглибшу, розпечену з необхідною кількістю масла сковороду з товстим дном. Смажимо яловичину до готовності, а далі додаємо до неї подрібнений тонкими півкільцями очищений ріпчасту цибулю, нарізану соломкою перець і в кінці порізані кубиком томати. Помішуючи всі лопаткою, доводимо страву до м'якості овочів. Тепер доливаємо окріп і при швидкому закипанні вмісту сковороди закриваємо її кришкою. Тушкуємо дуже смачне м'ясо з овочами не менше півгодини на вогні трохи менше середнього.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як загасити картоплю з куркою?
Незважаючи на те, що союз картоплі і курятини досить популярний і має безліч рецептів різноманітних страв, все ж можна з цих компонентів створити
Як загасити курку на сковороді?
Надзвичайно смачну страву можна приготувати, використовуючи описані в статті рецепти. Далі розповімо, як загасити курятину абсолютно по-новому.
Як загасити кабачки?
З появою на прилавках молоденьких овочів хочеться побалувати себе вітамінним стравою. Пропонуємо кілька незвичайних рецептів приготування кабачків і
Як тушкувати яловичину?
Добитися м'якості і соковитості яловичини можна шляхом тривалого томління страви. Далі розповімо, як тушкувати м'ясо по-новому і запропонуємо
Як приготувати жарке зі свинини з картоплею?
Домашнім стравою, можна по праву назвати гаряче жарке з свинини. Готується воно просто, без особливих надмірностей. Для більш яскравого смаку,
Рагу з яловичини з овочами і картоплею
Відмінна ідея для ситного обіду - це рагу з яловичиною і картоплею. Додаючи різноманітні овочі, ви створюєте неповторний шедевр кулінарії. Приправити