Як загасити картоплю з куркою?
Як тільки ви відчуєте вабливий аромат підготовку тушкованої картоплі з курячим м'ясом, вас відразу ж наздожене непереборне бажання неодмінно спробувати цю страву. Ми абсолютно переконані, що відмінний смак вас порадує не менше ніж аромат цієї страви.
Інгредієнти:
м'ясо куряче – 540 г;
картопля середнього розміру – 6-8 бульб;
ріпчасті цибулини – 165 г;
морква – 165 г;
соус томатний – 75 г;
масло без аромату рослинне– 75 мл;
вода очищена – 340 мл;
часникові зубці – 2-3 шт.;
свіжозмелену чорний перець – 1 середня щіпка;
велика кухонна сіль – 2 середні пучки;
улюблений набір спецій – 1 середня щіпка;
листя лаврове – 1-2 шт.;
гілочки свіжої зелені – за смаком.
Приготування
Підготовлене куряче м'ясо поділяємо на порційні шматочки і підрум'янюємо їх в рослинному без аромату олії мультикастрюле, встановивши прилад на режим «Випічка» або «Смаження». Тепер закладаємо до рум'яної птиці нарізану соломкою або кубиками моркву і ріпчасті цибулини. Смажимо вміст ще хвилин п'ять, після чого додаємо соус томатний, підготовлений картопля, очистивши і нарізавши його кубиками, і вливаємо очищену воду, регулюючи її кількість у відповідності з кращою густотою готового страви. Додаємо також у страву сіль, мелений перчик, улюблені спеції і переводимо прилад на режим «Гасіння». Через сорок хвилин кидаємо лаврові листочки і нарубані часникові зубчики і готуємо страву ще хвилин двадцять.
Перед подачею приправляємо ароматну картоплю з куркою свіжою зеленню.
Інгредієнти:
м'ясо куряче – 850 г;
картопля – 6-8 середніх бульб;
ріпчасті цибулини – 135 г;
морква – 135 г;
помідори свіжі стиглі середнього розміру – 2 шт.;
масло без аромату рослинне – 75 мл;
вода очищена – за смаком
свежесмолотая суміш п'яти перців – 1 середня щіпка;
велика кухонна сіль – 2 середні пучки;
улюблений набір спецій – 1 середня щіпка;
листя лаврове – 1-2 шт.;
свіжа зелень – за смаком.
Приготування
Для приготування страви в даному випадку нам знадобиться глибока сковорідка з товстим дном. Наливаємо в неї рослинне масло, прогріваємо його грунтовно і викладаємо в нього розрізане на порції куряче м'ясо. Можна взяти курячі ніжки або стегна. Коли м'ясо придбає гарний рум'янець, закладаємо до нього підготовлені овочі. Цибулини для цього необхідно очистити і нарізати чвертькільцями, а моркву нашаткувати маленькій соломкою. Перемішуємо м'ясо з овочами, прикриваємо сковороду кришкою і тушкуємо страву на вогні трохи нижче середнього протягом п'ятнадцяти хвилин. Після цього додаємо до вмісту позбавлення від шкірки і нарізані кубиками томати і картопляні бульби, приправляємо страву за смаком сіллю, свежесмолотой сумішшю п'яти перчиком, лавровими листками, присмачую також улюбленими спеціями і при необхідності підливаємо трохи очищеної гарячої водички. Тушкуємо картопля з курячим м'ясом до м'якості, після чого додаємо свіжу зелень, перемішуємо і знімаємо з вогню.
Як смачно загасити картоплю з куркою в мультиварці?
Інгредієнти:
Приготування
Підготовлене куряче м'ясо поділяємо на порційні шматочки і підрум'янюємо їх в рослинному без аромату олії мультикастрюле, встановивши прилад на режим «Випічка» або «Смаження». Тепер закладаємо до рум'яної птиці нарізану соломкою або кубиками моркву і ріпчасті цибулини. Смажимо вміст ще хвилин п'ять, після чого додаємо соус томатний, підготовлений картопля, очистивши і нарізавши його кубиками, і вливаємо очищену воду, регулюючи її кількість у відповідності з кращою густотою готового страви. Додаємо також у страву сіль, мелений перчик, улюблені спеції і переводимо прилад на режим «Гасіння». Через сорок хвилин кидаємо лаврові листочки і нарубані часникові зубчики і готуємо страву ще хвилин двадцять.
Перед подачею приправляємо ароматну картоплю з куркою свіжою зеленню.
Як правильно покласти курку з картоплею на сковороді?
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування страви в даному випадку нам знадобиться глибока сковорідка з товстим дном. Наливаємо в неї рослинне масло, прогріваємо його грунтовно і викладаємо в нього розрізане на порції куряче м'ясо. Можна взяти курячі ніжки або стегна. Коли м'ясо придбає гарний рум'янець, закладаємо до нього підготовлені овочі. Цибулини для цього необхідно очистити і нарізати чвертькільцями, а моркву нашаткувати маленькій соломкою. Перемішуємо м'ясо з овочами, прикриваємо сковороду кришкою і тушкуємо страву на вогні трохи нижче середнього протягом п'ятнадцяти хвилин. Після цього додаємо до вмісту позбавлення від шкірки і нарізані кубиками томати і картопляні бульби, приправляємо страву за смаком сіллю, свежесмолотой сумішшю п'яти перчиком, лавровими листками, присмачую також улюбленими спеціями і при необхідності підливаємо трохи очищеної гарячої водички. Тушкуємо картопля з курячим м'ясом до м'якості, після чого додаємо свіжу зелень, перемішуємо і знімаємо з вогню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як посмажити минтай?
Доступна, зовсім недорога рибка може перетворитися в незвичайну страву, при правильно підібраному рецепті. Далі розповімо, як з неабиякого минтая
Як загасити курку на сковороді?
Надзвичайно смачну страву можна приготувати, використовуючи описані в статті рецепти. Далі розповімо, як загасити курятину абсолютно по-новому.
Як приготувати перлову кашу в мультиварці?
Не секрет, що головним достоїнством мультиварки є швидке і бесхлопотное приготування різних каш. В цій статті детально опишемо, як створити чудову
Рагу з яловичини з картоплею
Незвичайним і домашнім стравою можна назвати рагу. Готувати його можна на різній основі, а ми запропонуємо варіант з яловичини з додаванням картоплі.
Як приготувати тушковану картоплю?
Тушкована картопля - це блюдо, яке завжди виручить, якщо потрібно швидко, а, головне, ситно нагодувати велику компанію. Та й блюдо абсолютно
Як приготувати овочеве рагу в мультиварці?
Овочеве рагу - це «рятівне» блюдо, яке приготувати просто і виходить дуже ситно. А, щоб не проводити біля плити багато часу, його можна приготувати,