Як тільки ви відчуєте вабливий аромат підготовку тушкованої картоплі з курячим м'ясом, вас відразу ж наздожене непереборне бажання неодмінно спробувати цю страву. Ми абсолютно переконані, що відмінний смак вас порадує не менше ніж аромат цієї страви.
Як смачно загасити картоплю з куркою в мультиварці?
Інгредієнти: м'ясо куряче – 540 г; картопля середнього розміру – 6-8 бульб; ріпчасті цибулини – 165 г; морква – 165 г; соус томатний – 75 г; масло без аромату рослинне– 75 мл; вода очищена – 340 мл; часникові зубці – 2-3 шт.; свіжозмелену чорний перець – 1 середня щіпка; велика кухонна сіль – 2 середні пучки; улюблений набір спецій – 1 середня щіпка; листя лаврове – 1-2 шт.; гілочки свіжої зелені – за смаком. Приготування Підготовлене куряче м'ясо поділяємо на порційні шматочки і підрум'янюємо їх в рослинному без аромату олії мультикастрюле, встановивши прилад на режим «Випічка» або «Смаження». Тепер закладаємо до рум'яної птиці нарізану соломкою або кубиками моркву і ріпчасті цибулини. Смажимо вміст ще хвилин п'ять, після чого додаємо соус томатний, підготовлений картопля, очистивши і нарізавши його кубиками, і вливаємо очищену воду, регулюючи її кількість у відповідності з кращою густотою готового страви. Додаємо також у страву сіль, мелений перчик, улюблені спеції і переводимо прилад на режим «Гасіння». Через сорок хвилин кидаємо лаврові листочки і нарубані часникові зубчики і готуємо страву ще хвилин двадцять.
Перед подачею приправляємо ароматну картоплю з куркою свіжою зеленню.
Як правильно покласти курку з картоплею на сковороді?
Інгредієнти: м'ясо куряче – 850 г; картопля – 6-8 середніх бульб; ріпчасті цибулини – 135 г; морква – 135 г; помідори свіжі стиглі середнього розміру – 2 шт.; масло без аромату рослинне – 75 мл; вода очищена – за смаком свежесмолотая суміш п'яти перців – 1 середня щіпка; велика кухонна сіль – 2 середні пучки; улюблений набір спецій – 1 середня щіпка; листя лаврове – 1-2 шт.; свіжа зелень – за смаком. Приготування Для приготування страви в даному випадку нам знадобиться глибока сковорідка з товстим дном. Наливаємо в неї рослинне масло, прогріваємо його грунтовно і викладаємо в нього розрізане на порції куряче м'ясо. Можна взяти курячі ніжки або стегна. Коли м'ясо придбає гарний рум'янець, закладаємо до нього підготовлені овочі. Цибулини для цього необхідно очистити і нарізати чвертькільцями,
а моркву нашаткувати маленькій соломкою. Перемішуємо м'ясо з овочами, прикриваємо сковороду кришкою і тушкуємо страву на вогні трохи нижче середнього протягом п'ятнадцяти хвилин. Після цього додаємо до вмісту позбавлення від шкірки і нарізані кубиками томати і картопляні бульби, приправляємо страву за смаком сіллю, свежесмолотой сумішшю п'яти перчиком, лавровими листками, присмачую також улюбленими спеціями і при необхідності підливаємо трохи очищеної гарячої водички. Тушкуємо картопля з курячим м'ясом до м'якості, після чого додаємо свіжу зелень, перемішуємо і знімаємо з вогню.