Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Картопляний суп з м'ясом, рецепт

Картопляний суп з м'ясом, рецепт

9-05-2016, 22:21
698
Картопляний суп з м'ясом, рецепт
Наваристий картопляний суп з м'ясом завжди буде бажаним гостем на вашому обідньому повсякденному столі. Можна приготувати його простим способом або урізноманітнити блюдо різними інгредієнтами, зробивши його неповторним і оригінальним.

Рецепт картопляного супу з м'ясом


Інгредієнти:

  • м'якоть яловичини – 485 г;

  • вода фільтрована – 2 л;

  • морква – 345 г;

  • цибуля ріпчаста – 345 г;

  • олія рафінована – 50 мл;

  • масло вершкове – 35 г;

  • часник – за смаком;

  • спеції;

  • свіжа зелень.


  • Приготування
    М'ясо промиваємо, обробляємо, нарізаємо порційними шматочками і обережно опускаємо в каструлю з водою. Готуємо до закипання на сильному вогні, а потім зменшуємо полум'я, підсолюємо і готуємо бульйон близько 15 годин. Після цього акуратно виймаємо м'яке м'ясо з каструлі, а бульйон пропускаємо через ситечко. Картоплю чистимо, нарізаємо тоненькою соломкою і кидаємо в киплячий бульйон. Цибулю і моркву чистимо і підрум'янюємо на вершковому маслечко. Викладаємо обжарку в суп, видавлюємо зубчик часнику і додаємо нарізане м'ясо. Варимо ще кілька хвилин і в самому кінці додаємо рубану зелень. Готовий суп накриваємо кришкою і настоюють 20 хвилин.

    Картопляний суп-пюре з м'ясом


    Інгредієнти:

  • свинина на кістці – 525 г;

  • вода – 515 мл;

  • картопля – 155 г;

  • морква – 95 г;

  • цибуля ріпчаста – 95 г;

  • вершки 15% – 205 мл;

  • спеції.


  • Приготування
    Перед тим, як приготувати картопляний суп, м'ясо обробляємо і відварюємо його 2 години в підсоленій воді. Готуємо зажарку: пасеруємо дрібненько нарізану цибулину і моркву на розігрітому рослинному маслі. Через 45 хвилин у киплячий бульйон кидаємо нарізану соломкою картоплю і тушкуємо до м'якості. Обережно виймаємо м'ясо і знімаємо його з кістки. Отримані волокна кладемо назад в каструлю. Додаємо підготовлені овочі, дрібно посічену зелену цибулю, зелень і збиваємо все блендером. Вливаємо нежирні вершки, перемішуємо і проварюємо суп близько 15 хвилин на слабкому вогні.

    Картопляний суп з м'ясом і сосисками


    Інгредієнти:

  • м'якоть яловичини – 315 г;

  • напівкопчені ковбаси – 5 шт.;

  • капуста білокачанна – 215 г;

  • болгарський перець – 105 г;

  • морква – 35 г;

  • картопля – 185 г;

  • помідори консервовані – 215 г;

  • часник – за смаком;

  • олія соняшникова без запаху;

  • спеції і свіжа зелень – на смак.


  • Приготування
    М'ясо обробляємо, промиваємо, нарізаємо порційними шматочками і кидаємо в
    Картопляний суп з м'ясом, рецепт
    киплячу воду. Приправляємо спеціями бульйон і кидаємо тонко нашатковану капусту. Картоплю і солодкий перець обробляємо, нарізаємо соломкою і додаємо в суп через 15 хвилин. Сосиски виймаємо з упаковки, подрібнюємо кружечками, а морква шаткуємо соломкою на крупній тертці. Підготовлені продукти злегка обсмажуємо на рослинній олії, а потім перекладаємо вміст в киплячий суп. Гарненько перемішуємо, додаємо подрібнені помідори з соком і тушкуємо на слабкому вогні ще 10 хвилин. В самому кінці видавлюємо для аромату кілька зубчиків часнику і посипаємо смачний картопляний суп з м'ясом рубаною зеленню.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Квасолевий суп з консервованої квасолі
    Квасолевий суп з консервованої квасолі
    Чудово смачний, наваристий суп вийде зі свіжої або консервованої квасолі. У таку страву навіть м'ясо можна не додавати, таким живильним він виходить.
    Елеш
    Елеш
    Елеш - традиційне блюдо в татарської кухні, яке готується з м'яса. Зазвичай елеш представляє з себе соковитий пиріг з начинкою з курки з картоплею,
    Суп з рисом і картоплею
    Суп з рисом і картоплею
    Найпростіший суп можна перетворити до невпізнання. Пропонуємо скористатися запропонованими рецептами і зварити чудово смачне перше блюдо на основі з
    Курячий суп з яйцем
    Курячий суп з яйцем
    Курячий суп - це легке перше блюдо, яке можна приготувати без праці і клопоту. Для ситності і більш густої консистенції додамо в основний склад сире
    Суп з червоної риби
    Суп з червоної риби
    Червона риба відноситься до одного з найбільш корисних видів риб сімейства лососевих. Головна перевага червоної риби - підвищений вміст омега-кислот,
    Суп зі свіжої капусти
    Суп зі свіжої капусти
    Коли хочеться чогось немудрого, але в той же час ситного і поживного, відразу згадується суп зі свіжої капусти. І продуктів мінімум, і часу забирає