Картопляний суп з м'ясом, рецепт
Наваристий картопляний суп з м'ясом завжди буде бажаним гостем на вашому обідньому повсякденному столі. Можна приготувати його простим способом або урізноманітнити блюдо різними інгредієнтами, зробивши його неповторним і оригінальним.
Інгредієнти:
м'якоть яловичини – 485 г;
вода фільтрована – 2 л;
морква – 345 г;
цибуля ріпчаста – 345 г;
олія рафінована – 50 мл;
масло вершкове – 35 г;
часник – за смаком;
спеції;
свіжа зелень.
Приготування
М'ясо промиваємо, обробляємо, нарізаємо порційними шматочками і обережно опускаємо в каструлю з водою. Готуємо до закипання на сильному вогні, а потім зменшуємо полум'я, підсолюємо і готуємо бульйон близько 15 годин. Після цього акуратно виймаємо м'яке м'ясо з каструлі, а бульйон пропускаємо через ситечко. Картоплю чистимо, нарізаємо тоненькою соломкою і кидаємо в киплячий бульйон. Цибулю і моркву чистимо і підрум'янюємо на вершковому маслечко. Викладаємо обжарку в суп, видавлюємо зубчик часнику і додаємо нарізане м'ясо. Варимо ще кілька хвилин і в самому кінці додаємо рубану зелень. Готовий суп накриваємо кришкою і настоюють 20 хвилин.
Інгредієнти:
свинина на кістці – 525 г;
вода – 515 мл;
картопля – 155 г;
морква – 95 г;
цибуля ріпчаста – 95 г;
вершки 15% – 205 мл;
спеції.
Приготування
Перед тим, як приготувати картопляний суп, м'ясо обробляємо і відварюємо його 2 години в підсоленій воді. Готуємо зажарку: пасеруємо дрібненько нарізану цибулину і моркву на розігрітому рослинному маслі. Через 45 хвилин у киплячий бульйон кидаємо нарізану соломкою картоплю і тушкуємо до м'якості. Обережно виймаємо м'ясо і знімаємо його з кістки. Отримані волокна кладемо назад в каструлю. Додаємо підготовлені овочі, дрібно посічену зелену цибулю, зелень і збиваємо все блендером. Вливаємо нежирні вершки, перемішуємо і проварюємо суп близько 15 хвилин на слабкому вогні.
Інгредієнти:
м'якоть яловичини – 315 г;
напівкопчені ковбаси – 5 шт.;
капуста білокачанна – 215 г;
болгарський перець – 105 г;
морква – 35 г;
картопля – 185 г;
помідори консервовані – 215 г;
часник – за смаком;
олія соняшникова без запаху;
спеції і свіжа зелень – на смак.
Приготування
М'ясо обробляємо, промиваємо, нарізаємо порційними шматочками і кидаємо в киплячу воду. Приправляємо спеціями бульйон і кидаємо тонко нашатковану капусту. Картоплю і солодкий перець обробляємо, нарізаємо соломкою і додаємо в суп через 15 хвилин. Сосиски виймаємо з упаковки, подрібнюємо кружечками, а морква шаткуємо соломкою на крупній тертці. Підготовлені продукти злегка обсмажуємо на рослинній олії, а потім перекладаємо вміст в киплячий суп. Гарненько перемішуємо, додаємо подрібнені помідори з соком і тушкуємо на слабкому вогні ще 10 хвилин. В самому кінці видавлюємо для аромату кілька зубчиків часнику і посипаємо смачний картопляний суп з м'ясом рубаною зеленню.
Рецепт картопляного супу з м'ясом
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо промиваємо, обробляємо, нарізаємо порційними шматочками і обережно опускаємо в каструлю з водою. Готуємо до закипання на сильному вогні, а потім зменшуємо полум'я, підсолюємо і готуємо бульйон близько 15 годин. Після цього акуратно виймаємо м'яке м'ясо з каструлі, а бульйон пропускаємо через ситечко. Картоплю чистимо, нарізаємо тоненькою соломкою і кидаємо в киплячий бульйон. Цибулю і моркву чистимо і підрум'янюємо на вершковому маслечко. Викладаємо обжарку в суп, видавлюємо зубчик часнику і додаємо нарізане м'ясо. Варимо ще кілька хвилин і в самому кінці додаємо рубану зелень. Готовий суп накриваємо кришкою і настоюють 20 хвилин.
Картопляний суп-пюре з м'ясом
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати картопляний суп, м'ясо обробляємо і відварюємо його 2 години в підсоленій воді. Готуємо зажарку: пасеруємо дрібненько нарізану цибулину і моркву на розігрітому рослинному маслі. Через 45 хвилин у киплячий бульйон кидаємо нарізану соломкою картоплю і тушкуємо до м'якості. Обережно виймаємо м'ясо і знімаємо його з кістки. Отримані волокна кладемо назад в каструлю. Додаємо підготовлені овочі, дрібно посічену зелену цибулю, зелень і збиваємо все блендером. Вливаємо нежирні вершки, перемішуємо і проварюємо суп близько 15 хвилин на слабкому вогні.
Картопляний суп з м'ясом і сосисками
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо обробляємо, промиваємо, нарізаємо порційними шматочками і кидаємо в киплячу воду. Приправляємо спеціями бульйон і кидаємо тонко нашатковану капусту. Картоплю і солодкий перець обробляємо, нарізаємо соломкою і додаємо в суп через 15 хвилин. Сосиски виймаємо з упаковки, подрібнюємо кружечками, а морква шаткуємо соломкою на крупній тертці. Підготовлені продукти злегка обсмажуємо на рослинній олії, а потім перекладаємо вміст в киплячий суп. Гарненько перемішуємо, додаємо подрібнені помідори з соком і тушкуємо на слабкому вогні ще 10 хвилин. В самому кінці видавлюємо для аромату кілька зубчиків часнику і посипаємо смачний картопляний суп з м'ясом рубаною зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Квасолевий суп з консервованої квасолі
Чудово смачний, наваристий суп вийде зі свіжої або консервованої квасолі. У таку страву навіть м'ясо можна не додавати, таким живильним він виходить.
Елеш
Елеш - традиційне блюдо в татарської кухні, яке готується з м'яса. Зазвичай елеш представляє з себе соковитий пиріг з начинкою з курки з картоплею,
Суп з рисом і картоплею
Найпростіший суп можна перетворити до невпізнання. Пропонуємо скористатися запропонованими рецептами і зварити чудово смачне перше блюдо на основі з
Курячий суп з яйцем
Курячий суп - це легке перше блюдо, яке можна приготувати без праці і клопоту. Для ситності і більш густої консистенції додамо в основний склад сире
Суп з червоної риби
Червона риба відноситься до одного з найбільш корисних видів риб сімейства лососевих. Головна перевага червоної риби - підвищений вміст омега-кислот,
Суп зі свіжої капусти
Коли хочеться чогось немудрого, але в той же час ситного і поживного, відразу згадується суп зі свіжої капусти. І продуктів мінімум, і часу забирає