Картопляні деруни без яєць - рецепт
Картопляні деруни без яєць – справжня знахідка для вегетаріанців і тих, хто постить людей. Вони виходять золотистими, дуже смачними і хрусткими. Подавати до столу їх краще всього з нежирної сметаною або майонезом.
Інгредієнти:
картопля – 4 шт.;
борошно – 1 ст. ложка;
картопляний сухий крохмаль – 10 г;
сода – щіпка;
олія рослинна ;
спеції.
Приготування
Отже, перед тим, як приступити до приготування дерунів без яєць, картопля обробляємо від шкірки і обполіскуємо. Потім подрібнюємо його на дрібній терочке або за допомогою блендера. З отриманої овочевої маси обережно зливаємо виділилася рідина. Тепер просіяне борошно, додаємо крохмаль, соду і спеції за смаком. Ретельно вимішуємо фарш ложкою.
На суху сковорідку наливаємо рослинне масло і ставимо посуд на середній вогонь. Викладаємо фарш невеликими порціями, формуючи оладки. Обсмажуємо деруни до красивого золотистого кольору з обох сторін.
Інгредієнти:
молода картопля – 325 г;
борошно – 25 г;
куркума – 2 щіпки;
маргарин – 55 г;
часник – 10 г;
свиняче сало – 45 г;
сіль йодована – за смаком;
зелені пір'я цибулі і свіжа петрушка – за бажанням.
Приготування
Бульби картоплі очищаємо, промиваємо і натираємо разом зі свинячим салом на дрібній тертці. Видавлюємо в овочеву масу часник через прес, приправляємо фарш за смаком сіллю і перемішуємо. Тепер формуємо чистими руками невеличкі кульки, злегка віджавши тертий картопля від зайвої рідини. Куркуму з'єднуємо з борошном, обваляем кульки і ліпимо акуратні деруни. Обсмажуємо їх з кожної сторони в гарячій сковорідці на вершковому маргарині. Рум'яні картопляні деруни розподіляємо на сервировочном блюді, посипаємо рубаною зеленню і подаємо.
Інгредієнти:
картопля – 985 г;
цибуля ріпчаста – 55 г;
спеції;
сметана або майонез – для подачі;
масло рослинне – 95 мл
Приготування
Картоплю та цибулю очищаємо і шаткуємо на самій дрібній терочке. Злегка віджимаємо з овочевої маси сік і кидаємо за смаком спеції. Розігріваємо Сковороду, наливаємо на дно рослинне масло і викладаємо картопляну масу у вигляді оладок столовою ложкою. Обсмажуємо з деруни до золотистого кольору кілька хвилин, а потім перевертаємо і підрум'янюємо з іншого боку. Після цього подаємо страву до столу зі сметаною або оливковою майонезом.
Рецепт картопляних драніков без яєць
Інгредієнти:
Приготування
Отже, перед тим, як приступити до приготування дерунів без яєць, картопля обробляємо від шкірки і обполіскуємо. Потім подрібнюємо його на дрібній терочке або за допомогою блендера. З отриманої овочевої маси обережно зливаємо виділилася рідина. Тепер просіяне борошно, додаємо крохмаль, соду і спеції за смаком. Ретельно вимішуємо фарш ложкою.
На суху сковорідку наливаємо рослинне масло і ставимо посуд на середній вогонь. Викладаємо фарш невеликими порціями, формуючи оладки. Обсмажуємо деруни до красивого золотистого кольору з обох сторін.
Рецепт смачних картопляних драніков без яєць
Інгредієнти:
Приготування
Бульби картоплі очищаємо, промиваємо і натираємо разом зі свинячим салом на дрібній тертці. Видавлюємо в овочеву масу часник через прес, приправляємо фарш за смаком сіллю і перемішуємо. Тепер формуємо чистими руками невеличкі кульки, злегка віджавши тертий картопля від зайвої рідини. Куркуму з'єднуємо з борошном, обваляем кульки і ліпимо акуратні деруни. Обсмажуємо їх з кожної сторони в гарячій сковорідці на вершковому маргарині. Рум'яні картопляні деруни розподіляємо на сервировочном блюді, посипаємо рубаною зеленню і подаємо.
Рецепт картопляних драніков без борошна та яєць
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю та цибулю очищаємо і шаткуємо на самій дрібній терочке. Злегка віджимаємо з овочевої маси сік і кидаємо за смаком спеції. Розігріваємо Сковороду, наливаємо на дно рослинне масло і викладаємо картопляну масу у вигляді оладок столовою ложкою. Обсмажуємо з деруни до золотистого кольору кілька хвилин, а потім перевертаємо і підрум'янюємо з іншого боку. Після цього подаємо страву до столу зі сметаною або оливковою майонезом.
Рекомендуємо добрі рецепти
Деруни без борошна
Деруни - це чудове блюдо, яке відмінно підійде для швидкого і дуже ситного перекусу. Варіантів їх приготування безліч, про одному з них поговоримо
Деруни без яєць
Відомо, що головним скріплюючим компонентом в картопляних драниках є, звичайно, яйце. Однак, якщо його не виявилося в холодильнику або в пост можна
Деруни з м'ясом
Напевно, кожна господиня готувала звичайні деруни з традиційного простого рецепту. Однак сьогодні ми розповімо, як урізноманітнити це відмінна
Картопляні деруни
Ну, хто не знає, що таке деруни? Це ті ж деруни, тільки називаються по-іншому. Деякі вміють готувати цю страву, а деякі - ні. Дана стаття пропонує
Деруни з сиром
Деруни - це традиційна страва української і білоруської кухонь, яке має безліч варіантів приготування. Основний інгредієнт у них картопля, до нього
Картопляні деруни - рецепт
Картопляні деруни - популярна страва білоруської кухні, яке з'явилося в XIX столітті. Їх зазвичай подають зі сметаною, будь-яким соусом або просто з