Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!

Деруни з м'ясом

31-01-2016, 13:46
1 008
Деруни з м'ясом
Деруни – популярний білоруське блюдо, яке подається зі сметаною або соусом. Вони виходять дуже соковитими, ароматними і ніжними. Давайте дізнаємося з вами, як приготувати ситні і смачні деруни з м'ясом.

Рецепт дерунів з м'ясом


Інгредієнти:

  • картопля – 10 шт.;

  • масло рослинне – 40 мл;

  • яйце – 2 шт.;

  • цибулина – 2 шт.;

  • спеції ;

  • борошно – 2 ст. ложки;

  • фарш м'ясний – 200 г;

  • часник – 3 зубчики.


  • Приготування
    Цибулю і часник очищаємо і шаткуємо півкільцями. Картопля обробляємо, обполіскуємо і шаткуємо скибочками. Потім подрібнюємо всі підготовлені овочі в блендері і обережно зливаємо виділилася рідина. М'ясо перекручуємо через м'ясорубку і додаємо в картопляну масу. Додаємо яйця, спеції, всипаємо борошно і гарненько перемішуємо. У сковороду наливаємо рослинне масло, прогріваємо його і викладаємо овочеву масу ложкою. Обсмажуємо картопляні деруни з м'ясом з двох боків до появи хрусткої скоринки.

    Деруни з м'ясом у горщику


    Інгредієнти:

  • картопля – 5 шт.;

  • яйце – 1 шт.;

  • борошно – 30 г;

  • свинина – 150 г;

  • цибулина – 1 шт.;

  • олія рослинна;

  • спеції;

  • м'ясний бульйон – 1 ст.


  • Приготування
    Картоплю очищаємо і натираємо на самій маленькій тертці. Отриману масу віджимаємо від соку, вбиваємо яйце і поступово всипаємо борошно. Приправляємо спеціями і викладаємо картопляне тісто ложкою на сковорідку. Обсмажуємо деруни на розігрітому маслечко з двох боків до рум'яного кольору. Не гаючи часу, очищаємо цибулю і шаткуємо його маленькими кубиками. Свинину обробляємо, подрібнюємо скибочками і обсмажуємо з цибулею до готовності, приправляючи сіллю і перцем. В горщики викладаємо деруни, чергуючи з м'ясною начинкою. Потім вливаємо бульйон, закриваємо кришками і відправляємо в розігріту духовку на 25 хвилин.

    Деруни з м'ясом в мультиварці


    Інгредієнти:

  • картопля – 500 г;

  • фарш яловичий – 200 г;

  • цибулина – 1 шт.;

  • борошно – 2 ст. ложки;

  • молоко – 100 мл;

  • хліб – 2 скибочки;

  • масло рослинне – 2 ст. ложки;

  • спеції;

  • маслини – 100 р.


  • Приготування
    Деруни з м'ясом

    Хлібні скибочки замочуємо в теплому молоці, а потім віджимаємо і пропускаємо разом з м'ясом і очищеним цибулею через м'ясорубку. В отриману масу додаємо яйця і спеції. Картопля обробляємо, обполіскуємо, натираємо на дрібній терочке і обережно зливаємо виділилася рідина. Далі вводимо яйце, додаємо борошно і солимо за смаком. У мультиварочную чашу, змащену розтопленим маслом, викладаємо невеликі порції тіста, зверху кожної коржі розподіляємо рівним шаром фарш, а в центр вставляємо за оливці. Потім накриваємо ще картопляним тестом і смажимо деруни з м'ясом в мультиварці до готовності. Готову страву подаємо зі сметанкою або будь-яким соусом.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Деруни без борошна
    Деруни без борошна
    Деруни - це чудове блюдо, яке відмінно підійде для швидкого і дуже ситного перекусу. Варіантів їх приготування безліч, про одному з них поговоримо
    Картопляні деруни з фаршем
    Картопляні деруни з фаршем
    Напевно багато готували традиційні білоруські драники з минималистичному рецептом, однак страву можна урізноманітнити вельми успішно. Слідуючи
    Деруни в духовці
    Деруни в духовці
    Простий класичний рецепт звичайних драніков відомий всім, але пропонуємо трохи урізноманітнити їх звичайне приготування і розповімо, як запекти ці
    Деруни з м'ясом, рецепт
    Деруни з м'ясом, рецепт
    Деруни знайомі дуже багатьом господиням. А чи знаєте ви, що це блюдо можна приготувати не за звичайним рецептом? Адже звичайними дерунами зараз
    Деруни в горщику
    Деруни в горщику
    Відомі і улюблені багатьма деруни можна не тільки посмажити на сковороді і подати до столу. З них вийде відмінний і ситне блюдо, якщо приготувати їх
    Картопляні деруни - рецепт
    Картопляні деруни - рецепт
    Картопляні деруни - популярна страва білоруської кухні, яке з'явилося в XIX столітті. Їх зазвичай подають зі сметаною, будь-яким соусом або просто з