Деруни з м'ясом
Деруни – популярний білоруське блюдо, яке подається зі сметаною або соусом. Вони виходять дуже соковитими, ароматними і ніжними. Давайте дізнаємося з вами, як приготувати ситні і смачні деруни з м'ясом.
Інгредієнти:
картопля – 10 шт.;
масло рослинне – 40 мл;
яйце – 2 шт.;
цибулина – 2 шт.;
спеції ;
борошно – 2 ст. ложки;
фарш м'ясний – 200 г;
часник – 3 зубчики.
Приготування
Цибулю і часник очищаємо і шаткуємо півкільцями. Картопля обробляємо, обполіскуємо і шаткуємо скибочками. Потім подрібнюємо всі підготовлені овочі в блендері і обережно зливаємо виділилася рідина. М'ясо перекручуємо через м'ясорубку і додаємо в картопляну масу. Додаємо яйця, спеції, всипаємо борошно і гарненько перемішуємо. У сковороду наливаємо рослинне масло, прогріваємо його і викладаємо овочеву масу ложкою. Обсмажуємо картопляні деруни з м'ясом з двох боків до появи хрусткої скоринки.
Інгредієнти:
картопля – 5 шт.;
яйце – 1 шт.;
борошно – 30 г;
свинина – 150 г;
цибулина – 1 шт.;
олія рослинна;
спеції;
м'ясний бульйон – 1 ст.
Приготування
Картоплю очищаємо і натираємо на самій маленькій тертці. Отриману масу віджимаємо від соку, вбиваємо яйце і поступово всипаємо борошно. Приправляємо спеціями і викладаємо картопляне тісто ложкою на сковорідку. Обсмажуємо деруни на розігрітому маслечко з двох боків до рум'яного кольору. Не гаючи часу, очищаємо цибулю і шаткуємо його маленькими кубиками. Свинину обробляємо, подрібнюємо скибочками і обсмажуємо з цибулею до готовності, приправляючи сіллю і перцем. В горщики викладаємо деруни, чергуючи з м'ясною начинкою. Потім вливаємо бульйон, закриваємо кришками і відправляємо в розігріту духовку на 25 хвилин.
Інгредієнти:
картопля – 500 г;
фарш яловичий – 200 г;
цибулина – 1 шт.;
борошно – 2 ст. ложки;
молоко – 100 мл;
хліб – 2 скибочки;
масло рослинне – 2 ст. ложки;
спеції;
маслини – 100 р.
Приготування
Хлібні скибочки замочуємо в теплому молоці, а потім віджимаємо і пропускаємо разом з м'ясом і очищеним цибулею через м'ясорубку. В отриману масу додаємо яйця і спеції. Картопля обробляємо, обполіскуємо, натираємо на дрібній терочке і обережно зливаємо виділилася рідина. Далі вводимо яйце, додаємо борошно і солимо за смаком. У мультиварочную чашу, змащену розтопленим маслом, викладаємо невеликі порції тіста, зверху кожної коржі розподіляємо рівним шаром фарш, а в центр вставляємо за оливці. Потім накриваємо ще картопляним тестом і смажимо деруни з м'ясом в мультиварці до готовності. Готову страву подаємо зі сметанкою або будь-яким соусом.
Рецепт дерунів з м'ясом
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю і часник очищаємо і шаткуємо півкільцями. Картопля обробляємо, обполіскуємо і шаткуємо скибочками. Потім подрібнюємо всі підготовлені овочі в блендері і обережно зливаємо виділилася рідина. М'ясо перекручуємо через м'ясорубку і додаємо в картопляну масу. Додаємо яйця, спеції, всипаємо борошно і гарненько перемішуємо. У сковороду наливаємо рослинне масло, прогріваємо його і викладаємо овочеву масу ложкою. Обсмажуємо картопляні деруни з м'ясом з двох боків до появи хрусткої скоринки.
Деруни з м'ясом у горщику
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю очищаємо і натираємо на самій маленькій тертці. Отриману масу віджимаємо від соку, вбиваємо яйце і поступово всипаємо борошно. Приправляємо спеціями і викладаємо картопляне тісто ложкою на сковорідку. Обсмажуємо деруни на розігрітому маслечко з двох боків до рум'яного кольору. Не гаючи часу, очищаємо цибулю і шаткуємо його маленькими кубиками. Свинину обробляємо, подрібнюємо скибочками і обсмажуємо з цибулею до готовності, приправляючи сіллю і перцем. В горщики викладаємо деруни, чергуючи з м'ясною начинкою. Потім вливаємо бульйон, закриваємо кришками і відправляємо в розігріту духовку на 25 хвилин.
Деруни з м'ясом в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Хлібні скибочки замочуємо в теплому молоці, а потім віджимаємо і пропускаємо разом з м'ясом і очищеним цибулею через м'ясорубку. В отриману масу додаємо яйця і спеції. Картопля обробляємо, обполіскуємо, натираємо на дрібній терочке і обережно зливаємо виділилася рідина. Далі вводимо яйце, додаємо борошно і солимо за смаком. У мультиварочную чашу, змащену розтопленим маслом, викладаємо невеликі порції тіста, зверху кожної коржі розподіляємо рівним шаром фарш, а в центр вставляємо за оливці. Потім накриваємо ще картопляним тестом і смажимо деруни з м'ясом в мультиварці до готовності. Готову страву подаємо зі сметанкою або будь-яким соусом.
Рекомендуємо добрі рецепти
Деруни без борошна
Деруни - це чудове блюдо, яке відмінно підійде для швидкого і дуже ситного перекусу. Варіантів їх приготування безліч, про одному з них поговоримо
Картопляні деруни з фаршем
Напевно багато готували традиційні білоруські драники з минималистичному рецептом, однак страву можна урізноманітнити вельми успішно. Слідуючи
Деруни в духовці
Простий класичний рецепт звичайних драніков відомий всім, але пропонуємо трохи урізноманітнити їх звичайне приготування і розповімо, як запекти ці
Деруни з м'ясом, рецепт
Деруни знайомі дуже багатьом господиням. А чи знаєте ви, що це блюдо можна приготувати не за звичайним рецептом? Адже звичайними дерунами зараз
Деруни в горщику
Відомі і улюблені багатьма деруни можна не тільки посмажити на сковороді і подати до столу. З них вийде відмінний і ситне блюдо, якщо приготувати їх
Картопляні деруни - рецепт
Картопляні деруни - популярна страва білоруської кухні, яке з'явилося в XIX столітті. Їх зазвичай подають зі сметаною, будь-яким соусом або просто з