Деруни в духовці
Деруни – просте і смачне блюдо. Їх, як правило смажать на сковороді. Але це досить довгий процес, особливо коли потрібно зробити відразу багато порцій. Ми вам розповімо, як приготувати деруни в духовці. Блюдо, приготоване таким чином, виходить менш калорійним, а готувати його простіше і швидше, так як відразу можна зробити багато порцій.
Інгредієнти:
картопля - 400 г;
сметана 20% жирності – 2 ст. ложки;
яйця – 1 шт.;
цибуля – 100 г;
часник – 2 зубчики;
борошно – 40 г;
сіль;
олія рослинна.
Приготування
Дрібненько кришимо цибулю, часник подрібнюємо. Картоплю тремо на крупній тертці, а віджимаємо зайвий сік. Додаємо сметану, завдяки чому картопляна маса не почорніє. Вбиваємо яйце, солимо, додаємо борошно і добре все розмішуємо. Деко змащуємо олією, викладаємо порції картопляної маси. У добре нагрітій духовці запікаємо картопляні деруни близько 20 хвилин.
Інгредієнти:
картопля – 800 г;
цибуля – 150 г;
яйця – 2 шт.;
борошно – 3 ст. ложки;
сметана - 2 ст. ложки;
фарш м'ясний – 400 г;
скибочки білого хліба – 2 шт.;
молоко – 70 мл;
сіль;
перець;
олія рослинна.
Приготування
Білий хліб заливаємо теплим молоком, щоб він добре просочився. Потім віджимаємо і разом з цибулею пропускаємо через м'ясорубку. Фарш також краще пару раз пропустити через м'ясорубку , щоб він став ніжніше. Змішуємо його з хлібом, цибулею, за смаком підсолюємо і перчимо, а потім добре вимішуємо. Далі чистимо картоплю і трьом її на середній тертці. Потім віджимаємо сік, що виділився, вбиваємо яйця, додаємо борошно, сметану, підсолюємо і перемішуємо. З фаршу скачуємо невеликі кульки. На змащене маслом деко столовою ложкою викладаємо картопляну масу, потім зверху кладемо м'ясної кульку і зверху закриваємо знову картопляної сумішшю. Акуратно розрівнюємо, щоб начинка була добре закрита. Запікаємо При 200 градусах деруни з м'ясом приблизно 35-40 хвилин.
Інгредієнти:
картопля – 900 г;
борошно – 1 склянка;
молоко – 300 мл;
яйця – 2 шт.;
розпушувач – 1 ч. ложка;
сир твердий – 100 г;
сіль – щіпка;
перець – щіпка;
масло вершкове 73% жирності – 30 г;
зелень .
Приготування
Очищену картоплю натираємо на середній тертці і кладемо в глибоку миску. Додаємо молоко, яйця, борошно, розпушувач і тертий сир. Солимо, перчимо і добре розмішуємо. Деко змащуємо маслом і викладаємо ложкою порції підготовленої маси. Випікаємо При 200 градусах близько 25 хвилин. Готові картопляні деруни з сиром, запечені в духовці посипаємо подрібненою зеленню і подаємо до столу з улюбленим соусом або сметаною. Приємного апетиту!
Картопляні деруни в духовці - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Дрібненько кришимо цибулю, часник подрібнюємо. Картоплю тремо на крупній тертці, а віджимаємо зайвий сік. Додаємо сметану, завдяки чому картопляна маса не почорніє. Вбиваємо яйце, солимо, додаємо борошно і добре все розмішуємо. Деко змащуємо олією, викладаємо порції картопляної маси. У добре нагрітій духовці запікаємо картопляні деруни близько 20 хвилин.
Деруни в духовці з фаршем – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Білий хліб заливаємо теплим молоком, щоб він добре просочився. Потім віджимаємо і разом з цибулею пропускаємо через м'ясорубку. Фарш також краще пару раз пропустити через м'ясорубку , щоб він став ніжніше. Змішуємо його з хлібом, цибулею, за смаком підсолюємо і перчимо, а потім добре вимішуємо. Далі чистимо картоплю і трьом її на середній тертці. Потім віджимаємо сік, що виділився, вбиваємо яйця, додаємо борошно, сметану, підсолюємо і перемішуємо. З фаршу скачуємо невеликі кульки. На змащене маслом деко столовою ложкою викладаємо картопляну масу, потім зверху кладемо м'ясної кульку і зверху закриваємо знову картопляної сумішшю. Акуратно розрівнюємо, щоб начинка була добре закрита. Запікаємо При 200 градусах деруни з м'ясом приблизно 35-40 хвилин.
Деруни з сиром в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Очищену картоплю натираємо на середній тертці і кладемо в глибоку миску. Додаємо молоко, яйця, борошно, розпушувач і тертий сир. Солимо, перчимо і добре розмішуємо. Деко змащуємо маслом і викладаємо ложкою порції підготовленої маси. Випікаємо При 200 градусах близько 25 хвилин. Готові картопляні деруни з сиром, запечені в духовці посипаємо подрібненою зеленню і подаємо до столу з улюбленим соусом або сметаною. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Деруни без борошна
Деруни - це чудове блюдо, яке відмінно підійде для швидкого і дуже ситного перекусу. Варіантів їх приготування безліч, про одному з них поговоримо
Картопляні деруни з фаршем
Напевно багато готували традиційні білоруські драники з минималистичному рецептом, однак страву можна урізноманітнити вельми успішно. Слідуючи
Деруни з м'ясом
Напевно, кожна господиня готувала звичайні деруни з традиційного простого рецепту. Однак сьогодні ми розповімо, як урізноманітнити це відмінна
Картопляні деруни
Ну, хто не знає, що таке деруни? Це ті ж деруни, тільки називаються по-іншому. Деякі вміють готувати цю страву, а деякі - ні. Дана стаття пропонує
Деруни в горщику
Відомі і улюблені багатьма деруни можна не тільки посмажити на сковороді і подати до столу. З них вийде відмінний і ситне блюдо, якщо приготувати їх
Картопляні деруни - рецепт
Картопляні деруни - популярна страва білоруської кухні, яке з'явилося в XIX столітті. Їх зазвичай подають зі сметаною, будь-яким соусом або просто з