Деруни без борошна
Деруни – універсальне блюдо, яке підійде не тільки для повсякденного столу, але і прекрасно різноманітить пісне і вегетаріанське меню. Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати деруни без борошна і з чим їх найкраще подати.
Інгредієнти:
картопля – 8 шт.;
яйце – 2 шт.;
олія рослинна;
сметана нежирна – для подачі;
спеції.
Приготування
Картопля промиваємо, очищаємо і натираємо на дрібній тертці або подрібнюємо за допомогою блендера. Потім відкидаємо овочеву масу в сітчастий друшляк і залишаємо, щоб стік весь сік. Далі до тертому картоплі додаємо за смаком сіль, вбиваємо яйце і випікаємо деруни на розпеченому маслі в сковороді. Подаємо готове блюдо теплим з маслом або сметанкою.
Інгредієнти:
картопля – 10 шт.;
яйце куряче – 3 шт.;
спеції;
часник – 3 зубчики;
олія рослинна.
Приготування
Отже, картоплю чистимо, промиваємо і натираємо на крупній тертці. Потім підсолюємо отриману суміш за смаком і залишаємо на кілька хвилин постояти. Після цього акуратно віджимаємо овочеву масу чистими руками, щоб позбутися від зайвої рідини, і обережно зливаємо її. Далі в миску розбиваємо яйця, додаємо спеції і видавлюємо через прес часник. У сковороду наливаємо рослинне масло і розігріваємо його. Викладаємо деруни виделкою, щоб не зачерпнути виділився сік. Коли з одного боку утвориться хрустка скоринка, акуратно перевертаємо їх на іншу сторону і підрум'янюємо ще кілька хвилин. Готові гарячі деруни викладаємо на паперову серветку і витираємо їх, щоб позбутися зайвого жиру. Після цього подаємо їх відразу ж до столу, приправивши нежирної сметаною і посипавши рубаною зеленню.
Інгредієнти:
молодий кабачок – 2 шт.;
картопля – 1 кг;
цибулина – 1 шт.;
яйце – 1 шт.;
олія оливкова – 3 ст. ложки;
спеції;
часник – за бажанням.
Приготування
Кабачок, картоплю та цибулю очищаємо від шкірки і промиваємо під холодною водою. Потім овочі натираємо на маленькій тертці і добре віджимаємо при необхідності всю зайву рідину. Після цього додаємо яйце, підсолюємо за смаком і кидаємо приправи. Все ретельно перемішуємо, замішуємо тісто і обсмажуємо деруни на розігрітому маслі. Подаємо їх зі сметаною і свіжою зеленню.
Картопляні деруни без борошна
Інгредієнти:
Приготування
Картопля промиваємо, очищаємо і натираємо на дрібній тертці або подрібнюємо за допомогою блендера. Потім відкидаємо овочеву масу в сітчастий друшляк і залишаємо, щоб стік весь сік. Далі до тертому картоплі додаємо за смаком сіль, вбиваємо яйце і випікаємо деруни на розпеченому маслі в сковороді. Подаємо готове блюдо теплим з маслом або сметанкою.
Рецепт дерунів без борошна
Інгредієнти:
Приготування
Отже, картоплю чистимо, промиваємо і натираємо на крупній тертці. Потім підсолюємо отриману суміш за смаком і залишаємо на кілька хвилин постояти. Після цього акуратно віджимаємо овочеву масу чистими руками, щоб позбутися від зайвої рідини, і обережно зливаємо її. Далі в миску розбиваємо яйця, додаємо спеції і видавлюємо через прес часник. У сковороду наливаємо рослинне масло і розігріваємо його. Викладаємо деруни виделкою, щоб не зачерпнути виділився сік. Коли з одного боку утвориться хрустка скоринка, акуратно перевертаємо їх на іншу сторону і підрум'янюємо ще кілька хвилин. Готові гарячі деруни викладаємо на паперову серветку і витираємо їх, щоб позбутися зайвого жиру. Після цього подаємо їх відразу ж до столу, приправивши нежирної сметаною і посипавши рубаною зеленню.
Деруни з кабачків без борошна
Інгредієнти:
Приготування
Кабачок, картоплю та цибулю очищаємо від шкірки і промиваємо під холодною водою. Потім овочі натираємо на маленькій тертці і добре віджимаємо при необхідності всю зайву рідину. Після цього додаємо яйце, підсолюємо за смаком і кидаємо приправи. Все ретельно перемішуємо, замішуємо тісто і обсмажуємо деруни на розігрітому маслі. Подаємо їх зі сметаною і свіжою зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Картопляні деруни з фаршем
Напевно багато готували традиційні білоруські драники з минималистичному рецептом, однак страву можна урізноманітнити вельми успішно. Слідуючи
Деруни з м'ясом
Напевно, кожна господиня готувала звичайні деруни з традиційного простого рецепту. Однак сьогодні ми розповімо, як урізноманітнити це відмінна
Картопляні деруни
Ну, хто не знає, що таке деруни? Це ті ж деруни, тільки називаються по-іншому. Деякі вміють готувати цю страву, а деякі - ні. Дана стаття пропонує
Деруни з кабачків
Усіма відоме і улюблене блюдо деруни можна готувати не тільки з картоплі, але і з кабачків. Вони виходять дуже ніжними, соковитими і смачними, і
Деруни з сиром
Деруни - це традиційна страва української і білоруської кухонь, яке має безліч варіантів приготування. Основний інгредієнт у них картопля, до нього
Картопляні деруни - рецепт
Картопляні деруни - популярна страва білоруської кухні, яке з'явилося в XIX столітті. Їх зазвичай подають зі сметаною, будь-яким соусом або просто з