Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Жульєн в горщиках в духовці

Жульєн в горщиках в духовці

28-04-2016, 20:35
211
Жульєн в горщиках в духовці
Жульєн – страва не нове, але так полюбилося багатьом зазнало багато змін. Незмінні залишається тільки сир і молочно-вершковий соус. Тому і пропонуємо урізноманітнити ваш стіл альтернативними рецептами цієї страви.

Як приготувати жульєн з картоплею, грибами і куркою в горщику в духовці?


Інгредієнти:

  • філе куряче – 300 г;

  • гливи – 400 г;

  • картопля – 300 г;

  • сир напівтвердий – 250 г;

  • масло – 50 г;

  • цибуля – 3 цибулини;

  • сметана – 300 мл;

  • борошно – 50 р;

  • перець;

  • сіль.


  • Приготування
    Добре вимийте і обсушіть філе. Наріжте його невеликими кубиками, не присаливая заздалегідь, після викладіть на добре підігріту сковороду на сильному вогні обсмажте так, щоб сік не встиг вийти. Потім приєднайте до курки цибулю, нарізану дуже тонкими півкільцями і дочекайтеся його напівготовності.
    Гливи подрібніть по можливості пластинками, можна використовувати і будь-які інші гриби, що знаходяться у вашому холодильнику, лісові, наприклад, тільки поліпшать смак кінцевого результату. Отже, гриби надсилайте теж на сковороду і вже на малому вогні, разом з іншими інгредієнтами готуйте 25 хвилин. В цей час очистіть картоплю, неодмінно обсушіть і наріжте її кубиками близько 1 см, після чого відправте її на розпечену сковороду і обсмажте на олії. Вона повинна бути напівготової, хоча поки ви її обжарите вона вже і так дійде до цього стану, так як зовсім маленьких розмірів. У сковороду з куркою додайте сіль і перець, викладіть сметану, вимішайте і після того як вона стане більш рідкою, введіть борошно і прогрійте близько п'яти хвилин.
    Настав час з'єднати всі складові разом, обережно перемішавши, щоб не розвалити картоплю і розкласти по горщикам. Сир подрібніть звичайно ж теркою і присипте зверху, а після відправте горщики в піч на 20 хвилин.

    Жульєн зі свининою та грибами в горщиках в духовці


    Інгредієнти:

  • свинина (не жирна) – 06 кг;

  • шампіньйони – 600 г;

  • цибуля – 2 цибулини;

  • борошно – 50 р;

  • масло вершкове – 120 г;

  • сметана – 150 г;

  • молоко – 20 г;

  • сир напівтвердий – 200 г;

  • масло – 50 г;

  • перець;

  • сіль.


  • Приготування
    Свинину промийте і покладіть отвариваться в злегка підсоленій воді, в цей час довільно наріжте цибулю і
    Жульєн в горщиках в духовці
    почніть обсмажувати його на рослинному маслі. Після того, як він підрум'яниться, всипте до нього подрібнені на пластинки гриби і продовжуйте смажити. Відварену свинину наріжте досить маленькими кубиками і теж покладіть обсмажуватися до грибів і цибулі. У фіналі обжарювання посоліть і поперчіть, звичайно можна додати і улюблених спецій. Рівномірно розкладіть по горщикам і приступайте до приготування соусу. На вершковому маслі обсмажте борошно і додайте до неї молочні продукти, не забувши добре вимішати. Коли соус почне густіти розлийте його по горщикам, а зверху посипте тертим сиром. Тепер до готовності залишається 20 хвилин в духовці.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Жульєн з куркою і грибами в духовці
    Жульєн з куркою і грибами в духовці
    Вельми популярне блюдо жульєн звичайно готують саме з курятини з грибами. Тому страва у всіх господинь виходить неймовірно смачним. Пропонуємо
    Жульєн – рецепт
    Жульєн – рецепт
    Дивно ніжне блюдо, з французькою назвою досить просто приготувати. Напевно кожній господині відомий базовий рецепт жульєна. Тому далі ми розповімо,
    Жульєн з грибами і куркою в тарталетках
    Жульєн з грибами і куркою в тарталетках
    Ідеальним доповненням святкового столу оригінальними закусками стануть тарталетки, наповнені жульєном. Класичне поєднання ароматних грибів і ніжного
    Паста з грибами
    Паста з грибами
    Напевно, немає людини, яка б хоч раз не пробував пасту - вишукане італійське блюдо. Її готують з різними інгредієнтами і соусами. Любителям цієї
    Жульєн в горщиках
    Жульєн в горщиках
    Жульєн в горщиках - відмінний варіант святкового або недільного вечері. Варіантів його приготування досить. Ми ж підібрали для вас найбільш смачні і
    Жульєн з куркою
    Жульєн з куркою
    В перекладі з французького julienne" позначає не що інше, як особливий спосіб нарізки продуктів, однак в нашій країні цей термін привласнили страви,