Пісні котлети з кабачків і гарбуза
Пісне меню повинно бути смачним, корисним і різноманітним. І не біда, що в раціоні немає м'ясних компонентів. Навіть котлети можна приготувати з овочів. Ми сьогодні розповімо, як це зробити, маючи в наявності гарбуз і кабачки.
Інгредієнти:
кабачки (можна заморожені) – 320 г;
гарбуз – 320 г;
картопля, зварений у мундирі і очищений – 370 г;
пшенична просеянная борошно – 15 склянки;
мелений мускатний горіх – 1 /3 ч. ложки;
чорний мелений перець – 1/3 ч. ложки;
гілочки свіжого кропу – 4-5 шт.;
сіль велика – за смаком;
рослинна олія без аромату – 75 мл.
Приготування
Для приготування овочевих котлет нам необхідна м'якоть гарбуза і кабачків, з яких пісне страву вийде максимально ніжним і смачним. В якості сполучного компонента В даному випадку у нас буде відварену в мундирі, а потім охолоджений і очищений картопля, який необхідно перетерти через саму маленьку тертку. Кабачкову і гарбузову основу подрібнюємо в ємності блендера або кілька разів перекручуємо через м'ясорубку, а потім з'єднуємо з картоплею і склянкою просіяного борошна, приправляємо до смаку сіллю, меленим перцем і мускатним горіхом, кидаємо також дрібненько нарізані гілочки свіжого кропу і перемішуємо ретельно.
Зволоженими руками формуємо овочеві котлетки, паніруємо їх у борошні і відправляємо підрум'янюватися в прогріте на сковороді масло, через деякий час перевернувши вироби на іншу сторону.
Інгредієнти:
кабачки – 300 г;
гарбуз – 320 г;
луковичка ріпчаста (за бажанням) – 60 г;
картопля, зварений у мундирі і очищені – 300 г;
пшенична просеянная борошно – 100 г;
мелений коріандр – 1/3 ч. ложки;
мелена суміш п'яти перців – 1 /3 ч. ложки;
свіжі гілочки петрушки, кропу і базиліку – за смаком;
сухарі панірувальні – 75 г;
сіль велика – за смаком.
Приготування
Овочеві котлети з гарбуза і кабачків можна зробити не тільки пісними, але ще й максимально дієтичними. Для цього ми приготуємо їх в духовці. Свіжу кабачкову і гарбузову м'якоть без шкірки натираємо на маленькій тертці або подрібнюємо у блендері змішуємо з очищеним і дрібно натертим картоплею, попередньо звареним в мундирі, охолодженим і очищеним. При бажанні можна додати у фарш невелику перетерту або подрібнену цибулину. Приправляємо овочеву масу сіллю, сумішшю п'яти перців, меленим коріандром, кидаємо дрібненько нарізану свіжу зелень, додаємо борошно і вимішуємо ретельним чином.
Формуємо круглі котлети, паніруємо їх у сухарях і викладаємо на застелений пергаментом деко. Визначаємо блюдо в духовку і витримуємо при температурі 200 градусів до апетитного рум'янцю.
Пісні котлети з кабачків і гарбуза - рецепт на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування овочевих котлет нам необхідна м'якоть гарбуза і кабачків, з яких пісне страву вийде максимально ніжним і смачним. В якості сполучного компонента В даному випадку у нас буде відварену в мундирі, а потім охолоджений і очищений картопля, який необхідно перетерти через саму маленьку тертку. Кабачкову і гарбузову основу подрібнюємо в ємності блендера або кілька разів перекручуємо через м'ясорубку, а потім з'єднуємо з картоплею і склянкою просіяного борошна, приправляємо до смаку сіллю, меленим перцем і мускатним горіхом, кидаємо також дрібненько нарізані гілочки свіжого кропу і перемішуємо ретельно.
Зволоженими руками формуємо овочеві котлетки, паніруємо їх у борошні і відправляємо підрум'янюватися в прогріте на сковороді масло, через деякий час перевернувши вироби на іншу сторону.
Пісні котлети з кабачків і гарбуза - рецепт в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Овочеві котлети з гарбуза і кабачків можна зробити не тільки пісними, але ще й максимально дієтичними. Для цього ми приготуємо їх в духовці. Свіжу кабачкову і гарбузову м'якоть без шкірки натираємо на маленькій тертці або подрібнюємо у блендері змішуємо з очищеним і дрібно натертим картоплею, попередньо звареним в мундирі, охолодженим і очищеним. При бажанні можна додати у фарш невелику перетерту або подрібнену цибулину. Приправляємо овочеву масу сіллю, сумішшю п'яти перців, меленим коріандром, кидаємо дрібненько нарізану свіжу зелень, додаємо борошно і вимішуємо ретельним чином.
Формуємо круглі котлети, паніруємо їх у сухарях і викладаємо на застелений пергаментом деко. Визначаємо блюдо в духовку і витримуємо при температурі 200 градусів до апетитного рум'янцю.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пісні страви з гарбуза
Включивши гарбуз до складу будь-якого страви ви легко перетворите навіть саме неабияке страву. Далі опишемо, як зварити чудовий суп-пюре,
Пісні оладки з кабачків
Даремно багато хто вважають пісне меню прісним і одноманітним. Спробуємо вас переконати в зворотному і розповімо, як приготувати смачні і неймовірно
Курячі котлети з кабачком
Сьогодні пропонуємо вам рецепт незвичайних оригінальних котлет з курячого фаршу з додаванням кабачка. Котлети, приготовані за цим рецептом, за
Котлети з квасолі
А чи знаєте ви, що кухня без м'яса також може бути дуже смачною та корисною? Пропонуємо вам здивувати близьких, і зробити дивовижні котлетки з
Овочеві котлети - рецепт
Овочеві котлети - просте і смачне блюдо, відмінно підійде для тих, хто не вживає м'ясо з різних причин або дотримується посту. У даній статті ми
Пісні бурякові котлети
Пропонуємо вам урізноманітнити меню посаду і приготувати пісні бурякові котлети. Вийде просте, смачне, а головне-корисне блюдо. До нього можна подати