Варено-копчена грудинка в домашніх умовах

Як зробити варено-копчену свинячу грудинку в цибулинні – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування страви вибираємо грудинку з переважанням м'ясних прошарків. Одну головку часнику розбираємо на зубці, очищаємо їх, розрізаємо на кілька повздовжніх частин і нашпиговываем ними підготовлені шматки свинини. Тепер укладаємо їх шкурою догори (при її наявності) в посудину, на дно якої попередньо поміщаємо промиту цибульне лушпиння, лаврові листочки, корінь петрушки, горошини запашного і чорного перцю. Зверху на грудинці розкладаємо шматочки копченої ковбаси, заливаємо все водою, щоб вона покрила вміст на два сантиметри і ставимо на вогонь. Після закипання додаємо сіль і мед, зменшуємо температуру до мінімального, притискаємо грудинку плоскою тарілкою і варимо приблизно півтори години.
Поки свинина вариться, підготуємо пряну суміш для її обмазування. Для цього у ступку поміщаємо зерна гірчиці, мелену солодку паприку, коріандр, чорний перець і чилі і розтираємо все хорошенечко. Тепер розбираємо часник на зубці, які в свою чергу очищаємо, пропускаємо через прес і закладаємо до прянощів. Все ретельно перемішуємо, додаємо чайну ложку солі і розтираємо масу трохи товкачем в ступці.
Готову грудинку виймаємо на решітку або сито, даємо трохи стекти, промаківающімі додатково рушником або серветками, і натираємо, поки гаряча, підготовленої пряною сумішшю. Обертаємо після цього заготовки чистим марлевим відрізу, а зверху фольгою, укладаємо в зручну ємність і маємо зверху вантаж. Після охолодження переміщуємо конструкцію на полицю холодильника на добу, після чого можемо отримувати з фольги і марлі, нарізати на порційні шматочки і подавати до столу.
Грудинка варено-копчена в домашніх умовах з цибулевої лушпинням і рідким димом
Інгредієнти:
Приготування
Технологія приготування варено-копченої грудинки в даному випадку дещо інша, але результат не менш вражаючий. Підготовлену свинячу грудинку викладаємо між двома шарами цибулиння, додаємо

На заключному етапі обмазуємо шматки грудинки сумішшю меленого чорного перцю і видавленого часнику, загортаємо в пергамент або фольгу і покласти на кілька годин в холодильник.
Рекомендуємо добрі рецепти

Свиняча грудинка в цибулинні
Приготувати свинячу грудинку можна різними способами, однак найсмачнішим по праву можна назвати варіант вареного продукту в цибулинні. І, звичайно,

Варена грудинка в цибулинні
Здивуйте гостей чудовою закускою власного приготування, адже ми пропонуємо найпростіші її рецепти. Розповімо, як зварити свинячу грудинку в маринаді

Як приготувати свинячу грудинку в цибулинні?
Свиняча грудинка в цибулинні може стати відмінною альтернативою магазинною ковбасою. Процес її приготування досить простий і не вимагає ніяких

Грудинка в цибулинні
Сьогодні ми розповімо вам, як зробити смачну грудинку в цибулинні. Принадність рецепту в тому, що грудинка набуває вигляду копченого м'яса і виходить

Варено-копчена грудинка
Варено-копчена грудинка - божественно смачна закуска, яку всі просто обожнюють. Хочете подати таку на святковий стіл? Тоді спробуйте і приготувати її

Копчена грудинка
Якщо ви любите бутерброди або закуски з ніжною копченою грудинкою, то радимо вам не купувати її в магазинах, а робити вдома. Адже це і безпечніше, і