Варена грудинка в цибулинні
Свиняча грудинка, варена в лушпинні цибулі, виходить неймовірно ароматною і має золотисту апетитну скоринку. Така закуска чудово замінить вам шкідливу ковбасу і стане бажаним стравою на вашому столі.
Інгредієнти:
свиняча грудинка – 1 кг;
вода – 1 л;
сіль – 115 г;
цибулиння – 2 жмені;
часник – 3 зубчики;
спеції – по смаку.
Приготування
Цибульне лушпиння викладаємо в сито і ретельно промиваємо під краном. Потім викладаємо її на рушник і залишаємо підсихати. Грудинку обполіскуємо і витираємо серветкою. У каструлі змішуємо сіль з лушпинням, заливаємо холодною водою і ставимо на сильний вогонь. Доводимо розсіл до закипання і опускаємо туди обережно м'ясо. Варимо свинячу грудинку в цибулинні приблизно 20 хвилин, зменшивши полум'я. Далі, знімаємо посуд з вогню, накриваємо кришкою і залишаємо до повного охолодження. Потім знімаємо каструлю в холодильник і маринуємо м'ясо протягом 10 годин. Далі, виймаємо його з води і витираємо насухо серветкою. У пиалке змішуємо пропущений через прес часник і червоний мелений перчик. Отриманою сумішшю натираємо грудинку з усіх боків, загортаємо в харчову плівку і кладемо на 5 годин в холодильник. Через зазначений проміжок часу, виймаємо свинину, розгортаємо і нарізаємо її тоненькими скибочками.
Інгредієнти:
свиняча грудинка – 500 г;
цибульна лушпиння – 2 жмені;
вода – 1 л;
сухий лист лавровий – 2 шт.;
велика сіль – 2 ст. ложки;
дим рідкий – 4 ст. ложки;
часник – 3 зубчики;
спеції.
Приготування
У каструлю наливаємо фільтровану воду, кидаємо цибульне лушпиння, додаємо перець і лавровий листок. Кип'ятимо відвар протягом 10 хвилин, а потім накриваємо кришкою і настоюють півгодини. Далі, настій проціджуємо через сито, розчиняємо в ньому сіль і додаємо рідкий дим.
Свинячу грудинку викладаємо в чисту каструлю і заливаємо приготовленим розсолом. Варимо м'ясо протягом 15 годин, а потім обережно виймаємо, обсушуємо і остуджуємо. Зубчики часнику очистити від сухого лушпиння і натираємо на дрібній терочке. Промазуємо грудинку з усіх боків часниковою кашкою, викладаємо в поліетиленовий пакет і залишаємо для кращої просочення приблизно на добу. Зберігаємо варено-копчену грудинку, приготовану в цибулинні, в морозильній камері, а перед подачею до столу розморожуємо і нарізаємо скибочками.
Рецепт вареної грудинки в цибулинні
Інгредієнти:
Приготування
Цибульне лушпиння викладаємо в сито і ретельно промиваємо під краном. Потім викладаємо її на рушник і залишаємо підсихати. Грудинку обполіскуємо і витираємо серветкою. У каструлі змішуємо сіль з лушпинням, заливаємо холодною водою і ставимо на сильний вогонь. Доводимо розсіл до закипання і опускаємо туди обережно м'ясо. Варимо свинячу грудинку в цибулинні приблизно 20 хвилин, зменшивши полум'я. Далі, знімаємо посуд з вогню, накриваємо кришкою і залишаємо до повного охолодження. Потім знімаємо каструлю в холодильник і маринуємо м'ясо протягом 10 годин. Далі, виймаємо його з води і витираємо насухо серветкою. У пиалке змішуємо пропущений через прес часник і червоний мелений перчик. Отриманою сумішшю натираємо грудинку з усіх боків, загортаємо в харчову плівку і кладемо на 5 годин в холодильник. Через зазначений проміжок часу, виймаємо свинину, розгортаємо і нарізаємо її тоненькими скибочками.
Рецепт вареної свинячої грудинки в цибулинні
Інгредієнти:
Приготування
У каструлю наливаємо фільтровану воду, кидаємо цибульне лушпиння, додаємо перець і лавровий листок. Кип'ятимо відвар протягом 10 хвилин, а потім накриваємо кришкою і настоюють півгодини. Далі, настій проціджуємо через сито, розчиняємо в ньому сіль і додаємо рідкий дим.
Свинячу грудинку викладаємо в чисту каструлю і заливаємо приготовленим розсолом. Варимо м'ясо протягом 15 годин, а потім обережно виймаємо, обсушуємо і остуджуємо. Зубчики часнику очистити від сухого лушпиння і натираємо на дрібній терочке. Промазуємо грудинку з усіх боків часниковою кашкою, викладаємо в поліетиленовий пакет і залишаємо для кращої просочення приблизно на добу. Зберігаємо варено-копчену грудинку, приготовану в цибулинні, в морозильній камері, а перед подачею до столу розморожуємо і нарізаємо скибочками.
Рекомендуємо добрі рецепти
Свиняча грудинка в цибулинні
Приготувати свинячу грудинку можна різними способами, однак найсмачнішим по праву можна назвати варіант вареного продукту в цибулинні. І, звичайно,
Рулет зі свинячої грудинки
Найкращою заміною магазинним ковбас може стати рулет зі свинячої грудинки, приготований самостійно. Пропонуємо два варіанти, як приготувати це блюдо:
Як приготувати свинячу грудинку в цибулинні?
Свиняча грудинка в цибулинні може стати відмінною альтернативою магазинною ковбасою. Процес її приготування досить простий і не вимагає ніяких
Грудинка в цибулинні
Сьогодні ми розповімо вам, як зробити смачну грудинку в цибулинні. Принадність рецепту в тому, що грудинка набуває вигляду копченого м'яса і виходить
Варено-копчена грудинка
Варено-копчена грудинка - божественно смачна закуска, яку всі просто обожнюють. Хочете подати таку на святковий стіл? Тоді спробуйте і приготувати її
Копчена грудинка
Якщо ви любите бутерброди або закуски з ніжною копченою грудинкою, то радимо вам не купувати її в магазинах, а робити вдома. Адже це і безпечніше, і