Що приготувати з свинячої корейки?
Перед тим, як щось приготувати з свинячої корейки необхідно правильно її вибрати, щоб не залишитися як кажуть у розбитого корита. Якість страви з свинячої корейки, як в принципі і будь-якого іншого м'ясної страви, дуже залежить від самого м'яса. Тут може вплинути, як вік самої свині, так і правильність зберігання м'яса. Для стейка на відміну від гуляшу заморожене свиняче м'ясо не підійде, при смаженні з-за порушеної структури воно буде виділяти багато соку, і в результаті вийде досить сухий шматок м'яса. Потрібне м'ясо можна легко визначити, натиснувши на нього пальцем, якщо втиснутий частина легко і швидко відновлюється і ви вже не бачите місце натискання, то м'ясо підходяще, залишається тільки його понюхати, таким чином виключивши придбання свинини з стороннім запахом. Який може з'явитися просто від не правильного сусідства з іншими продуктами або ж з-за порушень процесу обвалки.
Інгредієнти:
стейк з корейки – 2 шт.;
часник – 2 зубки;
вино (сухе біле) – 70 г;
масло вершкове – 60 г;
масло рослинне – 50 г;
сік яблучний – 100 г;
розмарин (подрібнений) – 1/4 ч. ложки;
орегано – 1 /2 ч. ложки;
перець;
сіль.
Приготування
Отже, обидва стейка посипте сіллю, перцем і орегано, після чого не дуже сильно поплескайте по них рукою, як би забиваючи сіль і спеції всередину м'яса, переверніть і повторіть ці дії з іншого боку корейки. Залишити м'ясо просочитися спеціями і сіллю треба хоча б на 40 хвилин, при цьому не змінюючи його в холодильник, так як для смаження воно має бути кімнатної температури. Після на добре розпеченій сковороді з рослинним маслом обсмажте корейку, приділивши кожній стороні від 3 до 5 хвилин. Часник наріжте як можна дрібніше і обсмажуйте його в тій же сковороді, де смажилися стейки, додатково додавши туди вершкове масло, час часнику знадобиться не більше половини хвилини, після чого влийте до нього вино. А через пару хвилин, туди ж приєднайте розмарин і почекавши ще пару хвилин додайте сік. Коли рідина максимально випарується і буде схожа на соус, поверніть стейки в сковороду з соусом і доведіть до готовності, в процесі не забуваючи поливати їх тим же соусом з сковороди.
Інгредієнти:
корейка свиняча – 1 кг;
кефір – 05 л;
цибуля – 2 цибулини;
перець;
сіль.
Приготування
Корейку розділіть на стейки і добре присипте сіллю і перцем, не забувши добре з нею поплескати руками, вбивши таким чином в неї сіль і перець. Цибулю краще подрібнити в пюре кухонною технікою і засипати їм м'ясо, після чого влийте кефір і вже через кілька годин можна приготувати на вугіллі чудовий шашлик.
Інгредієнти:
корейка свиняча – 1 кг;
масло рослинне – 60 г;
перець;
сіль.
Приготування
На приготування вам знадобиться близько чверті години, корейку розріжте по кожній кісточці, посипте сіллю і перцем, після чого добре відбийте, але не в стан тонкого лаваша. Залишається тільки обсмажити при високій температурі використовуючи рослинне масло.
Стейк зі свинячої корейки
Інгредієнти:
Приготування
Отже, обидва стейка посипте сіллю, перцем і орегано, після чого не дуже сильно поплескайте по них рукою, як би забиваючи сіль і спеції всередину м'яса, переверніть і повторіть ці дії з іншого боку корейки. Залишити м'ясо просочитися спеціями і сіллю треба хоча б на 40 хвилин, при цьому не змінюючи його в холодильник, так як для смаження воно має бути кімнатної температури. Після на добре розпеченій сковороді з рослинним маслом обсмажте корейку, приділивши кожній стороні від 3 до 5 хвилин. Часник наріжте як можна дрібніше і обсмажуйте його в тій же сковороді, де смажилися стейки, додатково додавши туди вершкове масло, час часнику знадобиться не більше половини хвилини, після чого влийте до нього вино. А через пару хвилин, туди ж приєднайте розмарин і почекавши ще пару хвилин додайте сік. Коли рідина максимально випарується і буде схожа на соус, поверніть стейки в сковороду з соусом і доведіть до готовності, в процесі не забуваючи поливати їх тим же соусом з сковороди.
Шашлик зі свинячої корейки
Інгредієнти:
Приготування
Корейку розділіть на стейки і добре присипте сіллю і перцем, не забувши добре з нею поплескати руками, вбивши таким чином в неї сіль і перець. Цибулю краще подрібнити в пюре кухонною технікою і засипати їм м'ясо, після чого влийте кефір і вже через кілька годин можна приготувати на вугіллі чудовий шашлик.
Відбивні зі свинячої корейки
Інгредієнти:
Приготування
На приготування вам знадобиться близько чверті години, корейку розріжте по кожній кісточці, посипте сіллю і перцем, після чого добре відбийте, але не в стан тонкого лаваша. Залишається тільки обсмажити при високій температурі використовуючи рослинне масло.
Рекомендуємо добрі рецепти
Чалагач
Традиційне вірменське блюдо чалагач - шашлик, який готують з реберної частини свинини (на кістці). М'ясо маринується в спеціях і смажиться на
Шашлик з корейки
Шашлик з корейки - смачне і ароматне блюдо, яке припаде до смаку багатьом. Він виходить соковитим і м'яким. Розповімо, як зробити шашлик з корейки
Страви з свинячої корейки
Корейка - це так звані спинні м'язи тварини, що проходять уздовж хребта з зовнішніх сторін. У м'ясі корейки міститься дуже мало жиру, воно є пісним.
Свиняча корейка, запечена у фользі
З м'яса корейки можна приготувати безліч цікавих і вишуканих страв. І сьогодні ми розповімо, як смачно запекти свинячу корейку у фользі. Вийде чудова
Свиняча корейка в духовці
Свиняча корейка - дуже ніжна і нежирна частину свинини, тому так улюблена багатьма господинями. Готувати корейку можна різними способами, але ми вам
Корейка на кістці на сковороді
Корейка на кістці - одна з найсмачніших частин свинини, яку можна приготувати різними способами. Один з них - обсмажити на сковороді. Така корейка