Що приготувати з свинячої корейки?

Стейк зі свинячої корейки
Інгредієнти:
Приготування
Отже, обидва стейка посипте сіллю, перцем і орегано, після чого не дуже сильно поплескайте по них рукою, як би забиваючи сіль і спеції всередину м'яса, переверніть і повторіть ці дії з іншого боку корейки. Залишити м'ясо просочитися спеціями і сіллю треба хоча б на 40 хвилин, при цьому не змінюючи його в холодильник, так як для смаження воно має бути кімнатної температури. Після на добре розпеченій сковороді з рослинним маслом обсмажте корейку, приділивши кожній стороні від 3 до 5 хвилин. Часник наріжте як можна дрібніше і обсмажуйте його в тій же сковороді, де смажилися стейки, додатково додавши туди вершкове масло, час часнику знадобиться не більше половини хвилини, після чого влийте до нього вино. А через пару хвилин, туди ж приєднайте розмарин і почекавши ще пару хвилин додайте сік. Коли рідина максимально випарується і буде схожа на соус, поверніть стейки в сковороду з соусом і доведіть до готовності, в процесі не забуваючи поливати їх тим же соусом з сковороди.
Шашлик зі свинячої корейки
Інгредієнти:
Приготування
Корейку розділіть на стейки і добре присипте сіллю і перцем, не забувши добре з нею поплескати руками, вбивши таким чином в неї сіль і перець. Цибулю краще подрібнити в пюре кухонною технікою і засипати їм м'ясо, після чого влийте кефір і вже через кілька годин можна приготувати на вугіллі чудовий шашлик.
Відбивні зі свинячої корейки
Інгредієнти:

Приготування
На приготування вам знадобиться близько чверті години, корейку розріжте по кожній кісточці, посипте сіллю і перцем, після чого добре відбийте, але не в стан тонкого лаваша. Залишається тільки обсмажити при високій температурі використовуючи рослинне масло.
Рекомендуємо добрі рецепти

Чалагач
Традиційне вірменське блюдо чалагач - шашлик, який готують з реберної частини свинини (на кістці). М'ясо маринується в спеціях і смажиться на

Шашлик з корейки
Шашлик з корейки - смачне і ароматне блюдо, яке припаде до смаку багатьом. Він виходить соковитим і м'яким. Розповімо, як зробити шашлик з корейки

Страви з свинячої корейки
Корейка - це так звані спинні м'язи тварини, що проходять уздовж хребта з зовнішніх сторін. У м'ясі корейки міститься дуже мало жиру, воно є пісним.

Свиняча корейка, запечена у фользі
З м'яса корейки можна приготувати безліч цікавих і вишуканих страв. І сьогодні ми розповімо, як смачно запекти свинячу корейку у фользі. Вийде чудова

Свиняча корейка в духовці
Свиняча корейка - дуже ніжна і нежирна частину свинини, тому так улюблена багатьма господинями. Готувати корейку можна різними способами, але ми вам

Корейка на кістці на сковороді
Корейка на кістці - одна з найсмачніших частин свинини, яку можна приготувати різними способами. Один з них - обсмажити на сковороді. Така корейка