Бісквіт «Червоний оксамит» - рецепт
Якщо ви хоч раз пробували десерт «Червоний оксамит», то обов'язково почнете пошуки рецепта бісквіта для цього загадково-яскравого, незвичайного торта. Але навіть якщо вам не доводилося куштувати на смак «Червоного оксамиту», то ми дуже радимо вам це зробити. Колір цього бісквіта просто полонить всіх своїм виглядом, а ніжність його смаку приводить в невимовне захоплення. Отже, сьогодні пропонуємо приготувати чудовий бісквіт «Червоний оксамит», а ми з задоволенням розповімо вам, як правильно все зробити.
Інгредієнти:
масло вершкове (825%) – 220 г;
ванільний цукор – 1 пакет;
звичайний цукор – 320 г;
курячі яйця – 3 шт.;
гелевий барвник (червоний) – 15 ст. ложки;
жирний кефір – 300 мл;
пшеничне борошно – 3 ст.;
какао– 3 ст. ложки;
сіль – 05 ч. ложки;
харчова сода – 1 ч. ложка.
Приготування
Полежавшее на столі близько півгодини вершкове масло перекладаємо в глибоку миску і в неї ж висипаємо звичайний цукор, змішаний з ванільним. На середніх оборотах міксера збиваємо все до придбання маслом білого кольору. Продовжуючи збивати поступово (по одному) вводимо сирі яйця. У отмеренном кількості кефіру розчиняємо, розмішуючи ложкою, червоний гелевий барвник і вводимо цю суміш у збиту масу. Ввімкнувши міксер розмішуємо інгредієнти до однорідної червоного кольору. У борошно вводимо дрібну сіль, харчову соду і какао-порошок, а після все ретельно перемішуємо. Кавового кольору суміш, поступово вводимо в миску з усіма інгредієнтами і також, все збиваємо до однорідного кольору.
У форму на дно вистилаємо пергамент, виливаємо замішане тісто і випікаємо бісквіт при 175 градусах 45 хвилин. Після розріжте отриманий корж на 2 або 3 частини.
Інгредієнти:
яйця курячі – 3 шт.;
цукровий пісок – 15 ст.;
борошно (вищий сорт) – 25 ст.;
розпушувач – 1 пакет;
рослинна олія – 200 мл;
йогурт (без ягід) – 300 мл;
темний какао – 2 ст. ложки;
ванілін – 1 пакет;
сухий червоний барвник – 1 ч. ложка;
вершкове масло – 30 р.
Приготування
Свіжі яйця відокремлюємо від шкаралупи, всипаємо до них цукровий пісок, ванілін і збиваємо все звичайним міксером до подвійного об'єму. У миску з високими стінками виливаємо йогурт, з'єднуємо його з рослинним маслом і слідом викладаємо сюди збиту яєчну суміш. В борошно вищого сорту змішану з розпушувачем насипаємо темний какао і яскраво-червоний, сухий барвник і, перемішуючи всипаємо сипучі інгредієнти до однорідного кольору. Це все вводимо в рідку суміш, добре розмішуємо і отримуємо для нашого бісквіта тісто, яке ми переміщаємо в промаслений вершковим маслом глибоку чашу мультиварки. Виставляємо режим «Випічка» на 1 годину 15 хвилин. Готовий остиглий бісквіт ділимо на 3 частини.
Бісквіт «Червоний оксамит»
Інгредієнти:
Приготування
Полежавшее на столі близько півгодини вершкове масло перекладаємо в глибоку миску і в неї ж висипаємо звичайний цукор, змішаний з ванільним. На середніх оборотах міксера збиваємо все до придбання маслом білого кольору. Продовжуючи збивати поступово (по одному) вводимо сирі яйця. У отмеренном кількості кефіру розчиняємо, розмішуючи ложкою, червоний гелевий барвник і вводимо цю суміш у збиту масу. Ввімкнувши міксер розмішуємо інгредієнти до однорідної червоного кольору. У борошно вводимо дрібну сіль, харчову соду і какао-порошок, а після все ретельно перемішуємо. Кавового кольору суміш, поступово вводимо в миску з усіма інгредієнтами і також, все збиваємо до однорідного кольору.
У форму на дно вистилаємо пергамент, виливаємо замішане тісто і випікаємо бісквіт при 175 градусах 45 хвилин. Після розріжте отриманий корж на 2 або 3 частини.
Бісквіт «Червоний оксамит» в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Свіжі яйця відокремлюємо від шкаралупи, всипаємо до них цукровий пісок, ванілін і збиваємо все звичайним міксером до подвійного об'єму. У миску з високими стінками виливаємо йогурт, з'єднуємо його з рослинним маслом і слідом викладаємо сюди збиту яєчну суміш. В борошно вищого сорту змішану з розпушувачем насипаємо темний какао і яскраво-червоний, сухий барвник і, перемішуючи всипаємо сипучі інгредієнти до однорідного кольору. Це все вводимо в рідку суміш, добре розмішуємо і отримуємо для нашого бісквіта тісто, яке ми переміщаємо в промаслений вершковим маслом глибоку чашу мультиварки. Виставляємо режим «Випічка» на 1 годину 15 хвилин. Готовий остиглий бісквіт ділимо на 3 частини.
Рекомендуємо добрі рецепти
Бісквіт на кефірі в мультиварці
Бісквіт на кефірі готувати набагато простіше, ніж традиційний варіант такої випічки. Він виходить трохи щільніше, зберігаючи правильну форму коржа
Торт «Червоний оксамит» – оригінальний рецепт
Чудовий, неповторно мальовничий, барвистий десерт безсумнівно підкорить кожного! Пропонуємо відтворити запаморочливо смачний, яскравий торт «Червоний
Торт «Червоний оксамит»
Торт «Червоний оксамит» - це напрочуд смачне, надзвичайно ефектне ласощі, яке вражає кожного спершу лише зовнішнім виглядом. А спробувавши шматочок
Капкейки «Червоний оксамит»
Як приготувати чудовий яскравий торт «Червоний оксамит», напевно, багато хто вже знають. Але ми пропонуємо трохи спростити завдання і створити
Ванільний бісквіт на окропі
Досвідчені кулінари знають, що секрет ідеального бісквітного коржа в правильно збитих білках, однак є цілком зрозумілі рецепти, з якими здатний
Бісквіт на кефірі - рецепт
Класичний бісквіт зазвичай роблять з борошна, цукру і яєць. Але різновидів його створення існує безліч. Його роблять на сметані, з додаванням сиру,