Рецепт хрусткого хмизу на воді

Рецепт хрусткого хмизу на воді без горілки
Інгредієнти:
Приготування
Яйця кидаємо без шкарлупи в миску, додаємо дрібну сіль і гарненько збиваємо вінчиком. Потім поступово додаємо просіяне борошно, вливаємо холодну воду і вимішуємо круте тісто, не прилипающее до рук. Формуємо з нього рівна кулька, загортаємо в рушник і залишаємо на 20 хвилин. Після цього розкачуємо тісто на тоненький пласт і розрізаємо на невеликі ромбики. Посередині кожної заготовки робимо ножем невеликий розріз, беремо акуратно один кінець тесту і вивертаємо його на іншу сторону через надріз. З рештою ромбиками робимо так само. У сковороду наливаємо необхідну кількість рослинного масла, розжарюємо його і викладаємо хмиз. Обсмажуємо ласощі на середньому вогні кілька хвилин, а потім перекладаємо на паперовий рушник і витираємо, щоб вбрався зайвий жир. Готовий хмиз розкладаємо на блюді, присипаємо дрібної цукровою пудрою і подаємо на стіл.
Рецепт хрусткого хмизу на воді з горілкою
Інгредієнти:
Приготування
А ось ще один простий рецепт хрусткого хмизу, який не залишить нікого байдужим. Яйця кидаємо без шкарлупи в миску, додаємо трохи цукру

Рекомендуємо добрі рецепти

Тонкий хрусткий хмиз – рецепт
Є кілька секретів приготування ідеального домашнього хмизу. Далі розповімо кілька тонкощів, щоб ваші вироби вийшли тоненькими і неодмінно хрусткими.

Хрусткий хмиз на горілці
Напевно у кожної господині в записній є рецепт домашнього хмизу, але впевнені, що не у кожної він виходить ідеальним. Тому далі максимально детально

Печиво «Хмиз»
Сьогодні ми розповімо, як можна приготувати улюблене і популярне печиво «Хмиз». Пропонуємо кілька рецептів цього ласощі: класичний варіант на кефірі

Рецепт хмизу з горілкою
Справжній хмиз повинен бути золотистого кольору, хрустким зовні і м'яким всередині. Відкриємо маленький секрет - для того, щоб зробити хмиз хрустким

Хмиз на кефірі
Хмиз - хрусткі м'які палички з цукровою пудрою, смажені на олії, мають безліч аналогів по всьому світу. Його роблять на молоці, сметані. І зараз ми

Рецепт хрусткого хмизу
Бажаєте скуштувати хрусткого хмизу, посипанного цукровою пудрою, прямо як з дитинства? В такому разі ми ділимося з вами відразу кількома рецептами