Печиво без масла і маргарину

Простий рецепт м'якого печива на сметані без масла і маргарину
Інгредієнти:
Приготування
Тісто для печива без масла і маргарину готується за лічені хвилини. У миску вбиваємо яйця, закладаємо сметану, додаємо цукровий пісок, перемішуємо і просіваємо в отриману масу борошно, додаємо ванілін, соду харчову і сіль. Виробляємо заміс, домагаючись не липкою, але м'якої текстури тіста. Можна при бажанні додати розпарені родзинки, подрібнені горіхи або сухофрукти. Тепер скачуємо з нього кульки розміром трохи більше волоського горіха і розташовуємо їх на деко, застелене відрізу пергаменту.
Нагріваємо духовку до температури 180 градусів і відправляємо вироби до нього для випікання. Приблизно через тридцять хвилин, коли печива підрум'яняться, виймаємо деко з духовки, даємо виробів охолонути, і притрушиваем їх цукровою пудрою.
Швидке печиво з сиру без олії і маргарину - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування тіста розтираємо сир з яєчними жовтками, цукровим піском, ваніліном і дрібкою солі, домагаючись максимальної однорідності, а потім просіваємо в сирну суміш борошно невеликими порціями, кожен раз добре вимішуючи. Отримавши не липку текстуру тіста, скачуємо його в кулю, покласти в пакет або обертаємо плівкою і залишаємо в холодильнику на кілька годин.
По закінченні часу розкачуємо кулю до отримання пласта товщиною приблизно п'ять міліметрів, прикривши його харчовою плівкою, а потім вирізаємо вироби бажаної форми і розташовуємо на пергаментному аркуші, укладеному на деку. Для випікання печива поміщаємо його на двадцять-двадцять п'ять хвилин в прогріту до 185 градусів духовку.
Пісне печиво без маргарину вершкового масла на пиві
Інгредієнти:
Приготування
Шістсот грамів борошна розмішуємо з рафінованою олією, дрібкою солі і пивом до однорідності. Після цього просіваємо в масу борошно і розпушувач і остаточно замішуємо тісто. Після цього відщипуємо від загального кома потроху тіста, скачуємо кульку, придавлюємо його на долоні до отримання коржі,

Тепер змішуємо цукровий пісок з водою і прогріваємо до кипіння, помішуючи і проварюємо протягом п'ятнадцяти хвилин на мінімальному вогні.
Готовим рум'яним «кульок» даємо охолонути, потім занурюємо на півтори хвилини у приготовлений цукровий сироп і обвалюємо в молотом фундуку. Викладаємо готові вироби на блюдо і даємо настоятися протягом трьох годин.
Рекомендуємо добрі рецепти

Товсті пишні млинці на кефірі - рецепт
Варіантів різноманітних млинців існує неймовірне безліч і далі поговоримо саме про товстих, пухких виробах. Розповімо, як домогтися повітряного

Печиво з начинкою
Будь чаювання з смачним домашнім печивом викликає невимовне насолоду і відчуття глибокого задоволення від трапези. Рецептів цього чудового ласощі

Домашнє пісочне печиво на маслі - рецепт
У приготуванні домашніх десертів практично немає недоліків, хіба що часу потрібно витратити трохи. Хоча, використовуючи рецепти, представлені далі,

Печиво з жовтків
З решти без діла жовтків, як варених, так і сирих, спробуйте спекти смачне і незвичайне печиво. У рецептах, представлених далі, ви знайдете

Печиво без масла
Люди, що стежать за своєю фігурою, звичайно ж, краще випічку без яєць і масла з низькою калорійністю. І сьогодні ми поговоримо про те, як приготувати

Печиво на маргарині
Звичайно ж, краще всього готувати домашнє печиво з використанням вершкового масла, але якщо його не знайшлося в холодильнику, підійде і маргарин. Ми