Печиво з начинкою
Домашня випічка володіє особливим даром надавати застілля особливого домашнього затишку і теплоти. Тому частіше балуйте себе і своїх рідних та близьких солодкою випічкою, а ми вам допоможемо у цьому і запропонуємо кілька рецептів неймовірно смачного домашнього печива.
Інгредієнти:
Для тіста:
пшеничне борошно – 400-450 г;
масло вершкове – 220 г;
сметана – 210 г;
розпушувач – 20 г;
Для начинки:
сир з високим відсотком жирності – 275 г;
борошно – 80 г;
цукровий пісок – 210 г;
ванільний цукор – 10 г;
масло вершкове – 40 г;
кориця – 10 р.
Приготування
Сметану з'єднуємо з м'яким вершковим маслом і збиваємо за допомогою міксера, всипаємо попередньо просіяне з розпушувачем борошно і замішуємо тісто. Воно має бути м'яким і однорідним. Поділяємо його на тридцять кульок і розміщуємо їх на півгодини в холодильник, прикривши плівкою.
Для начинки сир протираємо через ситечко. Додаємо розтоплене вершкове масло, цукровий пісок, ванільний цукор, корицю, всипаємо борошно і ретельно перемішуємо.
Охолоджені кульки тіста розкачуємо на столі, накладаємо по всій довжині трохи приготовленої начинки, звертаємо тісто рулетиком, защипуємо краю і скручуємо за бажанням рулет підковою або бубликом.
Вмочуємо вироби зверху в цукровому піску, розміщуємо на щедро промазанном маслом деко і ставимо в заздалегідь розігріту до 195 градусів духовку на двадцять-двадцять п'ять хвилин.
Інгредієнти:
Для тіста:
пшеничне борошно – 480-500 г;
масло вершкове – 220 г;
сметана – 210 г;
яйця – 2 шт.;
цукровий пісок – 150 г;
цукор ванільний – 20 г;
розпушувач – 20 г;
сіль – щіпка;
Для начинки:
цукровий пісок – 210 г;
лимон великий – 1 шт.
Приготування
У глибокій мисці змішати просіяне борошно, розпушувач, сіль, цукровий пісок і ванільний цукор. В іншій ємності гарненько збиваємо яйця, додаємо м'яке вершкове масло і сметану і знову збиваємо. Тепер з'єднуємо суху основу з рідкими компонентами і замішуємо тісто. Воно повинно вийти м'яким, але абсолютно не буде липнути до рук. Ставимо його на тридцять хвилин у холодильник, прикривши харчовою плівкою. На стільки ж заливаємо окропом вимитий лимон, а потім розрізаємо його на часточки, виймаємо кісточки, а м'якоть разом з цедрою розбиваємо в блендері до стану пюре. Потім додаємо цукровий пісок і гарненько перемішуємо.
Охолоджене тісто ділимо на двадцять чотири кульки. Укладаємо їх на промаслений лист, притискаємо зверху пальцями і робимо поглиблення, яке заповнюємо приготовленої лимонною начинкою. Ставимо вироби випікатися на тридцять п'ять хвилин при температурі 185 градусів.
Готовому печінкою даємо повністю охолонути і можемо пробувати.
Печиво-рулетики з сирною начинкою - рецепт
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Сметану з'єднуємо з м'яким вершковим маслом і збиваємо за допомогою міксера, всипаємо попередньо просіяне з розпушувачем борошно і замішуємо тісто. Воно має бути м'яким і однорідним. Поділяємо його на тридцять кульок і розміщуємо їх на півгодини в холодильник, прикривши плівкою.
Для начинки сир протираємо через ситечко. Додаємо розтоплене вершкове масло, цукровий пісок, ванільний цукор, корицю, всипаємо борошно і ретельно перемішуємо.
Охолоджені кульки тіста розкачуємо на столі, накладаємо по всій довжині трохи приготовленої начинки, звертаємо тісто рулетиком, защипуємо краю і скручуємо за бажанням рулет підковою або бубликом.
Вмочуємо вироби зверху в цукровому піску, розміщуємо на щедро промазанном маслом деко і ставимо в заздалегідь розігріту до 195 градусів духовку на двадцять-двадцять п'ять хвилин.
Печиво з лимонною начинкою
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
У глибокій мисці змішати просіяне борошно, розпушувач, сіль, цукровий пісок і ванільний цукор. В іншій ємності гарненько збиваємо яйця, додаємо м'яке вершкове масло і сметану і знову збиваємо. Тепер з'єднуємо суху основу з рідкими компонентами і замішуємо тісто. Воно повинно вийти м'яким, але абсолютно не буде липнути до рук. Ставимо його на тридцять хвилин у холодильник, прикривши харчовою плівкою. На стільки ж заливаємо окропом вимитий лимон, а потім розрізаємо його на часточки, виймаємо кісточки, а м'якоть разом з цедрою розбиваємо в блендері до стану пюре. Потім додаємо цукровий пісок і гарненько перемішуємо.
Охолоджене тісто ділимо на двадцять чотири кульки. Укладаємо їх на промаслений лист, притискаємо зверху пальцями і робимо поглиблення, яке заповнюємо приготовленої лимонною начинкою. Ставимо вироби випікатися на тридцять п'ять хвилин при температурі 185 градусів.
Готовому печінкою даємо повністю охолонути і можемо пробувати.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріг з брусницею з пісочного тіста - рецепт
Пироги, приготовані на основі з пісочного тіста хороші тим, що наповнити їх можна абсолютно різноманітною начинкою. Один з таких варіантів
Відкритий пиріг з варенням
Будь-які відкриті пироги завжди виглядають красиво і виходять неймовірно смачними, адже часто кількість наповнення перевершує основу. Далі
Рогалики з сирного тіста
Чудове ласощі - домашні рогалики. Вони завжди виходять вдалими, а головне - наповнення кожен раз можна міняти і в підсумку отримувати нові ласощі.
Кукурудзяна печиво
Яскраве, сонячне і неймовірно смачне кукурудзяна печиво ми пропонуємо вам спекти сьогодні. Щоб порадувати своїх рідних, а особливо малюків, вам не
Печиво з жовтків
З решти без діла жовтків, як варених, так і сирих, спробуйте спекти смачне і незвичайне печиво. У рецептах, представлених далі, ви знайдете
Лимонне печиво
Любите солодощі? Особливо печиво? У цьому випадку ви будете раді дізнатися, що в цій статті ми розповімо вам про дуже смачне ласощі - лимонному