Манник на йогурті

Рецепт лепешняку з йогуртом
Інгредієнти:
Приготування
Манку змішуємо з натуральним йогуртом до однорідності у великій мисці і залишаємо на 20-30 хвилин для набухання крупи. Потім всипаємо цукор і гарненько перемішуємо. В отриману масу вбиваємо яйця, додаємо чайну ложечку соди і всипаємо через сито борошно пшеничне. Замішуємо однорідне пишне тісто і залишаємо його постояти ще хвилин 7.
Чашу мультиварки змащуємо маслом, викладаємо відпочиле тісто, вибираємо режим «Випічка» і чекаємо 45 хвилин. Після цього переводимо прилад в режим «Підтримка температури» і засікаємо 10 хвилин. Готовий пиріг акуратно перевертаємо на плоске блюдо, охолоджуємо і подаємо манник з йогурту на стіл, посипавши зверху цукровою пудрою.
Рецепт лепешняку на йогурті
Інгредієнти:
Приготування
Яйця розбиваємо в миску, додаємо сіль, цукор, ваніль і корицю. Гарненько збиваємо все міксером до появи маленьких бульбашок. Потім виливаємо склянка густого натурального йогурту, додаємо манку, борошно і висівки. Ретельно перемішуємо тісто до однорідного стану і залишаємо на 20-30 хвилин. Далі кидаємо трохи соди, викладаємо розтоплене вершкове масло і перемішуємо.
Банан очистити від шкірки, ріжемо на шматочки і викладаємо у форму, змащену маслом, по колу. Тісто знову перемішуємо, акуратно викладаємо у форму, щоб не порушити малюнок з банана. Потім розрівнюємо поверхню ложкою і злегка струшуємо посуд.
Тепер давайте займемося підготовкою шоколаду: 2 шматочки розтоплюємо з ложечкою вершкового масла на водяній бані або в мікрохвильовій печі. Перемішуємо до однорідності і виливаємо зверху на тісто. Далі за допомогою зубочистки робимо шоколадні розлучення і випікаємо пиріг в заздалегідь розігрітій духовці 40 хвилин, виставивши температуру на 180 градусів.
Після цього даємо готовому маннику охолонути у формі, потім обережно виймаємо і залишаємо на всю ніч постояти. Вранці пиріг перевертаємо догори бананами, розрізаємо порційними шматочками і подаємо до гарячого свіжозвареної чаю.
Манник на йогурті в мультиварці
Інгредієнти:
Для глазурі:
Приготування
Манну крупу висипаємо в миску, заливаємо питним йогуртом і залишаємо на всю ніч розбухати. Вранці висипаємо до суміші цукор, кладемо

Закриваємо прилад кришкою, вибираємо програму «Випічка» і встановлюємо таймер на 65 хвилин. Поки манник знаходиться на стадії випічки, ми з вами, не втрачаючи часу дарма, зваримо глазур. Для цього з'єднуємо всі компоненти в каструльці, крім масла і варимо на маленькому вогні 5 хвилин, помішуючи. В кінці додаємо вершкове масло і кип'ятимо рівно хвилину. Потім глазур охолоджуємо і поливаємо нею наш манник.
Рекомендуємо добрі рецепти

Що можна приготувати з йогурту?
Що можна приготувати з йогурту? Цим питанням задаються багато господині, і далеко не всі знаходять на нього відповідь. Ось для тих, хто не знає, що

Манник з яблуками
Манник - простий пиріг з манної крупи, з рецептами якого, напевно, знайома кожна господиня. Але його можна пекти з додаванням різних інгредієнтів. І

Манник з родзинками
Манник - простий і смачний пиріг на основі манної крупи. І його можна випікати з додаванням різних інгредієнтів. І зараз ми розповімо, як його

Манник на воді
Манник - смачний і легкий пиріг, який готується досить швидко і просто. І сьогодні ми розповімо, як його спекти на воді. Таке ласощі чудово буде

Манник з варенням
Манник - смачний і простий у приготуванні пиріг. І сьогодні ми детально розберемося, як його зробити з варенням. Можна додати повидло в тісто, а

Манник на ряжанці
Манник - простий пиріг з манної крупи. Його готують на молоці, воді, кефірі, кисляку. А сьогодні ми вам розповімо, як його спекти на ряжанці, щоб він